- 7 Eylül 2015
- 665
- 414
- 103
- 39
Dengesiz cok sakat olur deyip saglikli dogum yapanlar var ben kucucukken annem hamileydi dr dogurursan ölursun demis meger yalanmis ondan sonra bi kiz kardesim oldu Allahtan korkulari yokValla doktorların bazıları neye göre konuşuyorsa cidden anlamak çok zor. Benim akrabama biri senin çocugun olmaz dedi biri çok kilolusun zayıfla az ye dedi kız bunların yüzüne 1. Çocuk kaybetti psikoloji mahfoldu sonra Başka doktora gitti gayet sağlıklısın dedi maşallah sağlıklı bebeği oldu. Doktorların her dediğine takılma ve başka doktora gözükün derim strese gerek yok
Ben hala görüyorum ama belki de bana öyle geliyorAyy yok ışıkla bile baktımasla gözükmüyor ama kısmet 3 gün daha dayanalım güzel haberlerle gelirim inşallah
Hemen belirtleri alalımYaaaa çookk teşekkür ederim hala inanamıyorum kiii
Kan testimin sonucunu telefonla öğrenebildim
1520 kan sonucunuz 1.5-2 haftalık dedi
1520 olunca ne kadarlık oluyor ki son adetim 1 Haziran 4 haftalık olması gerekmez mi sorun yoktur inşallah ay çok heyecanlıyım sonucu bir an önce elime almak istiyorum
Eşime nasıl söylesem acaba ondan önce size söylemiş oldum
Ayynen oyle canim durum bundan ibaretGecen bende profilimde buna benzer bi görüşte bulundum ama onada 1 takım arkadaslardan tepki aldım. Amacım birebir kimseyi suçlamak değil ama sitede böyle insanlar mevcut linç denilen şey tamamen zevk halıne gelen bır akım oldu.. Bunu sadece ben degil bircok kısı farkediyor..
En ufak birseyden bıle nem kapar hale gelmişiz.
Biri ıcın ne kadar negatif enerji de alsak o an yorum yapma hakkımız yerıne susma hakkımızı kullanabiliriz bence. Cunku yorumlar bazen cıdden cok acımasız olabiliyor. Karsımızdakı ınsanın ne hissedeceğini, o yorumumuzun o ınsan uzerınde nasıl duygusal bi yara bırakacağını düşünemiyoruz.
Çeşit çeşit ınsan var dogru kımı cok hassasken
Kimi aldığı yorumlar karsısında soğukkanlı olabiliyor ama her ıkısınıde hesaba katmamız lazım çünkü ;
.
"Bir kalbi kırmak kabeyi yıkmaktan daha kötüdür "
Hic takma canim. Bende bu gebeligimi cok erken ogrendim. Diger ikisinde gec ogrenmistim.erken ogrenmekte ayri bi stresmis bundada onu deneyimlemis oldum. Doktor dis gebelik mol gebelik hepsini saydi daha kese bile yoktur cok sevinme hersey dediler. İki gunde bir kanda artisa bakildi. Sonra kese sonra kalp atisi derken iki aylik olduk cok sukur. Annelik hep bir telasla daha dogmadan bile bebegin icin kaygilarla geciyor bu dogduktan sonrada boyle. Rabbimin bizlere armagan ettigi mucizevi bir duygu. Rabbim hickimsenin kucagini bos birakmasin. En kisa zamanda isteyen herkese nasip eylesin. Sende bende hamile olan herkesede saglicakla kucagimiza almayi nasip etsinVermedim ama bu testlerden birsuru yaptim hepsi pozitifti kanda da pozitif cikicaktir ama ben doktorun dediklerine takildi kafam daha gormeden hicbisey dis gebelikten suphe ediyorum dedi 4 haftalik olmadan
Kuzummmmmmmm ne guzel yazmissin saatlerdir googledayim dis gebelik belirtilerini resmen ezberledim o varmi bu varmi bende kafayi yemeye az kaldi moralim cok bozuk keske sabretseydimde erken ogrenmeseydim hamilelikte bulanti oluo ama dis gebeliktede oluomus hafif bulanti olsa acabami diorum sakin kalim diorum olmuyor beterin beteri var Rabbim ne derse o olur ama endiseyide atamıyorum elimde degilHic takma canim. Bende bu gebeligimi cok erken ogrendim. Diger ikisinde gec ogrenmistim.erken ogrenmekte ayri bi stresmis bundada onu deneyimlemis oldum. Doktor dis gebelik mol gebelik hepsini saydi daha kese bile yoktur cok sevinme hersey dediler. İki gunde bir kanda artisa bakildi. Sonra kese sonra kalp atisi derken iki aylik olduk cok sukur. Annelik hep bir