var canım gorunuyor insallah hamilesin :) hayirli olsunnKızlar bugun adetim 5 gün var test yaptım çizgi görüyorum ben siz görüyormusunuz hafiften.
ben bile heycanlandm insallah vardir yaa :) hayirli haberlerini bekliyoruzGecen seferki gibi yanlş pozitiftir diye cok korkuyorum hiç umudum yoktu. Sahada belirginleşti resmin boyutu büyük oldugu için yükleyemiyorm. Yarn tekrar demicem
Masallah cnm bencede var cok yeni bebis :) saglikla kucagina alirsn insallah
Daha cok yeni bnce hamilesin snra da kan tahlilindn bktrBat 31 benm öylesine yaptım bugünn
Byle dusunme iki gun snra testi tekrrla czginin brz daha koyulasmasi lzm snrada kan verrsnKesin test bozuk dicem artk o kdr umutsuzum
Çok yeni bir gebelik gibi hayırlı olsun benimde 3 gün kala yaptığımda bu şekilde çıkmıştı. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın.Kızlar baska marka denedim nide
Yanılıyor olamaz demi ikisideÇok yeni bir gebelik gibi hayırlı olsun benimde 3 gün kala yaptığımda bu şekilde çıkmıştı. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın.
benim bildigim kadariyla 10 12 gunde geliyo yerlesme kanamasi ama istisna durumlar oluyor mu bilemiyormKızlar benim acil bi sorum var. Adete 10 günüm var ve yumurtlama geçeli 4 gün oldu. Dün akşam ve bugün kahverengi akıntı pembemsi lekelenmem var. Kasıklarda da ağrıbu yerleşme kanaması olamaz dimi daha çok erken yaşayan bilen varmıdır bunun sebebi nedir. 2 kez düşük yaptım bu sene herşeyden korkuyorum artık dün akşamdan beri içim hiç rahat değil.
ya bildigin gorunuyor kesin var benceKızlar baska marka denedim nide
Bu yerleşme kanaması olamaz sanırım şuan resmen gelmeye devam ediyor kahve koyu kırmızı gibi oldu iyice napsam bilmembenim bildigim kadariyla 10 12 gunde geliyo yerlesme kanamasi ama istisna durumlar oluyor mu bilemiyorm
adetin erken geliyor olabilir mi ? Olmadi bi doktora gitBu yerleşme kanaması olamaz sanırım şuan resmen gelmeye devam ediyor kahve koyu kırmızı gibi oldu iyice napsam bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?