- 1 Temmuz 2015
- 841
- 856
- 18
- 24
- Konu Sahibi veronika_nika
-
Eşinizle gidin bence, illa ki bi öğretmen bulurlar yerinize onu dert etmeyinKizlar ben ogretmenim, sinif ogretmeniyim ve bu yil ozel bir okulla anlastim seminerler de basladi, her sey iyi guzel. Amaaa bugun esim aradi, esime bir is teklifinde bulunulmus, kendisi muhendis. Çok iyi bir is kacirilmayacak bir firsat ama hangi sehir oldugu belli degil fakat buyuk ihtimalle yasadigimiz yer degil. Bu aksam bu netlesecek. E bende okulla sozlesme yaptim napicam simdi ben. Sonucta özel okul adamlar herseyini ayarlamis 2. Sinif okutucam benimle 3 yillik sozlesme yaptilar . Hadi 3 yil şart degil ama 1 yil kesin kalmam gerek Sozlesmeye uymamanin cezasi 5 bin lira ama o para zerre kadar umrumda degil. Tek dusundugum insanlari yari yolda birakmak. Ben boyle birsey yapamam. Off napicam kizlar. Tek care esim bir yil baska yerde yasayacak ben burda yasayacam ama onu da esim kabul etmiyor. Sozlesmenin cezasi neyse oderiz diyor cikarsin isten diyor. Kizlar olurmu oyle çok ayip ben gidip o insanlara sizi yari yolda birakiyorum baska ogretmen bulun nasil diyeyim. Offf napicam ben.
Umarım sizin istediğiniz gibi size iyi gelebilecek bir şehir oluur. Ben çok sevindim sizin adınıza, konularınızı takip eden biri olarak sizi küllerinizden doğuracak bir haber bence bu. Vicdan yapmanıza hiç gerek yook
Her şey gönlünüzce olsun
nasıl mıs sende yorum yaptıgınde bende senin yazdıgını düsünüyorum demekki herkez senin düsündügün gibi yorum yapmak zorunda ddegil isine gelene güzek yorum isine gelmeyene bosver söyle böyle men dakka dukka demisler eden bulur ....Bosver arkadasim onun herkese bir gicigi var her yerde boyle yorumlar yapiyor. Cevap bile vermiyorum.
Kizlar ben ogretmenim, sinif ogretmeniyim ve bu yil ozel bir okulla anlastim seminerler de basladi, her sey iyi guzel. Amaaa bugun esim aradi, esime bir is teklifinde bulunulmus, kendisi muhendis. Çok iyi bir is kacirilmayacak bir firsat ama hangi sehir oldugu belli degil fakat buyuk ihtimalle yasadigimiz yer degil. Bu aksam bu netlesecek. E bende okulla sozlesme yaptim napicam simdi ben. Sonucta özel okul adamlar herseyini ayarlamis 2. Sinif okutucam benimle 3 yillik sozlesme yaptilar . Hadi 3 yil şart degil ama 1 yil kesin kalmam gerek Sozlesmeye uymamanin cezasi 5 bin lira ama o para zerre kadar umrumda degil. Tek dusundugum insanlari yari yolda birakmak. Ben boyle birsey yapamam. Off napicam kizlar. Tek care esim bir yil baska yerde yasayacak ben burda yasayacam ama onu da esim kabul etmiyor. Sozlesmenin cezasi neyse oderiz diyor cikarsin isten diyor. Kizlar olurmu oyle çok ayip ben gidip o insanlara sizi yari yolda birakiyorum baska ogretmen bulun nasil diyeyim. Offf napicam ben.
Ben senin hangi konuna ne yorum yapmisim once bir onu bana soyle bakalim. Oldukça koymus demekki yorumum beni unutamadigina gore, çünkü ben seni hatirlamiyorum. Ayrica bir konuda herkes cozume yonelik bir seyler soyluyorsa ve sadece 1 tek kisi boyle sacma sapan yorum yapiyorsa ben onda art niyet ararim.nasıl mıs sende yorum yaptıgınde bende senin yazdıgını düsünüyorum demekki herkez senin düsündügün gibi yorum yapmak zorunda ddegil isine gelene güzek yorum isine gelmeyene bosver söyle böyle men dakka dukka demisler eden bulur ....
her konuma yorum atıyosun bide böyle bosa hava verme senide biliyoruz sekerim benim konularım neyse seninkide benden beterBen senin hangi konuna ne yorum yapmisim once bir onu bana soyle bakalim. Bayaaa koymus demekki yorumum beni unutamadigina gore, çünkü ben seni hatirlamiyorum. Ayrica bir konuda herkes cozume yonelik bir seyler soyluyorsa ve sadece 1 tek kisi boyle sacma sapan yorum yapiyorsa ben onda art niyet ararim.