telasla daha dogmadan bile bebegin icin kaygilarla geciyor bu dogduktan sonrada boyle. Rabbimin bizlere armagan ettigi mucizevi bir duygu. Rabbim hickimsenin kucagini bos birakmasin. En kisa zamanda isteyen herkese nasip eylesin. Sende bende hamile olan herkesede saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Birde kuzum suda delirtio insani lekelenmen olur yazarki yerlesme kanamasi lekelenmen olur dis gebelik belirtisi lekelenmen olur dusuk riski kasik agrin olur gebelik belirtisi kasik agrin olur dis gebelik belirtisi yani insanin beynini yakarlar bunlar omrumde hic yasamadim dis gebelik lekelenmem oldu dusuk riskim vardi 9 ay kustum vesaire saglikla kucagima aldim haa mide bulantisi gebelik belirtisi mide bulantisi dis gebelik belirtisi burdan tum hamile kalmak isteyenlere en en en en buyuk tavsiyem cok bilgili olmak hic iyi birsey degil hamileligi erkenden ogrenmek anneye bolca stres ve uzuntu sebebi Allah korusun saglikli gebelikten olur insan bu doktorlarin emin olmadan pat diye insanlarin yuzune soyledikleri seylerden ennn guzeli sabredebilmek adetin gecicek 10 gun sonra yapican testini salcan kendini kafani baska seylerle mesgul etcen bin pismanim ben suanda zaman geriye aksa asla erken test yapmazdim beklerdim bunca stresede girmezdim insan boyleyken kendini cok dinliyor aha kasigim agridi aha bisey akti sanki lekemi geldi aha dustumu dusucekmi kese goruncekmi dis gebelikmi demekten zil takmaya az kaldiHic takma canim. Bende bu gebeligimi cok erken ogrendim. Diger ikisinde gec ogrenmistim.erken ogrenmekte ayri bi stresmis bundada onu deneyimlemis oldum. Doktor dis gebelik mol gebelik hepsini saydi daha kese bile yoktur cok sevinme hersey dediler. İki gunde bir kanda artisa bakildi. Sonra kese sonra kalp atisi derken iki aylik olduk cok sukur. Annelik hep bir telasla daha dogmadan bile bebegin icin kaygilarla geciyor bu dogduktan sonrada boyle. Rabbimin bizlere armagan ettigi mucizevi bir duygu. Rabbim hickimsenin kucagini bos birakmasin. En kisa zamanda isteyen herkese nasip eylesin. Sende bende hamile olan herkesede saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Malesef oyle canim. Ben diger ikisinde cok cok gec ogrenmistim hic boyle stresler yasamamistim bunda cok cok erken ogrenmenin verdigi tum stresleri yasadim doktorlar saolsun. Digerlerinde oldugu gibi bunlarda gececek Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Doktorlara inat pozitif olmaya devamBirde kuzum suda delirtio insani lekelenmen olur yazarki yerlesme kanamasi lekelenmen olur dis gebelik belirtisi lekelenmen olur dusuk riski kasik agrin olur gebelik belirtisi kasik agrin olur dis gebelik belirtisi yani insanin beynini yakarlar bunlar omrumde hic yasamadim dis gebelik lekelenmem oldu dusuk riskim vardi 9 ay kustum vesaire saglikla kucagima aldim haa mide bulantisi gebelik belirtisi mide bulantisi dis gebelik belirtisi burdan tum hamile kalmak isteyenlere en en en en buyuk tavsiyem cok bilgili olmak hic iyi birsey degil hamileligi erkenden ogrenmek anneye bolca stres ve uzuntu sebebi Allah korusun saglikli gebelikten olur insan bu doktorlarin emin olmadan pat diye insanlarin yuzune soyledikleri seylerden ennn guzeli sabredebilmek adetin gecicek 10 gun sonra yapican testini salcan kendini kafani baska seylerle mesgul etcen bin pismanim ben suanda zaman geriye aksa asla erken test yapmazdim beklerdim bunca stresede girmezdim insan boyleyken kendini cok dinliyor aha kasigim agridi aha bisey akti sanki lekemi geldi aha dustumu dusucekmi kese goruncekmi dis gebelikmi demekten zil takmaya az kaldi
