Kızlaaarr Yardıma İhtiyacım Var Sevgilime Doğum günü Hediyesi Almam lazımmm

nrhn_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
9
0
16
Kırıkkale
Kızlar 4 senelik arkadaşımdı şimdi sevgiliyiz 1.5 sene oldu doğum günü yaklaşıyo ona daha önce gömlek, tişört, ayakkabı, parfüm aldım fotoğraflarımızdan kitap ayracı ve anahtarlık yaptırdım. Bileklik yaptırdım. Kendim 1 sene boyunca hergün okumak üzere güzel sözler yazdım onu verdim 27 Nisan doğum günü ne alacağımı bilmiyorum bana yardımcı olun lütfenn. Şimdiden çok teşekkürler :-*

Şıpsevdinin aşk kağıtlarını biriktirip çerçeve yaptırabilirsin.
Tuttuğu takımın lisanslı ürünlerinden alabilirsin. (zippo,kupa,forma vs)
Şu an gündemde olan sevgili kitabından yaptırabilirsin,gülümseten güzel bir hatıra olur.
Eğer aynı şehirde bulunuyorsanız imkanınız varsa güzel bir masa hazırlayabilirsin.
Burçin birdane'nin sitesinde çok şirin cupcake,pasta,kurabiyeler var onlara da göz atabilirsin.
Çok sevdiğin bir kitabını verebilirsin,aralarına ufak ufak notlar yazarsın o sayfalara geldikçe yüzünde gülümseme oluşturursun.

Şuan bu kadar aklıma geliyor,eğer ilginç bir şeyler bulabilirsem yazarım buraya:24:

Şıpsevdinin aşk kağıtlarını biriktirip çerçeve yaptırabilirsin.
Tuttuğu takımın lisanslı ürünlerinden alabilirsin. (zippo,kupa,forma vs)
Şu an gündemde olan sevgili kitabından yaptırabilirsin,gülümseten güzel bir hatıra olur.
Eğer aynı şehirde bulunuyorsanız imkanınız varsa güzel bir masa hazırlayabilirsin.
Burçin birdane'nin sitesinde çok şirin cupcake,pasta,kurabiyeler var onlara da göz atabilirsin.
Çok sevdiğin bir kitabını verebilirsin,aralarına ufak ufak notlar yazarsın o sayfalara geldikçe yüzünde gülümseme oluşturursun.

Şuan bu kadar aklıma geliyor,eğer ilginç bir şeyler bulabilirsem yazarım buraya:24:

Canımm cevap yazdığın için çok teşekkürler ama sevdilimin futbolla arası yok. Yurtdışında okuyo :( Sevgili kitabını yıldönümümüz var onda yaptırmayı düşünüyorum dooğum gününde daha kullanışlı birşeyler olsun istiyorum ama son yazdığın yapabilceğim birşey o aklımda olcak :) Yazdıklarının hepsini çok beğendim :)

Selam canım bende eşime doğum günü için bunu aldım hoş amaç doğum günü değil saati yoktu bugünde bakarken gördüm çok beğenmiş ama şimdi alamam dedi bende baktım ve kızkardeşime spariş ver ben sana öderim dedim sağolsun oda taksit ile almış çokta beğendim burada çok daha farklı ve uygun fiyata çok eşy bulabilirsin.
https://www.marcamarca.com.tr/quart...-907-5-kol-saati-siyah-urun-detayi-83328.aspx

Saat süpermiş çok beğendim ama saat dükkanları var :( zippo için sigarada içmiyo :( sanırım bnim sevgilime hediye almak çok zor :(

Saat süpermiş çok beğendim ama saat dükkanları var :( zippo için sigarada içmiyo :( sanırım bnim sevgilime hediye almak çok zor :(

Neden zor olsun verdiğim linkte ERKEK kategorisine gir muhteşem gömlekler ayakkabı ve değişik şeyler var incele istersen biraz.Önemli olan seni hatırlatması:16:

fotografcılarda ısıyla degişen bardaklardan yaptırabilirsin sevdiğiniz bir resminizi ver fotografcıya nescafe fılan ıcerken ıcıne sıcak su koydugunda sizin resminiz cıkıcak bardak sogudukca resım kaybolucak güzel bence yada fotografcıda sevdiginiz bir resmi puzzle yaptırabilirsin.

Yaz kış gömlek kazak falan aldığım için bakıyorumm bakıyorum birşey beğenemedim canım ondan öyle dedim :)

2 hediye alıp birini sizin dediğiniz gibi özel fotoğraflarla falan yapıp diğerini gömlek alabilirim böylece biri kullanışlı diğeride bizi anlatan olur hoş olur :) Ayy çook teşekkürler bana böyle güzel yardımcı oldunuz :)

2 hediye alıp birini sizin dediğiniz gibi özel fotoğraflarla falan yapıp diğerini gömlek alabilirim böylece biri kullanışlı diğeride bizi anlatan olur hoş olur :) Ayy çook teşekkürler bana böyle güzel yardımcı oldunuz :)

ne demek rica ederim hatta fotografın yanına yazıda yazdırabilirsiniz.ben henüz böyle bir hediye yaptıramadm ama sevgilimle barıstıgımda ilk yaptırıcagım sey bu olucak :)

ne demek rica ederim hatta fotografın yanına yazıda yazdırabilirsiniz.ben henüz böyle bir hediye yaptıramadm ama sevgilimle barıstıgımda ilk yaptırıcagım sey bu olucak :)

Allah razı olsun.. Eğer hayırlıysa sizde barışıp böyle güzel tatlı telaşlar yaşşarsınız inş. :)

Back
X