Ya öle düşünme be canım biraz bekle nolur nolmaz elbet zamanı var Bi regl zamanın gelsindeYada benim herifin hücreler içerde diyorlar ki vuruyorum vuruyorum kapıyı açan yok vuruyorum vuruyorum vuruyorum ses yok. Askerler geri dönün bizim görev buraya kadar.
yumurtlama gunu kesın bır tarıh degıl ama ovulasyon yazarsanız ınternette hesaplayan bırcok sıte varBende yumurtlama günümü bilmiyorum tutturamıyorum
Ay çok sevındım canım ya :)Galiba bu sefer oldu
Canım bat ne zamandı bide nasıl anladın anlatır Mısın belirtileriniGaliba bu sefer oldu
Sen ne yaptın canımHayırlı olsun kuzum
Bende bendeAy çok sevındım canım ya :)
18 ydi bat 23 Nisa'n da olmustum valla henüz bi belirti yaşamadım hasta olcakmısım gibi agrılarım oluyordu bı haftadır en son bugün test yaptım yarın da inşallah kan testi yaptırıcam . Hala şaka gibi geliyorCanım bat ne zamandı bide nasıl anladın anlatır Mısın belirtilerini
Bence bekle benim 3.testim bu ilk ikisinde çok hevesliydim ve erken yaptım en son 3.yü beklicem dedim daha umutsuzdum ama oldu işte emin olmak için 2 test yaptım31 i adet bekliyorum. Yarın 24 ü erken cevap veren hassas testler var onlardan yapıcam yarn ama umutlu değilm
Darısı tez zamanda başına inşallah bol bol dua et ben çok ettimHayırlı olsun kuzum
Belkide vardır daha belli olmaz bat 31 diyorsun canımİçimden bi ses yok diyo ama gece cok feci uykumdan uyanıcak kadar acı cektim
tebrik ederimmm :) rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah :* bizede dua edin lutfen :)Galiba bu sefer oldu
Allah razı olsun inşallahhh :) tam netlessinde herşey dualarım hepimizletebrik ederimmm :) rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah :* bizede dua edin lutfen :)
Pes etmek Yok elbet olucak canım bi beklediğin zamanın var seninde . Bende bugün yaptım negatif çıktı idrar testim. Denicez artık bol bol. Olana kadar devam batlarımız yakın zamandaBenim bu ayda gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?