Google cok bakma canim. Hersey yaziyor nette. İnsani strese sokmaktan baska hicbirsey degil. Şu an asiri mide bulantim var sabah beri afedersin kusuyorum cocuklarimi anca doyurabildim ama kotu hicbirsey aklima getirmemeye calisiyorum. Cocuklarim en buyuk dayanagim. Ne gunler geldi gecti bugunlerde gececek kucagimiza alip kokularini icimize cektigimiz gün gunes bizim icin yeniden dogacak. Hersey coooooookkkkk guzel olacak Guzel Anneee sende buna inanKuzummmmmmmm ne guzel yazmissin saatlerdir googledayim dis gebelik belirtilerini resmen ezberledim o varmi bu varmi bende kafayi yemeye az kaldi moralim cok bozuk keske sabretseydimde erken ogrenmeseydim hamilelikte bulanti oluo ama dis gebeliktede oluomus hafif bulanti olsa acabami diorum sakin kalim diorum olmuyor beterin beteri var Rabbim ne derse o olur ama endiseyide atamıyorum elimde degil
Cnm bnm ne guzel yazmissin suan suratimda bir tebessüm cok cokGoogle cok bakma canim. Hersey yaziyor nette. İnsani strese sokmaktan baska hicbirsey degil. Şu an asiri mide bulantim var sabah beri afedersin kusuyorum cocuklarimi anca doyurabildim ama kotu hicbirsey aklima getirmemeye calisiyorum. Cocuklarim en buyuk dayanagim. Ne gunler geldi gecti bugunlerde gececek kucagimiza alip kokularini icimize cektigimiz gün gunes bizim icin yeniden dogacak. Hersey coooooookkkkk guzel olacak Guzel Anneee sende buna inan
progesteron,bhcg falan mı bakıldı? neden dış gebelikten şüphelendi doktorunuz?Vermedim ama bu testlerden birsuru yaptim hepsi pozitifti kanda da pozitif cikicaktir ama ben doktorun dediklerine takildi kafam daha gormeden hicbisey dis gebelikten suphe ediyorum dedi 4 haftalik olmadan
yani çok afedersiniz ama müdahele etmeden geçemedim. dengesiz,yalancı,Allah'tan korkmaz... yani hekim ne yapmış da bu kadar lafı hak etmiş merak ettim.Dengesiz cok sakat olur deyip saglikli dogum yapanlar var ben kucucukken annem hamileydi dr dogurursan ölursun demis meger yalanmis ondan sonra bi kiz kardesim oldu Allahtan korkulari yok
yani doktorlar sizin anne olmanızı niye istemesin Allah aşkına... niye size kasıtlı olarak negatif dönüş yapsınlar... bilimsel açıdan ne görüyorlarsa onu söylüyorlardır, yoksa dediğim gibi kimsenin size kastı yok,açıkçası pek de umurlarında / gündemlerinde olduğunuzu da düşünmüyorum... :)Doktorlara inat pozitif olmaya devam
Ben burdayım annecim diyorKızlar geçen haftadan beri ovulasyon pik görünüyordu ya hani
Dayanamadım artık bu sabah gebelik testi yaptım 3 dk içinde soluk olanlar çıktı heyecandan hemen duşa girdim kan vermeye gittim duştan çıktıktan sonra 10 dk sonrasında sonuç o koyu olan olmuştu kan vermeye de gittim de işe geçtim hayırlıysa inşallah gebeyimdir test yanlış değilsebirazdan arayıp öğreneceğim
Yalnız eşimle paylaşmadan buraya yazıyor olmam da bi acayip oldu tabi
Her doktor bir degil hepsini ayni kefeye koymayin. Doktor hastasini umursamak zorunda umrunda olmayacaksak ne diye doktor olmuslar? Senin yorumlarinla cok karsilastim her konuda muhakkak zıt göruslü ortalik karistiran yorumlarinla! Burayi birbirine katanlardan birisin yani! Burda okudum istanbul gibi bir sehirde kadin agrim var deyip gidiyor doktorlar naz yapiyorsun diyorlar kadin 24haftalikmiydi tam hatirlamiyorum dogum yapiyor afedersin boklarin icinde dogurdum bebegimi hicbir mudahale yapilmadi bebegimi kaybettim diyor. Okurken icim sızladi. Gerci okumus olsaydin senin icin yine birsey degismezdi. Bana bulasma zararli cikarsin isine bak komik insan :))))))))))))))))progesteron,bhcg falan mı bakıldı? neden dış gebelikten şüphelendi doktorunuz?
yani çok afedersiniz ama müdahele etmeden geçemedim. dengesiz,yalancı,Allah'tan korkmaz... yani hekim ne yapmış da bu kadar lafı hak etmiş merak ettim.
