Evet çünkü Ovulasyon sadece 1 gündürovalasyon testinde iki gün içinde koyu çizginin silikleşmesi mümkün mü
16.günde çift çizgi belirgindi 17.gün sabahı tekrardan test yaptım silikti. 18.gün tek çizgi oldu yine. 16 ve 17.günü değerlendirdik tutturmusuzdur ins.Evet çünkü Ovulasyon sadece 1 gündür
İnşallah ama öncesinde de değerlendirmiş olmak lazımmış16.günde çift çizgi belirgindi 17.gün sabahı tekrardan test yaptım silikti. 18.gün tek çizgi oldu yine. 16 ve 17.günü değerlendirdik tutturmusuzdur ins.
Öncesini değerlendiremedim. Klomen ve duphoston kullanıyorumİnşallah ama öncesinde de değerlendirmiş olmak lazımmış
Hadi hayırlısı olur inşallah güzel haberler alırız :)Öncesini değerlendiremedim. Klomen ve duphoston kullanıyorum
İnş Can'ım ins.Hadi hayırlısı olur inşallah güzel haberler alırız :)
Teşekkür ederim canım cumlemizin benim doktorum hiçbir tedavi uygulamadan rahim filmi cektir dedidoktorum bana bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim bu ayda olmazsa aşılama yaparız dedi ben dicem bu ayda tutmazsa rahim filmi çektireyim neden son çare onu gördüki yani? Rahim filmi çekildikten sonra tıkanık tüpler açılınca birçok hamile kalan bende duydum Allah bağışlasın bu arada
hadi ya doktor cok olumlu konsmustu her hastama oneriyorm bir ayda oluyo fln demstiben neofortıl kullanıyorum canım onda magnezyum var eşimin ilaçlardada var 3 aydır kullanıyorum ama tık yok :)
amiinnnn insalah canim :) rabbim yardimcimz olsun30 ay olmadı.
2 negatif tüp bebek..
bu ay ilk defa inofolic başlayacağım.
inşallah vesile olur.
3 güne kadar adet olacağım.
inşallah mayıs benim de ayım olur artık.
en kısa zamanda hamile kalirsin insallah :)Bu gayreti 2 buçuk senedir gösteriyorum ama bi sonuç yok
insallah canim bende o sekilde deniyorm mayista hepimiz hamile haberlerimizi werirz insallah :))Slm kızlar adetımm dün bıttı bügünden ıtıbaren bıdakı adetıme kadar ıkı günde bı ilişki yollunu deneyerek hamıle kalırım insallah. Yorucu olacak ama bu ayda böle denemek iştıyoruz. Insallah herkez mayısda hamile kalır☺
Benim hiçbir bilgim yokda madem kullanıyorsunuz size sormak istedim . Bende 8 aylık ilk defa doktora gittim kan la hormonlara baktı ultrason la yumurtalıklar iyi ama illa çocuk istiyosan klomen e baslayabılırız dedi. Bi sorun olmadan da klomen kullanılıyormuNeler yapmayı düşünüyorsunuz bu ay. Ben klomen , duphaston ve inofolic kullanıyorum.
biz geçen ay günaşırı osun dedik ama bi şey olmadı yine kırmızı kartı gördüm bu ay çok kötü oldu psikolojim olacak diye şartlanmıştım galiba bu ay soğan kürü deniyorum eşime de macun yaptırdım hayırlısı bakalımKızlar bu klomeni ne zaman başladınız kaç gün kullanacaksınız.eşime de verdi dr bende onunkinden içsem diyorum.2 yıl önce bende kullanmıştım ama kaç gün aldım ilacı unuttum.kullananlar bana ni anlatabilir mi.bide kızlar gün aşırı ilişkş olmuyor yaa( insana bir bıkkınlık geliyor ne yapsam bilemedim.
adetin 2.günü başladım ben sabah akşam tok karna içiyorum içinde 10 tane var 5 günde bitiyor işte. bittikten 1-2 gün sonra kontrole gittiğinde iğne yazıyor onu alıp vuruluyorsun. Doktor demeden kullanma zaten yeterli büyüklüğe seninki geliyorsa ne gerek var klomen kullanmaya bu sefer kist oluşursa napacaksın? Doktor önermeden bişey yapma iyiliğin için söylüyorum . Sallıyorum Çarşamba sabahı cuma akşamı pazar sabahı olarak yapın benim doktor iğne vurulduktan sonraki günler ilişki günlerini bu şekilde vermişti. Çatlamayı biz bildiğimiz için belli aralıklarla yapıyoruz. Bide şu var zaten sprem hareketliliği canlılığı iyiyse 24 saat duruyor içinde.Kızlar bu klomeni ne zaman başladınız kaç gün kullanacaksınız.eşime de verdi dr bende onunkinden içsem diyorum.2 yıl önce bende kullanmıştım ama kaç gün aldım ilacı unuttum.kullananlar bana ni anlatabilir mi.bide kızlar gün aşırı ilişkş olmuyor yaa( insana bir bıkkınlık geliyor ne yapsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?