Premature Bebekler Kızlaaar yardim edin hiç bir şey bilmiyorum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Noldu peki iyi mi şimdi bebeğin

Simdi evdeyiz. 21 gun kuvezde kaldi. Solunumu duruyor bazen. Nobet tutuyoruz basinda. Meme emmiyor. Sutumu sagip da vermeye calisiyorum.

benımde 27+5 gunlukken 3 cm acılmayla basladı durduramadılar 5 ,7cm derken dogum yaptım kusura bakmayında sıze pes dıyorum rısklı olddugu halde temızlık yapıyosunuz bosver kardesım işi flan yat dınlen kı bebegın çıkmak için cabalamasın erken dogum cok zor çunku

Benim açılmam yoktu ama düşük riskim mevcuttu ilk haftalarımda. Valla doktor da dedi zaten, demese de yatardımben kimse tutamazdı yani. Elimi hiçbirşeye değdirmedim; tuvaletten tuvalete, yemekten yemeğe. O kadar. Yanına bir akrabanı, anneni, kayınvalideni falan çağırabilirsin yardımcı olmaları açısından. Bol bol dinlen. Ani heyecan,stres yapma. Allah yardımcın olsun.

Yatıyorum kuzucum artık gözüm korktu ne yalan söyleyeyim

3 cm açıklık mı ? Ben 3 cm açıklıkla doguma girmiştim canım.Benimde 31 haftamda 1 cm açılmam oldu ve ben 4 hafta 5 gün yatarak ancak 35+5 kadar gelebildim.Senin haftan dahada küçük canım bol bol dinlen kasılma önleyici ilaçlarını al enfeksiyon kapmamaya grip olmamaya dikkat et.Bol bol beslen ve genelde ayaklarını yüksekte tutarak yatmaya çalış.Bu şekilde rahme basınç azaldıgı için açılmada engellenmiş olur demişti bana doktorum.Ama ben malesef grip olmuştum.Bırak işi gücü güzelim prematüre annesi olmak zor gerçekten.Benimki üst sınır prematüre sayıldıgı halde bir sürü sıkıntı yaşadık.İnş şöyle 35 hafalarına gelirsinde saglıkla bebegini kucagına alabilirsin canım.

Şu 38. Haftayı sağlıcakla çabucak görebilsem başka bir şey istemiyorum yatıyorum canım ufak tefek işler yapıyorum bulaşığı çamaşırı makinaya atmak gibi onları da eşim yapamıyo diye

Çok teşekkür ederim canım ya anlamadım niye böyle oldu çok iyiydi her şey hiç sıkıntı yaşamamıştık bu haftalara kadar normal hamile değilmişim gibi gelmişti şimdi böyle olunca çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…