Kizlaaar ben simdi napicam? Çok iyi ama çok fena bisey oldu

Ay sacmalama. Benim dusundugum insanlari yari yolda birakmamak diyorsun. Kocandan ayri yasamayi goze alabiliyorsun..
Esin ne guzel demis. Oderiz cezayi olur biter. Elinde meslegin var, bu okul gider digeri gelir.. evliliginden onemli mi

Benim yeni bir ise basladigimi sozlesme imzaladigimi bildigi halde esim bu isi kabul ediyor. O beni yari yolda birakmis olmuyor mu? Olaya birde bu acidan bakin.

Esinin is şartlar eskisinden daha iyi olacaksa kabul etmesiyle yari yolda kalmis olmuyorsun bence. S3n her turlu baska okulda caliswbilirsin ama o belki (kabul ettigine gore gayet iyi sartlari var.) Bulamaycak.sen geri adim atmalisin bence.
Eger ki sen.okulda cwlismaya baslamis duzenini ortamini kurdugun, donem ortasi bi an olsaaydi o zaman biraz daha dusunurdun ve sonuc 2 NIZIN EVLILIGINIZIN KIRILMAMASI OLURDU.BASKALARININ DEGIL.

Benim yeni bir ise basladigimi sozlesme imzaladigimi bildigi halde esim bu isi kabul ediyor. O beni yari yolda birakmis olmuyor mu? Olaya birde bu acidan bakin.
Hanginizin işi daha avantajlı ise ona ağırlık verin canım, belki klişe olacak ama çocuk olunca sen zaten çalışmayacaksın

Kaç kurtul iştee ne güzel fırsat, memnun değildin zaten o şehirden. Bence bu fırsat giderse kafanı duvarlara vurursun, sözleşme yapmışsın da bulurlar birisini sonuçta şehir değiştiriyorsun

eşimin en çok sevdüğüm huyu işe duygusal yaklaşmaması. ben de yavaş yavaş öğreniyorum.bak arkadaşım senden daha ucuz çalışan ve seninle aynı seviyede birini bulursa okul seni defeder... kimse vazgeçilmez değildir... ben bunu devlette bile yaşıyorum... sizin için hayırlısı vemantıklı gelen neyse onu yapın... kendinizi düşünün...

Ha bu arada demekki değil demek ki

Yanlis hatirlamiyorsam bulunduğunuz yerden cok sikayetciydiniz. Esiniz bu yüzden kabul etmistir belki. Hem sizi mutlu etmeye hemde daha iyi şartları sunmaya calisiyordur.

özel okuların eğitim kadrosunu kurması ve o kadro üzerind ekurdukları sistem o kadar acımasız ki sizin bu kadar vicdanlı davranmanızı hak etmiyorlar inanın. yeni bir öğretmen bulmakta bir hafta sürer. kendileri de sizi yarı yolda bırakır üstelikte geçerli bir sebebe gerek yok 3 kuruş daha ucuza çalışacak birini bulmaları yeterli.

Az çok konularınızı biliyorum, sizin adınıza çok sevindim. Okul olayında da hassasiyetinizi anlıyorum, ben de yıllarca özel okullarda çalıştım, şimdi devletteyim. Özeldeyken atanma ihtimalimde bile sıkıntı yapıyordum kurumu düşünerek. Ama emin olun kurumların hep bir diğer planları vardır. Hatta yeri gelince siz istediğiniz fedakarlığı yapın yıllarca sizden uygununu bulunca acımadan yol gösterebiliyorlar, profesyonellik adına, örneklerini çok gördüm. Ayrıca daha eğitim başlamadığı için durumunuz daha kolay olacaktır. Hatta sigortanız 1 eylül itibariyle başlayacağı için yaptığınız sözleşme ön sözleşmedir, kolay feshedeceksinizdir, muhtemelen tazminat bile ödemeyeceksiniz. Kısa sürede de yeni bir öğretmen bulacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…