- Konu Sahibi veronika_nika
-
Kizlar ben ogretmenim, sinif ogretmeniyim ve bu yil ozel bir okulla anlastim seminerler de basladi, her sey iyi guzel. Amaaa bugun esim aradi, esime bir is teklifinde bulunulmus, kendisi muhendis. Çok iyi bir is kacirilmayacak bir firsat ama hangi sehir oldugu belli degil fakat buyuk ihtimalle yasadigimiz yer degil. Bu aksam bu netlesecek. E bende okulla sozlesme yaptim napicam simdi ben. Sonucta özel okul adamlar herseyini ayarlamis 2. Sinif okutucam benimle 3 yillik sozlesme yaptilar . Hadi 3 yil şart degil ama 1 yil kesin kalmam gerek Sozlesmeye uymamanin cezasi 5 bin lira ama o para zerre kadar umrumda degil. Tek dusundugum insanlari yari yolda birakmak. Ben boyle birsey yapamam. Off napicam kizlar. Tek care esim bir yil baska yerde yasayacak ben burda yasayacam ama onu da esim kabul etmiyor. Sozlesmenin cezasi neyse oderiz diyor cikarsin isten diyor. Kizlar olurmu oyle çok ayip ben gidip o insanlara sizi yari yolda birakiyorum baska ogretmen bulun nasil diyeyim. Offf napicam ben.
İş çok iyi maaşı filan süper. Aklima ne geldi biliyomusun. Dur ozelden yazicamBence hiç düşünme , çık ordan ? Ama eşin ailesinden asla ayrılmazdı şimdi niye fikri Değişti ?
Benim yeni bir ise basladigimi sozlesme imzaladigimi bildigi halde esim bu isi kabul ediyor. O beni yari yolda birakmis olmuyor mu? Olaya birde bu acidan bakin.
Hanginizin işi daha avantajlı ise ona ağırlık verin canım, belki klişe olacak ama çocuk olunca sen zaten çalışmayacaksınBenim yeni bir ise basladigimi sozlesme imzaladigimi bildigi halde esim bu isi kabul ediyor. O beni yari yolda birakmis olmuyor mu? Olaya birde bu acidan bakin.
Neden çalışmasın ki sadece bir süre emzirmesi için ara vericekHanginizin işi daha avantajlı ise ona ağırlık verin canım, belki klişe olacak ama çocuk olunca sen zaten çalışmayacaksın
Amaa sonuçta ara vericekNeden çalışmasın ki sadece bir süre emzirmesi için ara vericek
eşimin en çok sevdüğüm huyu işe duygusal yaklaşmaması. ben de yavaş yavaş öğreniyorum.bak arkadaşım senden daha ucuz çalışan ve seninle aynı seviyede birini bulursa okul seni defeder... kimse vazgeçilmez değildir... ben bunu devlette bile yaşıyorum... sizin için hayırlısı vemantıklı gelen neyse onu yapın... kendinizi düşünün...Kizlar ben ogretmenim, sinif ogretmeniyim ve bu yil ozel bir okulla anlastim seminerler de basladi, her sey iyi guzel. Amaaa bugun esim aradi, esime bir is teklifinde bulunulmus, kendisi muhendis. Çok iyi bir is kacirilmayacak bir firsat ama hangi sehir oldugu belli degil fakat buyuk ihtimalle yasadigimiz yer degil. Bu aksam bu netlesecek. E bende okulla sozlesme yaptim napicam simdi ben. Sonucta özel okul adamlar herseyini ayarlamis 2. Sinif okutucam benimle 3 yillik sozlesme yaptilar . Hadi 3 yil şart degil ama 1 yil kesin kalmam gerek Sozlesmeye uymamanin cezasi 5 bin lira ama o para zerre kadar umrumda degil. Tek dusundugum insanlari yari yolda birakmak. Ben boyle birsey yapamam. Off napicam kizlar. Tek care esim bir yil baska yerde yasayacak ben burda yasayacam ama onu da esim kabul etmiyor. Sozlesmenin cezasi neyse oderiz diyor cikarsin isten diyor. Kizlar olurmu oyle çok ayip ben gidip o insanlara sizi yari yolda birakiyorum baska ogretmen bulun nasil diyeyim. Offf napicam ben.
Ha bu arada demekki değil demek kiBen senin hangi konuna ne yorum yapmisim once bir onu bana soyle bakalim. Oldukça koymus demekki yorumum beni unutamadigina gore, çünkü ben seni hatirlamiyorum. Ayrica bir konuda herkes cozume yonelik bir seyler soyluyorsa ve sadece 1 tek kisi boyle sacma sapan yorum yapiyorsa ben onda art niyet ararim.
Ha bu arada herkez degil herkes
Yanlis hatirlamiyorsam bulunduğunuz yerden cok sikayetciydiniz. Esiniz bu yüzden kabul etmistir belki. Hem sizi mutlu etmeye hemde daha iyi şartları sunmaya calisiyordur.Benim yeni bir ise basladigimi sozlesme imzaladigimi bildigi halde esim bu isi kabul ediyor. O beni yari yolda birakmis olmuyor mu? Olaya birde bu acidan bakin.
Ha bu arada demekki değil demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?