Gebeliğe Hazırlık Kızlaaarrr gebe miyim😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gecen ay cok stres yaptim olmadi bu ay salmistim aslinda belirtiler yuzunden test yapmistim hayalet cizgi vardi simdi cizgim boyle batimada 2 gun var

Eklentiler

• 16257577599811129654701756829289.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 71
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah.
Bazı arkadaşlar hamile kalmadan önce her gün açtığı hamilelik topiklerini unutuyorlar maalesef.
İnsanların insanların sevincine ortak olmaya tahammulu bile kalmamis kiskanclik almis basini gitmis. Burasi okadar yararli bir siteki oda kullanmasini bilene iste. İnsanlar hemen yıllardır cocugu olmayanlar var diye yazmaya basliyorlar. Kimsenin cocugunun olmama sebebi burda tatli telaslarini paylasan anneler degil kizi oldugu icin oglu olsun oglu oldugu icin kizi olsun isteyen anneler degil. Birazcik saygi. Heleki burda bir kitle var sırf yorum yapıp ortaligi birbirine katmaya calisan ayni kisiler. Hangi konuya girsem onlar. Ben bir konuya girdigimde bilgim varsa yaziyorum yoksa cikiyorum. Yada mutluluklarini paylasiyorum. Bu cok hosuma gidiyor. İnsanlar etrafindakilerle paylasamazken burda mutluluklarini paylasiyor. İnanamadigi icin burdaki tecrubeli annelerden guzel seyler duymak istiyor. Bende bir seferinde test yaptigimda konu sahibininki gibi netti cizgim evde sevincten cildirmak uzereydim inanamadim ama benim testim bozukmus kan testim negatif ciktiginda yasadigim hayal kirikligini unutamiyorum. Esimle hastaneden nasil döndügumuzu. En kesini kan testi. Konu sahibi bebisin hayirli olsun cok sevindim senin adına. Rabbim saglikli sihhatli bir sekilde kucagina aldirsin ALLAH HERKESİN GONLUNE GORE VERSİN NE BİR EKSİK NE BİR FAZLA

Ben gecen ay cok stres yaptim olmadi bu ay salmistim aslinda belirtiler yuzunden test yapmistim hayalet cizgi vardi simdi cizgim boyle batimada 2 gun var
Bence kan verin, test yanlış değilse hamilesiniz tebrikler.
Benim arkadaşımda öyle oldu, bebek bebek diye tutturdu ne zaman olmayacağını kabullenip saldı, işe falan girdi o ay hamile kaldı. Stres gebelik olaylarını çok etkiliyor.

Bence bu cvp yeterde artar bile anlayana

Valla ben orda kıl gibi ince bir çizgi gördüm sanki ama emin değilim

Birazcik saygi. Heleki burda bir kitle var sırf yorum yapıp ortaligi birbirine katmaya calisan ayni kisiler. Hangi konuya girsem onlar.
Gecen bende profilimde buna benzer bi görüşte bulundum ama onada 1 takım arkadaslardan tepki aldım. Amacım birebir kimseyi suçlamak değil ama sitede böyle insanlar mevcut linç denilen şey tamamen zevk halıne gelen bır akım oldu.. Bunu sadece ben degil bircok kısı farkediyor..
En ufak birseyden bıle nem kapar hale gelmişiz.
Biri ıcın ne kadar negatif enerji de alsak o an yorum yapma hakkımız yerıne susma hakkımızı kullanabiliriz bence. Cunku yorumlar bazen cıdden cok acımasız olabiliyor. Karsımızdakı ınsanın ne hissedeceğini, o yorumumuzun o ınsan uzerınde nasıl duygusal bi yara bırakacağını düşünemiyoruz.
Çeşit çeşit ınsan var dogru kımı cok hassasken
Kimi aldığı yorumlar karsısında soğukkanlı olabiliyor ama her ıkısınıde hesaba katmamız lazım çünkü ;
.
"Bir kalbi kırmak kabeyi yıkmaktan daha kötüdür "

Cok teşekkür ederim en az 10 tane yaptim 10 uda pozitifti cok teşekkür ederim gercekten oyle kuzenimin 8 yil olmadi artik yeter bitmistir dedigi ay hamile kaldi dediginiz gibi stres felaket etkiliyor

Bu çizgi bariz bebek var diyor ama kan vermişmiydiniz
Vermedim ama bu testlerden birsuru yaptim hepsi pozitifti kanda da pozitif cikicaktir ama ben doktorun dediklerine takildi kafam daha gormeden hicbisey dis gebelikten suphe ediyorum dedi 4 haftalik olmadan

Vermedim ama bu testlerden birsuru yaptim hepsi pozitifti kanda da pozitif cikicaktir ama ben doktorun dediklerine takildi kafam daha gormeden hicbisey dis gebelikten suphe ediyorum dedi 4 haftalik olmadan
Daha görmeden böyle birşey söylemesi saçmalık. Dış gebelik için bir sürü şey var, betanın az artması, kesenin gözükmemesi falan lazım. Daha 4 haftalıksınız yani.
10 tane yaptıysanız hepsi pozitifse negatif olmasının imkanı yoktur, hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Allah razi olsun canim bnm dediki minicik kist var dedi arkadasiminda birebir aynisi olmus onada kist var demisler meger kist diye gordukleri bebekmis ben hafif agrim var diye gittim sag kasigimda ama baya hafif endiselendim ve internette bile diyorki vajinal ultrasonda 5 haftalik gebe olunmasi gerekiyor yaziyor bnm hesabima gore 3 bucuk haftalik hani tuplerde bisey gorse dicemki tamam bana dediki idrar varmi dedi biraz var dedim yapilmasi daha iyi dedi yapmadan girdim birazcik sivi gozukuyor dedi ama o sivi kanki idrarmi bilemem dedi herseyi gectim emin olmadan korkutmak nedir testlerim once silik cikiodu sonra iyice koyulasti dis gebelikte hcg yukselmiyor diye biliyorum

Kan sonucuna göre herşey belli olur, 2 günde bir kan verirsin ancak öyle karar verilir dış gebelik olup olmadığına. Geçmiş olsun canım.

8,9 gun onceden yoktur ama deyip suphelenip yaptigim ilk testten batima 2 gun kalasiya kadar yaptim testler 3,4 tanede cope attiklarim var onlarda pozitifti ama bekledikce boya yayildi attim

Eklentiler

• 16257614864651224259170966801296.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 54
8,9 gun onceden yoktur ama deyip suphelenip yaptigim ilk testten batima 2 gun kalasiya kadar yaptim testler 3,4 tanede cope attiklarim var onlarda pozitifti ama bekledikce boya yayildi attim
Ya bayağı hamilesiniz siz :)
Bu kadar test yanlış olamaz bence, şimdiden hayırlı evlat olsun inşallah

Mune ? Evet saatler öncesinden raporlamıştım bunu ben

Gözün aydın canım sağlıkla al kucağına inşallah

Valla doktorların bazıları neye göre konuşuyorsa cidden anlamak çok zor. Benim akrabama biri senin çocugun olmaz dedi biri çok kilolusun zayıfla az ye dedi kız bunların yüzüne 1. Çocuk kaybetti psikoloji mahfoldu sonra Başka doktora gitti gayet sağlıklısın dedi maşallah sağlıklı bebeği oldu. Doktorların her dediğine takılma ve başka doktora gözükün derim strese gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…