- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Kızlar 28+2 haftalık olduk geçen hafta sabaha karşı kasıklarımda adet sancısı başladı kıvrandım yastık yorgan parçalattı sabah geçti öğlen tekrar başladı bu kez hem karnım hem belim adet olcak gibi başladı akşam 6 ya kadar bekledim geçer diye bu ağrılarla kızım tekmede atıyordu en son 7 de doktoru aradım niye gelmedin dedi ağrı kesici fitil aldırttı eşime makattan koydum geceyi ii geçirdim sabah derhal doktora gittim üstten 3 cm açılmış dedi istirahat verdi fakat benim ağrım sızım geçti duramıyor iş yapıyorum temizlik vs erken doğum yapma riskim var mı başına böyle bir şey gelen var mı ilk gebeliğim hiç bir şey bilmiyorum
Benim 2 cm acilmam oldu 28. Haftamda o kadar yatmama, dinlenmeme, ilaclar kullanmama ragmen 32. Haftaya kadar ancak dayanabildik.
O acilma olana kadar dikkat etmedigim ne varsa hepsinin pismanligini ayri ayri yasiyorum. Umarim senin bebegin daha fazla dayanir. İnan ki cok pisman oluyor insan. Bebeginin saglik sorunlari yasamamasi icin karninda kalmasi lazim.
temizlik senın bebegınden daha mı önemli canım ??
3 cm cok riskli bi açılma zaten..
wcden wcye kalk yatakdan gerekırse ama riske atma..
bebegın doğarsa öpemeyecek koklayamayacaksın gunlerce haftaalrca belkı aylarca senden ayrı kuvezde yasayacak onu bırakıp eve gelmek ne buyuk yıkım bır anne ıcın bılıyormusun..
hele o savunmasız mınıcık halını görüp onu besleyememek hep kötüyü düşünmek..
yat allahını seversen bırak gerekırse afedersın b.k gotursun evını ne önemı var ? söz konusu evlattt yaaa..
Hem korkup hem de evi temizleyip kendini yorman? Evin temizliği mi önemli yoksa bebeğin mi...
Dikkat et lütfen eşin yardım etsin bi'zahmet evin temizliğine, olan bebeğe oluyo erken doğsa yine senin için gidecek ne gerek var
Kızlar 28+2 haftalık olduk geçen hafta sabaha karşı kasıklarımda adet sancısı başladı kıvrandım yastık yorgan parçalattı sabah geçti öğlen tekrar başladı bu kez hem karnım hem belim adet olcak gibi başladı akşam 6 ya kadar bekledim geçer diye bu ağrılarla kızım tekmede atıyordu en son 7 de doktoru aradım niye gelmedin dedi ağrı kesici fitil aldırttı eşime makattan koydum geceyi ii geçirdim sabah derhal doktora gittim üstten 3 cm açılmış dedi istirahat verdi fakat benim ağrım sızım geçti duramıyor iş yapıyorum temizlik vs erken doğum yapma riskim var mı başına böyle bir şey gelen var mı ilk gebeliğim hiç bir şey bilmiyorum
mrb ne işi gücü sen kendine bebeğine bak 4 ay da sana pasaklı desinler bebeğinden önemli mi?.... valla allah korusun birşey olursa çok pişman olursun bebeğin erken doğabilir ve çok sıkıntılar çekersin.......bebeğini düşün......lütttfeeeennnnnnnnnn
eger rahmin açılmaya başladıysa çok riskli...... belki korkutuyorum seni kusura bakma ama senin işin ciddiyetini anlaman lazım
Çok çok haklısın kuzum çok korktum zaten o ağrı sancı bi yana doğucak ve sevemiycek koklayamıycak olmak başka bişey işin kötüsü annem de şehir dışında ablamın yanında tüp bebek tedavisi görüyo ablam ben yalnızım kv zaten kendi keyfinde kısacası kötü durumdayım
boşver sen herşeyi moralini yüksek tut ye iç otur hamileliğinin tadını çıkar
Yok canım işin gerçeğini söylüyosun haklısın hiç dikkat etmedim gebeliğim boyunca hep unuttum can taşıdığımı
ben de senin gibiydim hiç canımın kıymetini bilmem.. son aylarda bebeğim aşağıya baskı yaptı fitil kullandım......çok korktum çok araştırdım pişman oldum bunları sen yaşama istiyorum öpüyorum seni
Çok çok teşekkür ederim bende seni öpüyorum
bebeğinin cinsiyeti ne? doğum ne zaman kısmetse?
Kızım olacak canım 28+3 olduk işte temmuz sonu ağustos başı gibi sanırım doğum
hımmm allah bağışlasın....... az kalmış sık dişini.. işin içine bebek girince hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.... benimde 7.5 aylık oğlum var.... ipin ucu kaçtı hiçbirşeye yetişemiyorum 2. sınıfa giden kızım da var 40 parçaya ayrılıyorum valla..... şimdi rahatlığın tadımnı çıkar uyu bol bol ahhh ahhhhh
Evet ya herkes öyle söylüyo benim ilk bebeğim :) çok heyecanlıyım eşimle sabırsızlıkla bekliyoruz çok merak ediyoruz nasıl bir duygu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?