Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

Yada benim herifin hücreler içerde diyorlar ki vuruyorum vuruyorum kapıyı açan yok vuruyorum vuruyorum vuruyorum ses yok. Askerler geri dönün bizim görev buraya kadar.
Ya öle düşünme be canım biraz bekle nolur nolmaz elbet zamanı var Bi regl zamanın gelsinde

Bende yumurtlama günümü bilmiyorum tutturamıyorum
yumurtlama gunu kesın bır tarıh degıl ama ovulasyon yazarsanız ınternette hesaplayan bırcok sıte var

mesela bu ay 10 mayısta adet oldum 24 mayıs benım yumrutlama gunum olarak gorunuyor,
bır de eslerın kecı boynuzu pekmezı yemesı spermleri hızlandırıyormus henuz denemedıkk :)

31 i adet bekliyorum. Yarın 24 ü erken cevap veren hassas testler var onlardan yapıcam yarn ama umutlu değilm

Canım bat ne zamandı bide nasıl anladın anlatır Mısın belirtilerini
18 ydi bat 23 Nisa'n da olmustum valla henüz bi belirti yaşamadım hasta olcakmısım gibi agrılarım oluyordu bı haftadır en son bugün test yaptım yarın da inşallah kan testi yaptırıcam . Hala şaka gibi geliyor

31 i adet bekliyorum. Yarın 24 ü erken cevap veren hassas testler var onlardan yapıcam yarn ama umutlu değilm
Bence bekle benim 3.testim bu ilk ikisinde çok hevesliydim ve erken yaptım en son 3.yü beklicem dedim daha umutsuzdum ama oldu işte emin olmak için 2 test yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…