Kızlaaarrr bir fikir verin lütfen uzaktan ciddi ilişki,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lotus1234

Allah'ım kendimi dualarımı yaşarken bulayim.❣
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
2.933
8.356
358
Merhaba kızlar.. benim sıkıntımda bu bi aile yakınımızın tavsiyesiyle biriyle tanıştım.artık ciddi düşünüyordum.ki tesadüf çıktı.. oda bende çalışıyoruz. fakat ayrı şehirlerdeyiz böle böle 3 ay geçti 4-5kez yanıma geldi görüşmeye devam etmek istiyo fakat olur olmaz beni eleştiryo seviyorum dedi fakat bir tartışma anında sen kimsin kimse vazgeçilmez değil vs. gibi içinden gecen bi sürü şey söyledi şimdilerde ise bulunduğu şehre benimde artık gelmem gerektiğini söylüo bende gelip gidiyorum artık sıra sende gibişcesine çalışıyor olmamıda gözönüne alıyor sanırım en son d. günümü unuttu ufak atıştık ardından sen ilgilenmiosun doğru düzgün aramıosun yeterince üstüme düşmüosun tripleriyle eleştirinin dozunu kaçırdı kavga attik sende benim sıkıntılarımı dinle derken hooğp gene karakterli olan dinlenir gibi laf etti bana.. bende 5-6 gündür telefonlarına msjlarına çıkmıyorum o günlük 1 sefer arayıp 1tane felan msj seni seviorum ayrılık hüzün var günlerim sensiz çok boş falan gibi ama o gece söz ağırıma gitti çokça ve hakdsız mıyım sizce kızlarr....siz olsanız ne yaprdınız :18:
bu konuyu 1-2 gündür a.çıyorum bilenler bilir son gelişmede bugün telefonunm bir süre kapalıydı o arada bana 5 tane msj attmış bayağı uzun destan gibi konuşmak istediğini bana ihtiyacı old flan anlatıyor bende ne yapcağım bilemiyorum ama konuşmakta içimden gelmiyorum seviyorum özlüyorum demiş sana ihtiyacım var milyon kez özür diliyorum affet demiş ve 1 hafta doldu nerdeyse 1 haftanın sonunda ilkkez özür dilemiş aramadım zannetme kafanı dinlemeni istedim demiş birde nerden herkes bizim mutluluğumuzu göremsin falan demiş söylenenler bunlar bugün öğlen 2 kez aaramış akşamda msjlardan sonra 2 kez yine msj atmış özür dilemek için..

Bence bu kisi evlilige hazir degil cocukca hareketler bunlar eger asik degilsen olma uzak dur derim ilerisi icin daha sıkıntılı olabilir

bır ınsanı uzaktan tanıyabılecegıne ınanmıyorum ben.. telefonda mesajda ne kadar gosterebılırkı kendını...

ayrıca ne yaptıgını pek bılmıyor gıbı geldı bana... sacma sapan bırı ıste.

daha mantıklı akıllı bırını bul. sewen ınsan dıyemez oyle kımse bulunmaz deıl fln...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ohoo 3 ayda bu hale geldiyseniz yol yakınken dön derim arkadaşım:44:

canım sanırım sen daha önce bu konuyu açmıştın
neden oradan devam etmedin?

tatmin olamadığın nedir, aynı konuyu defalarca açma gereği duyuyorsun?:26:

diğer konundan devam edebılırdın.

canım sanırım sen daha önce bu konuyu açmıştın
neden oradan devam etmedin?

tatmin olamadığın nedir, aynı konuyu defalarca açma gereği duyuyorsun?:26:

diğer konundan devam edebılırdın.
eski konu oolduğu için okunmaz diye düşündüm ondan buraya açtım.

surrender kafam karışık galiba .:sssssssssssss
2 gündürde ilaç alıyorum hastayımm....ya:43:

sen kimsin lafı olayı bitirmiştir.daha ortada bişey yokken, tanıma aşamasında bu lafı söyleyen saygısız bir adamdan hiçbirşey beklemez,hemen bitirirdim yerinde olsam.

surrender kafam karışık galiba .:sssssssssssss
2 gündürde ilaç alıyorum hastayımm....ya:43:

belkı konun kapanır, ben o yüzden söyledım canım.:23:
aynı konu çünkü.

