Kızlaaarrr bir fikir verin lütfen uzaktan ciddi ilişki,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah nasıl bir insan sarrafıymışsa 3 ayda karakter çözümlemesi yapmış
Hayır anlamıyorum sen bu 3 ayda deli divana sevdin mi?
Eğer cevabın hayır ise bu konuyu dillendirmen bile gereksiz
Sürekli ufacık tartışmada sana hakaretleri sıralayan adamla nasıl bir ciddiyet düşünüyorsun?
Kendine değer ver, bırak yoluna gitsin karakterlisini bulsun
İnsan sevdiğine nasıl karaktersiz der :19:

Ya artık erkeklerın çoğu böyle çok terbiyesiz alakasız hakaretlerle kendi etiketlerini dışarı vuruyorlar ya kodu bozuk bunların..kımı görsem kendıyle kısılık çatışması yasıyor erkeklerden nefret eder oldum hayır ınsan böyle erkeğı sevemedıgı gıbı dusunsenıze bundan çocuğunuz olsa huyu suyu ona gecıcek çok komplekslı kendını yetstıremeyen kendını gelıstıremeyen erkekler kız tavlama çabalarına gırmıyorlar mı yav senın ayranın yok içmeye kendını rezıl edıyorsun kızdan mucize bekliyor mutluluğu mucize sanıyor bunu her kız yasıyor aman kaç kurtul mıllet bunlar yüzünden boşanıyor sen evlenmeden boşan kestirmeden.bununla yasayacağın mutluluğu unutursun.

Son düzenleme:
bende yapamıyorum işte bende ne kusurlar görüyorum böle rahatca insan kmıramıyorum belkide bundan cesaret alınıyor..:S

ben hassas ve seçiciyimdir, bunları söyleyen birini ben eş adayı olarak göremem...

ilgisiz, agresif, pek fedakar olmayan ve alttan almayan, inatçı biri gibi yansıdı yazdıklarınızdan.

daha yolun başındasın kimse vazgeçilmez değil
evliliğe hazır değil vakit oyalıyor bi pürüzlük varsa salla gitsin
takma kafana
:34:

ben hayatımda ilk kez böyle birşeyletrle karşılaşıyorum aracıyla tanışıp ciddi düşünmek durumunu ise ilkkez yaşıyoruz zatende b öle çok ilşkisi olan tecrübesi olan biride değilim tek gördüğüm yıpratıcı olması beni sonuçta ailem yok yanımda tek yaşıyorum çalışıyrum yaşadığım yerde yalnızım yıpranıyorum böle bir konudan doılayı buraya yazmak bile sıkıntılı aslında bakarsan işin özüne aracı olan kişilere bile yansıtmadım tek kötü şeyi tek sözünü etgmedim halada bilmiyorlar çok kötü giden şeyleride belirtmedim onlara ç1 aydıor tanıdıkları biri ve iyi çok iyi diye bahsedilliyordu ...

Ya artık erkeklerın çoğu böyle çok terbiyesiz alakasız hakaretlerle kendi etiketlerini dışarı vuruyorlar ya kodu bozuk bunların..kımı görsem kendıyle kısılık çatışması yasıyor erkeklerden nefret eder oldum hayır ınsan böyle erkeğı sevemedıgı gıbı dusunsenıze bundan çocuğunuz olsa huyu suyu ona gecıcek çok komplekslı kendını yetstıremeyen kendını gelıstıremeyen erkekler kız tavlama çabalarına gırmıyorlar mı yav senın ayranın yok içmeye kendını rezıl edıyorsun kızdan mucize bekliyor mutluluğu mucize sanıyor bunu her kız yasıyor aman kaç kurtul mıllet bunlar yüzünden boşanıyor sen evlenmeden boşan kestirmeden.bununla yasayacağın mutluluğu unutursun.
evet işte bu belkide mucize yaratmamı belklemesi bunca ağır sözün benim üstünde bıraktığı tahribat ne önemsiz yada hep böle mi davranıyordu insanlara karşı bilemiyorum yine de ağır bir itham...ve ona dediğimi biliyorum hayatında karşılaşa bilceğin en karakterli insanı kaybettin.. ve bundan sonra ömrünü ayaklarıma sersen yine afetmyicem seni dedim... telefon kapandığındada herşeyden iğreniyordum kısaca...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X