Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

16.günde çift çizgi belirgindi 17.gün sabahı tekrardan test yaptım silikti. 18.gün tek çizgi oldu yine. 16 ve 17.günü değerlendirdik tutturmusuzdur ins.
İnşallah ama öncesinde de değerlendirmiş olmak lazımmış

30 ay olmadı.
2 negatif tüp bebek..
bu ay ilk defa inofolic başlayacağım.
inşallah vesile olur.
3 güne kadar adet olacağım.
inşallah mayıs benim de ayım olur artık.

Teşekkür ederim canım cumlemizin benim doktorum hiçbir tedavi uygulamadan rahim filmi cektir dedi

insallah canim bende o sekilde deniyorm mayista hepimiz hamile haberlerimizi werirz insallah :))

Neler yapmayı düşünüyorsunuz bu ay. Ben klomen , duphaston ve inofolic kullanıyorum.
Benim hiçbir bilgim yokda madem kullanıyorsunuz size sormak istedim . Bende 8 aylık ilk defa doktora gittim kan la hormonlara baktı ultrason la yumurtalıklar iyi ama illa çocuk istiyosan klomen e baslayabılırız dedi. Bi sorun olmadan da klomen kullanılıyormu

Eğer yumurta tembelliği varsa doktor öneriyor. Klomen yumurta olgunlaştırıcı zatennn işi hızlandırmış olursunuz

hayırlı sabahlar yeni katıldım kızlar ben de çok istiyorum bebiş ama sana göre olmuyo nasip ,bazıları istemiyo pırt diye oluyo biz uğraşıyoruz :) ama sonuç tırt Allah hayırla nasip etsin

Bende ovülasyon testi kullanıyorum ilk defa bu ay ama hep silik inşallah olur

Kızlar bu klomeni ne zaman başladınız kaç gün kullanacaksınız.eşime de verdi dr bende onunkinden içsem diyorum.2 yıl önce bende kullanmıştım ama kaç gün aldım ilacı unuttum.kullananlar bana ni anlatabilir mi.bide kızlar gün aşırı ilişkş olmuyor yaa ( insana bir bıkkınlık geliyor ne yapsam bilemedim.

biz geçen ay günaşırı osun dedik ama bi şey olmadı yine kırmızı kartı gördüm bu ay çok kötü oldu psikolojim olacak diye şartlanmıştım galiba bu ay soğan kürü deniyorum eşime de macun yaptırdım hayırlısı bakalım

adetin 2.günü başladım ben sabah akşam tok karna içiyorum içinde 10 tane var 5 günde bitiyor işte. bittikten 1-2 gün sonra kontrole gittiğinde iğne yazıyor onu alıp vuruluyorsun. Doktor demeden kullanma zaten yeterli büyüklüğe seninki geliyorsa ne gerek var klomen kullanmaya bu sefer kist oluşursa napacaksın? Doktor önermeden bişey yapma iyiliğin için söylüyorum . Sallıyorum Çarşamba sabahı cuma akşamı pazar sabahı olarak yapın benim doktor iğne vurulduktan sonraki günler ilişki günlerini bu şekilde vermişti. Çatlamayı biz bildiğimiz için belli aralıklarla yapıyoruz. Bide şu var zaten sprem hareketliliği canlılığı iyiyse 24 saat duruyor içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…