Ben senin hangi konuna ne yorum yapmisim once bir onu bana soyle bakalim. Oldukça koymus demekki yorumum beni unutamadigina gore, çünkü ben seni hatirlamiyorum. Ayrica bir konuda herkes cozume yonelik bir seyler soyluyorsa ve sadece 1 tek kisi boyle sacma sapan yorum yapiyorsa ben onda art niyet ararim.
Ha bu arada herkez degil herkes
Aaa biz burda kimin konulari daha beter yarışı mı yapıyorduk. Haberim yoktu iyi oldu söylemen. Kendini savunma şeklin daha dogrusu savunamama seklin de ilginç.her konuma yorum atıyosun bide böyle bosa hava verme senide biliyoruz sekerim benim konularım neyse seninkide benden beter
Herkez yazdilarmi bana biseyler oluyorSondaki cümleye öldüm
aman cokta lülü naparsan yap ben sana anlatmaya göstermeye calıstım nasıl bana olumsuz yorum yaparken popona zor geldi anla uyuzlugun alemi yok demislerAaa biz burda kimin konulari daha beter yarışı mı yapıyorduk. Haberim yoktu iyi oldu söylemen. Kendini savunma şeklin daha dogrusu savunamama seklin de ilginç.
Bu yorumdan sonra seninle konusamayacagimiz anladim seviyemiz ayni degil kusura bakma. Bu aradaaman cokta lülü naparsan yap ben sana anlatmaya göstermeye calıstım nasıl bana olumsuz yorum yaparken popona zor geldi anla uyuzlugun alemi yok demisler
Bende öğretmenim. Çok iyi bir kolejle anlaşmıştım ama eşimin iş yeri değişti. Eşimle ayrı kalmak istemedim. Yani kimseyi yarı yolda bırakamam diye eşimden ayrı kalamam. Hem merak etme tek öğretmen sen değilsin etraf öğretmen dolu. Yedekte vardır iyi bir öğretmenleri. Çalıştığım okuldan biliyorumKizlar ben ogretmenim, sinif ogretmeniyim ve bu yil ozel bir okulla anlastim seminerler de basladi, her sey iyi guzel. Amaaa bugun esim aradi, esime bir is teklifinde bulunulmus, kendisi muhendis. Çok iyi bir is kacirilmayacak bir firsat ama hangi sehir oldugu belli degil fakat buyuk ihtimalle yasadigimiz yer degil. Bu aksam bu netlesecek. E bende okulla sozlesme yaptim napicam simdi ben. Sonucta özel okul adamlar herseyini ayarlamis 2. Sinif okutucam benimle 3 yillik sozlesme yaptilar . Hadi 3 yil şart degil ama 1 yil kesin kalmam gerek Sozlesmeye uymamanin cezasi 5 bin lira ama o para zerre kadar umrumda degil. Tek dusundugum insanlari yari yolda birakmak. Ben boyle birsey yapamam. Off napicam kizlar. Tek care esim bir yil baska yerde yasayacak ben burda yasayacam ama onu da esim kabul etmiyor. Sozlesmenin cezasi neyse oderiz diyor cikarsin isten diyor. Kizlar olurmu oyle çok ayip ben gidip o insanlara sizi yari yolda birakiyorum baska ogretmen bulun nasil diyeyim. Offf napicam ben.
Insallah vardirBende öğretmenim. Çok iyi bir kolejle anlaşmıştım ama eşimin iş yeri değişti. Eşimle ayrı kalmak istemedim. Yani kimseyi yarı yolda bırakamam diye eşimden ayrı kalamam. Hem merak etme tek öğretmen sen değilsin etraf öğretmen dolu. Yedekte vardır iyi bir öğretmenleri. Çalıştığım okuldan biliyorum
Benim yeni bir ise basladigimi sozlesme imzaladigimi bildigi halde esim bu isi kabul ediyor. O beni yari yolda birakmis olmuyor mu? Olaya birde bu acidan bakin.Okulu yarı yolda bırakamam diyorsun ama eşinini yarı yolda bırakabiliyorsun. Iş bulunur ama eş biraz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?