Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

Pes etmek Yok elbet olucak canım bi beklediğin zamanın var seninde . Bende bugün yaptım negatif çıktı idrar testim. Denicez artık bol bol. Olana kadar devam batlarımız yakın zamanda
Canım bu ay artık olmadı regl oldum bu dahaki ay bekleyecez inşallah sen olmazsın güzel haberlerini alırız

Hayırlı olsun canım bu ay faklı ne yaptın

Hayırlı olsun canım bu ay faklı ne yaptın
Ben 9 aylık evliyim istiyordum geçen ay doktora gittim klomen tedavisi yaparız hastayken gel dedi ama ben gitmedim kendiliğinden oldu ama çok dua ettim onun dışında da farklı hiçbişey ne kullandım ne yaptım

kızlar benim de kasıklarıma ara ara sancı giriyor ve sol arka bel kısmıma da sürekli bir sızı akıntım da var 1 haftadır yumurtlama akıntısı gibi 3 gündür de başım agıma modunda yarı adet günüm inşallah olmam

Bat ını geçtikten sonra sıkıntın Yok :)

Kızlar yumurtlama gününden 2-3 gün sonra ki ilişkide de hamile kalma ihtimali olurmu denemelere ne Zaman son veriyoruz =)

adet günü bittikten sonra 2 güne 1 yumurtlama daha rahat oluyor kızlar birde ben ilişki sonrası ayaklarımı duvardan destek alarak popomda havada kalacak şekilde 15-20 dakika havada tuttum o zaman spermler daha iyi yerleştiriyormuş ben bu yöntemleri deneyerek hamile kalmıştım birde folikasit kullanmayı da duymuştum onuda deneyebilirsiniz hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş şimdi bebeğim 9 aylık Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu Allahım tez zamanda doldursun kucaklarınızı inşallah...

Kızlar karbonat testine güveniyomusunuz. Bide hamile olan kadınlarda beyaz tortular olurmuş doğrumu

Sodyumbikarbonat doğal bir ph dengeleyicisidir, düzenli kullanımında vücudun normal ph dengesinin aşırı aside dönüşmekten kurtarır. Bu özelliğinden dolayı da asit ve baz ölçümü testlerinde de kullanıldığı bilinmektedir. Kanın normal ph dengesi 7,35 ila 7,45 arasındadır. Hamilelik döneminde ise kadınların asit baz dengesi değiştiğinden dolayı karbonat testinin hamileliğin anlaşılmasında kullanılabileceği düşünülmüştür. Evde hamile kişinin kendisinin rahatça uygulayabileceği bu yöntemde, bir su bardağı kadar idrarın içine 2 çay kaşığı kadar karbonat ilave edip bir süre bekletildiğinde idrarın köpürmesi hamileliğin gerçekleştiği anlamını taşımaktadır.

Eklentiler

• image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bugun adetim 5 gün var test yaptım çizgi görüyorum ben siz görüyormusunuz hafiften.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…