Kızlaaarrr ! Bahar Parfümü Arıyorum!

kycno

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
2.620
146
Selam kızlaaarrr :KK5:

Ben buranın kadim üyelerinden biriyim aslında ama çook uzun zamandır girmiyorum. Özlemişim burayı :KK36:

Şimdi sitenin bakımlı ve güzel kızları bana yardımcı olsunlar hemencecik Bendeniz kış parfümünü bulmuş bir bayanım. Ama havaların ısınması ile birlikte kokumu değiştiriyorum çünkü kış kokum biraz daha odunsu ve misk karışımı. Geçen bahar Givenchy - Very Irresistable'ı denedim. Güzel koku ama sanki çok kalıcı değil. Hem, "işte kesinlikle bu!" diyemedim ne yazık ki...

Bahar ve yaz aylarında baymayacak, kalıcılığı uzun süren çiçek kokusu arıyorum. Tatlı kokulardan hiç mi hiç hazetmiyorum bu arada, belirtmek isterim :KK53:

Birkaç isim var listemde.

Miss Dior Cherie
Yves Saint Laurent - Cinema
Thierry Mugler - Alien
Prescriptives - Calyx
Cacharel - Noa
Chloe - Love Florale
Gucci - Envy Me

Bunları kullanan var mı? Ya da bahar ve yaz için vazgeçilmezim olacağını düşündüğünüz başka kokular?

Öperim hepiciğinizi :KK15:

Öncelikle tekrardan hoşgeldin canım :)
Gucci envy me kullandım benim çeyiz parfümümdü söylemesi ayıp :oops:çok cici masum aynı zamanda da etkileyici kendini belli eden bir kokudur kullandığım dönemde çok övgü aldım bi sıkardım eve sinerdi eşim benden önce eve geldiğinde kokumun eve sindiğini çok güzel bi duygu olduğunu söylerdi :)) :KK23:edt olmasına rağmen çok kalıcıdır bulunduğun ortama siner kokusu ve akılda kalıcı bi yanı var gerçekten kokunu alan senin geldiğini anlar :))

Birde noa kullandım canım bunu hem orijinal hemde d&p den açık olanını kullandım orjinali çok çok güzel ama çok fazla kalıcı değil fakat d&p versiyonu aşırı kalıcı dolabımı her açtığımda miss gibi kremsi pudramsı koku geliyordu kullandığım dönemlerde :)

Bu ikisi bahar yazlık aylarda kullanılır kokular :)

Ama sana şunu söyliyim canım ben senin yerinde olsam işte bu hayatım boyunca kullanıcağım parfümü buldum coco mademoiselle diyosun ya hani :) Yaz kış demem gece gündüz demem sadece onu kullanırım.. Şahsen ben Chanel Chance kullanıyorum aynı senin gibiyim işte bu dediğim parfüm bu kesinlikle bu kokudan başka bir kokuyu kaldıramıyorum hiç :)
Yaz kış gece gündüz demeden sadece chance kullanırım hiç sıkılmam bıkmam :) Chance eau tendre olanını denedim yakın bi zamanda inanılmaz güzel bi koku hafif olmasına rağmen çok kalıcı ben şimdi tendre olanını alıcam karar verdim :) yaz kış kullanırım artık bunuda :KK19:

Selam kızlaaarrr :KK5:

Ben buranın kadim üyelerinden biriyim aslında ama çook uzun zamandır girmiyorum. Özlemişim burayı :KK36:

Şimdi sitenin bakımlı ve güzel kızları bana yardımcı olsunlar hemencecik Bendeniz kış parfümünü bulmuş bir bayanım. Ama havaların ısınması ile birlikte kokumu değiştiriyorum çünkü kış kokum biraz daha odunsu ve misk karışımı. Geçen bahar Givenchy - Very Irresistable'ı denedim. Güzel koku ama sanki çok kalıcı değil. Hem, "işte kesinlikle bu!" diyemedim ne yazık ki...

Bahar ve yaz aylarında baymayacak, kalıcılığı uzun süren çiçek kokusu arıyorum. Tatlı kokulardan hiç mi hiç hazetmiyorum bu arada, belirtmek isterim :KK53:

Birkaç isim var listemde.

Miss Dior Cherie
Yves Saint Laurent - Cinema
Thierry Mugler - Alien
Prescriptives - Calyx
Cacharel - Noa
Chloe - Love Florale
Gucci - Envy Me

Bunları kullanan var mı? Ya da bahar ve yaz için vazgeçilmezim olacağını düşündüğünüz başka kokular?

Öperim hepiciğinizi :KK15:
Birde kuzum miss dior cherie çok tatlı bi koku onu ele derim direk :) Cinemada tatlı vanilyalı ağır bir kokudur onuda ele kuzum :) Alien çiçek kokusu ama öyle yazlık bir koku değil ağır çiçek kokusu etkileyici bi kokudur ama bunun yerine coco mademoiselle'in var senin zaten bunuda ele bence :) prescriptivez calyx bu parfümü bilmiyorum canım yorum yapamiycim bunun için :oops: geri kalanınıda ilk mesajımda yazdım zatii :))

Canım benim çok teşekkür ederim :KK15:

Bugün iş çıkışı Gucci - Envy Me 'yi denemeye gittim. Çoookkk beğendim cidden, sıktığımdan beri bileğimi koklayıp duruyorum gerçekten çok beğendim :KK36:

Miss Dior'u da kokladım, ıı-ııhhh kesinlikle şeker kokuları sevmiyorum... Noa'ya gelince, aslında noa'yı biliyorum orjinali bende var yıllar önce yurtdışından bir arkadaşım hediye getirmişti, pudramsı çok hoş bir kokusu var ben çok beğendim ve kullanmaya kıyamayıp çeyize koydum. Bana kalırsa noa tam bir uyumadan önce sıkılması gereken bir parfüm, huzur veren bir kokusu var :KK28:

Canım benim çok teşekkür ederim :KK15:

Bugün iş çıkışı Gucci - Envy Me 'yi denemeye gittim. Çoookkk beğendim cidden, sıktığımdan beri bileğimi koklayıp duruyorum gerçekten çok beğendim :KK36:

Miss Dior'u da kokladım, ıı-ııhhh kesinlikle şeker kokuları sevmiyorum... Noa'ya gelince, aslında noa'yı biliyorum orjinali bende var yıllar önce yurtdışından bir arkadaşım hediye getirmişti, pudramsı çok hoş bir kokusu var ben çok beğendim ve kullanmaya kıyamayıp çeyize koydum. Bana kalırsa noa tam bir uyumadan önce sıkılması gereken bir parfüm, huzur veren bir kokusu var :KK28:
Aynen canim noa konusunda katiliyorum sana :)) gucci envy me cok guzeldir bende cok severim insani mutlu eden bi kokusu var ❤️

o listeden cacharel noa öneririm. ek olarakta marc jacobs daisy, daisy dream öneririm.

hem tazelik hem seksilik hem kalıcılık istersen alien öneririm ama esmer ya da bugday tenlı isen =)
tende güzel duruyor
bir de guccı envy me tazelik istersen

X