kizlaaarrr fikirlerinize ihtiyacim var, ben simdi kac haftalik gebeyim

fztbsra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
120
185
Merhaba kizlar, hayirli ramazanlar oncelikle.. Dün evde test yaptim pozitif cikti. Bugun de hastanede calistigim icin beta hcg baktirdim tekniker arkadaş ilk seferde 1000 dedi ama emin olmak icin tekrar bakicam dedi bu sefer 8bin küsür dedi. Dr a ciktim hemen ultrasonla bakti kese gorunuo dedi rahimici hamilelik dedi. Ben o heycandan sormayi unuttum son adet tarihim 30 nisan yalniz o tarihten 10 küsür gün sonra bikac günlük ara bi kanamam olmustu pas rengindeydi agirlikla sizce kac haftalik hamileyimdir? Simdiden teşekkürler hayırlı iftarlar.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..

Merhaba kizlar, hayirli ramazanlar oncelikle.. Dün evde test yaptim pozitif cikti. Bugun de hastanede calistigim icin beta hcg baktirdim tekniker arkadaş ilk seferde 1000 dedi ama emin olmak icin tekrar bakicam dedi bu sefer 8bin küsür dedi. Dr a ciktim hemen ultrasonla bakti kese gorunuo dedi rahimici hamilelik dedi. Ben o heycandan sormayi unuttum son adet tarihim 30 nisan yalniz o tarihten 10 küsür gün sonra bikac günlük ara bi kanamam olmustu pas rengindeydi agirlikla sizce kac haftalik hamileyimdir? Simdiden teşekkürler hayırlı iftarlar.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..

canım 6-7 haftalık hamilesin sanırım

7 haftalık tebrikler bebeği görebilirsin artık görünmedi mi

7 haftalık tebrikler bebeği görebilirsin artık görünmedi mi
Canim dr arkadas tam ogle arasina cikacakti biraz bastan savma bakti heralde, suan hücre boyutunda 10 15 gun snra tekrar bakalim dedi ama siz de bole 6 7 haftalik deyince kafam karisti..

Otuz Nisan diyince yedi hafta oluyor doğumda böyle hesaplanıyor belki senin ki geç döllenmedir korkma yarın tekrar muayene ol inş sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına

7 hafta 2 gunluk hamilesin cnm.

X