ama takma bu kadar bazı şeyleri akışına bırak
hayatında senı üzenler varsa çıkarmalısın hayatından
kendıne bunları yaşatmaya hakkın yok.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.. benim sıkıntımda bu bi aile yakınımızın tavsiyesiyle biriyle tanıştım.artık ciddi düşünüyordum.ki tesadüf çıktı.. oda bende çalışıyoruz. fakat ayrı şehirlerdeyiz böle böle 3 ay geçti 4-5kez yanıma geldi görüşmeye devam etmek istiyo fakat olur olmaz beni eleştiryo seviyorum dedi fakat bir tartışma anında sen kimsin kimse vazgeçilmez değil vs. gibi içinden gecen bi sürü şey söyledi şimdilerde ise bulunduğu şehre benimde artık gelmem gerektiğini söylüo bende gelip gidiyorum artık sıra sende gibişcesine çalışıyor olmamıda gözönüne alıyor sanırım en son d. günümü unuttu ufak atıştık ardından sen ilgilenmiosun doğru düzgün aramıosun yeterince üstüme düşmüosun tripleriyle eleştirinin dozunu kaçırdı kavga attik sende benim sıkıntılarımı dinle derken hooğp gene karakterli olan dinlenir gibi laf etti bana.. bende 5-6 gündür telefonlarına msjlarına çıkmıyorum o günlük 1 sefer arayıp 1tane felan msj seni seviorum ayrılık hüzün var günlerim sensiz çok boş falan gibi ama o gece söz ağırıma gitti çokça ve hakdsız mıyım sizce kızlarr....siz olsanız ne yaprdınız :18:
bu konuyu 1-2 gündür a.çıyorum bilenler bilir son gelişmede bugün telefonunm bir süre kapalıydı o arada bana 5 tane msj attmış bayağı uzun destan gibi konuşmak istediğini bana ihtiyacı old flan anlatıyor bende ne yapcağım bilemiyorum ama konuşmakta içimden gelmiyorum seviyorum özlüyorum demiş sana ihtiyacım var milyon kez özür diliyorum affet demiş ve 1 hafta doldu nerdeyse 1 haftanın sonunda ilkkez özür dilemiş aramadım zannetme kafanı dinlemeni istedim demiş birde nerden herkes bizim mutluluğumuzu göremsin falan demiş söylenenler bunlar bugün öğlen 2 kez aaramış akşamda msjlardan sonra 2 kez yine msj atmış özür dilemek için..

Ben bu konuyu hatırladım yıne içerik aynı açmışsın..Ben me asfelerin ilişkiyi öldürdüğü bir basma kalıp düşünce ile yaklaşıycam ama sisin ki biraz sancılı gibi yıpratıcı bir şekilde gelişmiş bir kavga bir kaçış bir dinlenme bir özr yanı çözümlenmesi gereken bir şey varsa sağlıklıca çözün ama bu hastalıklı bir ilişki olur senin için yıpranırsın karşındaki biraz sorunlu belli iyi insanlar olabılırsınız özünüzde ama ilişkiniz kötü dür sende soğursun zaten fala sert güçsüzdür bence kendini geri çek nazlan falan ..yani kendini koru..o yapsın bakalım neler yapıyorsa ama hastalıklı ilişki kötüdür şimdiden böyle cazip gelen özlem olabılır kı onu soylemısde aramış aynı evde aynı havayı teneffüs ettıgınız de aranızda 0 mesafe olduğunda özlem olmıycak bu sefer kavgalar başlamasın o yüzden evlilik olmaz gibi geliyor bana ikinci şansı ver yine aynı olursa bırak fazla kafa yorma çünkü o biraz gel-git(medcezir) :)

Niye sürekli aynı konuyu açıyorsunuz?3. açılışı aynı konunun aynı cümlelerle son 3 gün içinde.Zaten konu yorum yapıldıkça sayfada kendi yerini güncelleyecektir...

yol ver gitsin saygı yok daha 3 ay olmuş sadece saygı yerlerde
bence hiçç şans verme içinden de o geçiyor gibi geliyor bana ama sen bilirsin
ben olsam by by derdim sen kimsinle karakteri olan dinlenir lafıyla yol vermen gerektiğini anlatmış

Niye sürekli aynı konuyu açıyorsunuz?3. açılışı aynı konunun aynı cümlelerle son 3 gün içinde.Zaten konu yorum yapıldıkça sayfada kendi yerini güncelleyecektir...
bir önceki sayfada neden açtığımı anlattım cvp vermek istemediyseniz birşey diyemeyeceğim....

nsan sevdiğine karaktersiz der mi hiç... kaldı ki ben kimseye diyemem öyle. hakaret resmen. rencide edici. ben olsam çok kırılırdım. birden ağızdan çıkacak bir laf da değil. böyle lafları söyleyen kişi seni hak etmıyor bence.

Maşallah nasıl bir insan sarrafıymışsa 3 ayda karakter çözümlemesi yapmış
Hayır anlamıyorum sen bu 3 ayda deli divana sevdin mi?
Eğer cevabın hayır ise bu konuyu dillendirmen bile gereksiz
Sürekli ufacık tartışmada sana hakaretleri sıralayan adamla nasıl bir ciddiyet düşünüyorsun?
Kendine değer ver, bırak yoluna gitsin karakterlisini bulsun
İnsan sevdiğine nasıl karaktersiz der :19:

nsan sevdiğine karaktersiz der mi hiç... kaldı ki ben kimseye diyemem öyle. hakaret resmen. rencide edici. ben olsam çok kırılırdım. birden ağızdan çıkacak bir laf da değil. böyle lafları söyleyen kişi seni hak etmıyor bence.
bende yapamıyorum işte bende ne kusurlar görüyorum böle rahatca insan kmıramıyorum belkide bundan cesaret alınıyor..:S

Maşallah nasıl bir insan sarrafıymışsa 3 ayda karakter çözümlemesi yapmış
Hayır anlamıyorum sen bu 3 ayda deli divana sevdin mi?
Eğer cevabın hayır ise bu konuyu dillendirmen bile gereksiz
Sürekli ufacık tartışmada sana hakaretleri sıralayan adamla nasıl bir ciddiyet düşünüyorsun?
Kendine değer ver, bırak yoluna gitsin karakterlisini bulsun
İnsan sevdiğine nasıl karaktersiz der :19:

işte bende bunu anlamıyorum..

bende çok kırıldım zaten 1 haftadırda zaman nasıl geçti anlamadım bildiğin su gibi geçti...

daha ilk aylarda sen kimsinler başlamış. sen bu kadar değersiz değilsin. bu ahmak çocuğa katlanmak için hiç bir sebebin yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X