Gebeliğe Hazırlık Kızlaaarrr gebe miyim😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düz gerizekâlı dememiş. Bunla ilgili cezasını da aldı zaten.
Gerizekalı gibi demesi bir şey değiştirmez bence. Kime öyle dense hoşuna gitmez. Cezasını alıp almaması değil derdim ben böyle bu konuyu nasıl çirkin hale getirmeleri. İçindeki kötülükleri kusuyorlar işte böyle sağa sola

Kadının düşmanı kadın di mi bi de o var eklemeyi unutmuşsunuz.

Çünkü kimse doğurmasın herkes kısır olsun iatiyor dr lar büyük oyunu gormuyorsunuz

Halsizim yazinizin bikac kesitini okudum ben ilk dr gittigimde 3 evladinda kizmi dedi hayir sadece 1 i kiz dedim beni asiret gelini sandi zaar yok kardesim yapan cok arkadasima doguruo diye agzina geleni sayan bir doktordan bahsediyoruz sanane istedi gibi dogurur sanami baktircaklar cocugu

Arkadaşlar merhaba bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim 4 yıllık evliyim adete 2 gün kala test yaptım heyecandan sabah 7 de kalktım yaptım uykulu uykulu birşey göremedim geri artık etkisindemi kaldım ne rüyamda silik çıktığını vs gördüm bi kalktım 9 a doğru böyleydi sanki silik çizgi var ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenen de varmış dedim hemen yapayım bir tane catlamadan sonra yaptıklarımda sadece tek çizgiydi bugunkunde siliklesmişti ne demek acaba çok merak ediyorum uyku uyuyamıyorum

Eklentiler

• IMG20210722104352.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG20210722132552.webp
    8 KB · Görüntüleme: 32
Evet bende ovulasyonla öğrendim ama tam terside olabilir lh hormonu farklı sonuçta göstermeye bilir ovulasyon testi adetinize 2 gün kaldıysa bi kan verin

Kizlar bana yardımcı olur musunuz adetime 6 gün var ben dayanamadım kan verdim 2.6 çıktı bütün belirtiler var hamileliğin ama negatif çıktı sizce adete kadar yükselir mi HCG doktor bana 3.4gun sonra yine kan ver dedi neden bunu dedi anlamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…