Gözün aydınKızlar geçen haftadan beri ovulasyon pik görünüyordu ya hani
Dayanamadım artık bu sabah gebelik testi yaptım 3 dk içinde soluk olanlar çıktı heyecandan hemen duşa girdim kan vermeye gittim duştan çıktıktan sonra 10 dk sonrasında sonuç o koyu olan olmuştu kan vermeye de gittim de işe geçtim hayırlıysa inşallah gebeyimdir test yanlış değilsebirazdan arayıp öğreneceğim
Yalnız eşimle paylaşmadan buraya yazıyor olmam da bi acayip oldu tabi
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar geçen haftadan beri ovulasyon pik görünüyordu ya hani
Dayanamadım artık bu sabah gebelik testi yaptım 3 dk içinde soluk olanlar çıktı heyecandan hemen duşa girdim kan vermeye gittim duştan çıktıktan sonra 10 dk sonrasında sonuç o koyu olan olmuştu kan vermeye de gittim de işe geçtim hayırlıysa inşallah gebeyimdir test yanlış değilsebirazdan arayıp öğreneceğim
Hamilesin canım ben dün test yaptım bundan silikti kan verdim.cikti gözün aydın ❤Kızlar geçen haftadan beri ovulasyon pik görünüyordu ya hani
Miyim mi ?Kızlar geçen haftadan beri ovulasyon pik görünüyordu ya hani
Senin değerin çok güzel çıkmış benim ki 32.8 cikmis neden acabaYaaaa çookk teşekkür ederim hala inanamıyorum kiii
Kan testimin sonucunu telefonla öğrenebildim
1520 kan sonucunuz 1.5-2 haftalık dedi
1520 olunca ne kadarlık oluyor ki son adetim 1 Haziran 4 haftalık olması gerekmez mi sorun yoktur inşallah ay çok heyecanlıyım sonucu bir an önce elime almak istiyorum
Eşime nasıl söylesem acaba ondan önce size söylemiş oldum
Çok yeni öğrenmişsindir yumurtlaman ne zamandı hemen öğrendiysen ondan olabilirSenin değerin çok güzel çıkmış benim ki 32.8 cikmis neden acaba
Ayyy 1520 için 1.5-2 hafta mı dediler benim beboş 1 günlüktü o zaman öğrendiğimdeYaaaa çookk teşekkür ederim hala inanamıyorum kiii
Kan testimin sonucunu telefonla öğrenebildim
1520 kan sonucunuz 1.5-2 haftalık dedi
1520 olunca ne kadarlık oluyor ki son adetim 1 Haziran 4 haftalık olması gerekmez mi sorun yoktur inşallah ay çok heyecanlıyım sonucu bir an önce elime almak istiyorum
Eşime nasıl söylesem acaba ondan önce size söylemiş oldum
Poliklinikte testi yapmıştım da telefonda öyle söyledi ben de bilmiyorum da uygulamadan bakınca 4 haftalık gösteriyor ay anlamadım inan kiAyyy 1520 için 1.5-2 hafta mı dediler benim beboş 1 günlüktü o zaman öğrendiğimde33 ile öğrenmiştimmm büyüdük şimdi
19 20 hazirandi yumurtlama günüm 12 günde ogrendimÇok yeni öğrenmişsindir yumurtlaman ne zamandı hemen öğrendiysen ondan olabilir
Ben ne zamandır bekliyorum kendimi tuttum yapmamak İçin belki olumsuz olur diye de yine de bi test daha yapmadan inanamayacağım galiba
Çünkü hala inanasım gelmiyor
KatılıyorumGözünüz Aydın diyeyim öncelikle ama hamile olduğunuzu anlamamak için gerizekalı olmak gerekiyor galiba.
Şu şekilde paylaşımınız beni şahsen aşırı rahatsız etti. Sizce hamile değil misiniz kopkoyu çift çizgi çıkmış test? Hemde defalarca yapmışsınız ve her yaptığınızı da buraya atmışsınız.
sevincinizi paylaşıyorsunuz diye düşünmek istiyorum fakat başlığa da hamile miyim sizce diye yazmışsınız. bana hiç iyi niyetli gelmedi... neyseeeeee
Erken öğrenmişsin ya ondandır bence 2 günde 2 katına çıkıyormuş ben de çok detaylı bilmiyorum da bi bakmışsın 2 gün sonra katlanmış gidiyo hadi bakalım hayırlısıyla inşallah19 20 hazirandi yumurtlama günüm 12 günde ogrendim
Biraz daha seviyeli konuşmalısınGözünüz Aydın diyeyim öncelikle ama hamile olduğunuzu anlamamak için gerizekalı olmak gerekiyor galiba.
Şu şekilde paylaşımınız beni şahsen aşırı rahatsız etti. Sizce hamile değil misiniz kopkoyu çift çizgi çıkmış test? Hemde defalarca yapmışsınız ve her yaptığınızı da buraya atmışsınız.
sevincinizi paylaşıyorsunuz diye düşünmek istiyorum fakat başlığa da hamile miyim sizce diye yazmışsınız. bana hiç iyi niyetli gelmedi... neyseeeeee
Çoook teşekkür ederim çok sağolun rabbim en kısa zamanda isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahtebrik ederim sağlıkla büyüsün ve doğsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?