Kizlaaar ben simdi napicam? Çok iyi ama çok fena bisey oldu

Peki sen okula ayıp olacak diye işi tercih edince eşine ayıp olmayacak mı?
Kimse de esaslı kadınmış işi bırakmadı demez kocasıyla ne sorunu vardı da bir yıl ayrı yaşamayı göze aldı der.

Eşinle gitmelisin.Öğretmen bulurlar bence

canım zaten yazmışsın bak orda senin cv görünce öğretmeni çıkarmışlar sen çıkarsan geri çağırırlar bence canım allah korusun eşini ihmal etme onlar eleman bulur ama sen eşini bulamazsan burda sen mağdur olmuş olursun herşeyin bir riski var sen keyfiyen bırakmıyorsun zorunlu bırakıyorsun bence eşinin peşinden gitmelisin araya soğukluk girdi mi bir daha zor düzelir hem bu durumda eşin düşünebilir kafası karışabilir... kesinlikle eşinle gitmelisin kara senin tabi ki

Arkadaşlara katılıyorum. Özel sektörde kimse duygusal yaklaşmaz hanımefendi maalesef. 5000 TL nizi alırlar yerinize de hemen birini bulurlar yani siz rahat olun gereksiz stres yapmayın eşinizle hareket edin derim ben.

eşin mi daha önemli yoksa daha iki gündür tanığın insanlar mı önemli? bu gayet geçerli bir sebep dersin ''eşimin işi sebebiyle başka şehire yerleşiyoruz sözleşmeden dönmem gerekiyor cezasını da ödüyorum buyrun'' bu kadar basit yani

Bu sizin icin buyuk bir ninet. Bence su an sevincten havalara ucmaniz lazimdi. Cunku konularinizda oturdugunuz sehri sevmediginizi esinizi baska sehir icin ikna edemediginizi soyluyordunuz. Simdi esiniz is bulmus gitmek istiyor siz kalirsaniz esinizde ben bu isi sevmedim diyip geri donerse agzinizi acamazsiniz bir daha. Esiniz ben gittim sen kalmak istedin der.

Okula gelince merak etmeyin onlar piyasanin kurdu olmustur aninda bulurlar yerinize birini.

Evet dogru soyluyorsunuz daha mebden atamam bile 1 eylul itibariyle olacak

O gelmiş bariz sataşıyor banıda yedi zaten de senin amacın ne?
canım her konun savaş alanına dönüyor he ilk banımı senin bundan 2 önceki konunda yedim ben de hayır senin konularda bir anormallik yok da sana cevap yazanlar hususi banlanmak ve banlandırmak için yorum yapıyo sanki. bundan böyle tutuyorum kendimi farklı amaçlarla sana yorum yapanlara karşı. 1 günlük ayrılık bile zor geldi kkdan

Aynen öyle canim yaa. Gelip beni buluyorlar. Bir de bu kadinin hicbir konusuna yorum yaptigimi hatirlamiyorum. Buyuk ihtimalle karistirdi beni baskasiyla. Banı da yedi oh olsun.

ya kesinlikle eşinizi tek bırakmayın
neler okuyoruz
boş duran adam rahat durmuyor niyeyse

durumu anlatın sözleşme iki ay içinde fesihedilebilir diye biliyourm ben...hem de tazminat ödemek zorunda kalmazsınız ..eş durumundan ayrıldgınız belirterek istifa edin..dilekçe de yazılı olması gerek..bir de siizn tazminat cok azmış bende de aynı durum var ama tazminat cok daha fazlası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…