- 24 Nisan 2017
- 148
- 86
- 18
- 37
Canım bu ay artık olmadı regl oldum bu dahaki ay bekleyecez inşallah sen olmazsın güzel haberlerini alırızPes etmek Yok elbet olucak canım bi beklediğin zamanın var seninde . Bende bugün yaptım negatif çıktı idrar testim. Denicez artık bol bol. Olana kadar devam batlarımız yakın zamanda
Hayırlı olsun canım bu ay faklı ne yaptın18 ydi bat 23 Nisa'n da olmustum valla henüz bi belirti yaşamadım hasta olcakmısım gibi agrılarım oluyordu bı haftadır en son bugün test yaptım yarın da inşallah kan testi yaptırıcam . Hala şaka gibi geliyor
Ben 9 aylık evliyim istiyordum geçen ay doktora gittim klomen tedavisi yaparız hastayken gel dedi ama ben gitmedim kendiliğinden oldu ama çok dua ettim onun dışında da farklı hiçbişey ne kullandım ne yaptımHayırlı olsun canım bu ay faklı ne yaptın
Çıkmadı yaptım şimdi.Bence bekle benim 3.testim bu ilk ikisinde çok hevesliydim ve erken yaptım en son 3.yü beklicem dedim daha umutsuzdum ama oldu işte emin olmak için 2 test yaptım
Üzülme en doğru zaman da olucaktır Allah'ın izniyleÇıkmadı yaptım şimdi.(((
Cnm baya erken yapmissn uc gun snra tekrr yap testi31 i bat günüm erken mi yapıyım acaba
Bat ını geçtikten sonra sıkıntın Yok :)kızlar benim de kasıklarıma ara ara sancı giriyor ve sol arka bel kısmıma da sürekli bir sızı akıntım da var 1 haftadır yumurtlama akıntısı gibi 3 gündür de başım agıma modunda yarı adet günüm inşallah olmam
yok canim yumurtldigin gun olabilir bide en fazla ertesi gun sonrakiler bi ise yaramiyor :)Kızlar yumurtlama gününden 2-3 gün sonra ki ilişkide de hamile kalma ihtimali olurmu denemelere ne Zaman son veriyoruz =)
10 GÜNE KADAR DİYE BİLİYORUM 2 4 6 8 10. GÜNLERDE DENEYİNKızlar yumurtlama gününden 2-3 gün sonra ki ilişkide de hamile kalma ihtimali olurmu denemelere ne Zaman son veriyoruz =)
yok canim yumurtldigin gun olabilir bide en fazla ertesi gun sonrakiler bi ise yaramiyor :)
Anladım kızlar sağolun. Benim bu tlf da ki program bugün için orta gebelik şansı gösteriyor da acaba denesek mi dedim bu ay biraz tembel davrandık10 GÜNE KADAR DİYE BİLİYORUM 2 4 6 8 10. GÜNLERDE DENEYİN
Hayali ikinci çizgiyi görüyorum , inşallah hamilesin hayırlı günde hayırlı haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?