doktor ortada bariz bir komorbidite yani sakıncalı durum görmese doğurursan ölebilirsin demez, niye desin. sizin deyiminizle niye yalan söylesin? mesela kan hastalığınız vardır doktor bilimsel veriler doğrultusunda size gebe kalamazsın,kalsan da doğum çok riskli ölebilirsin der,ama size hiçbir şey olmaz, dersiniz ki çok şükür doktorun dediği olmadı. yani Allah'ın hikmeti,çok şükür Rabbim diyip mutlu olur geçersiniz.
doktoru yalancılıkla suçlamanız çok ayıp. siz gebe kalsanız doktora ne, doğursanız veya doğurmasanız ona ne, doktorun umrunda olan bir şey değil yani.
yani doktorlar sizin anne olmanızı niye istemesin Allah aşkına... niye size kasıtlı olarak negatif dönüş yapsınlar... bilimsel açıdan ne görüyorlarsa onu söylüyorlardır, yoksa dediğim gibi kimsenin size kastı yok,açıkçası pek de umurlarında / gündemlerinde olduğunuzu da düşünmüyorum... :)
Birazdan yancılarında gelir. Sitede onla bunla dalga gecerek zaman öldüren insanlarsiniz. Dilerim burda kinadiginiz dalga gectiginiz her ne varsa hepsi basiniza gelir. Sonunda benide patlattinizprogesteron,bhcg falan mı bakıldı? neden dış gebelikten şüphelendi doktorunuz?
yani çok afedersiniz ama müdahele etmeden geçemedim. dengesiz,yalancı,Allah'tan korkmaz... yani hekim ne yapmış da bu kadar lafı hak etmiş merak ettim.
doktor ortada bariz bir komorbidite yani sakıncalı durum görmese doğurursan ölebilirsin demez, niye desin. sizin deyiminizle niye yalan söylesin? mesela kan hastalığınız vardır doktor bilimsel veriler doğrultusunda size gebe kalamazsın,kalsan da doğum çok riskli ölebilirsin der,ama size hiçbir şey olmaz, dersiniz ki çok şükür doktorun dediği olmadı. yani Allah'ın hikmeti,çok şükür Rabbim diyip mutlu olur geçersiniz.
doktoru yalancılıkla suçlamanız çok ayıp. siz gebe kalsanız doktora ne, doğursanız veya doğurmasanız ona ne, doktorun umrunda olan bir şey değil yani.
yani doktorlar sizin anne olmanızı niye istemesin Allah aşkına... niye size kasıtlı olarak negatif dönüş yapsınlar... bilimsel açıdan ne görüyorlarsa onu söylüyorlardır, yoksa dediğim gibi kimsenin size kastı yok,açıkçası pek de umurlarında / gündemlerinde olduğunuzu da düşünmüyorum... :)
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz... umursamaktan kastım sağlığını umursamak değil. Anne olup olmamanız sadece doktorları değil, sizden ve ailenizden başka kimseyi ilgilendiren bir şey değil.Her doktor bir degil hepsini ayni kefeye koymayin. Doktor hastasini umursamak zorunda umrunda olmayacaksak ne diye doktor olmuslar? Senin yorumlarinla cok karsilastim her konuda muhakkak zıt göruslü ortalik karistiran yorumlarinla! Burayi birbirine katanlardan birisin yani! Burda okudum istanbul gibi bir sehirde kadin agrim var deyip gidiyor doktorlar naz yapiyorsun diyorlar kadin 24haftalikmiydi tam hatirlamiyorum dogum yapiyor afedersin boklarin icinde dogurdum bebegimi hicbir mudahale yapilmadi bebegimi kaybettim diyor. Okurken icim sızladi. Gerci okumus olsaydin senin icin yine birsey degismezdi. Bana bulasma zararli cikarsin isine bak komik insan :))))))))))))))))
Onu bunu dalgaya alarak yorum yaparak kendini ne saniyorsun bu ozguven patlakligi nereden geliyor bacımmmmmm
Geldim aşkım. Sendeki kafayı taşıyacağımaBirazdan yancılarında gelir. Sitede onla bunla dalga gecerek zaman öldüren insanlarsiniz. Dilerim burda kinadiginiz dalga gectiginiz her ne varsa hepsi basiniza gelir. Sonunda benide patlattiniz
GüzelimGeldim aşkım. Sendeki kafayı taşıyacağımaOtrera ya yancı olurum. Oh mis.
Kimden bahsediyorsunuz?Ama hamile bi kadına yapılan bazı yorumlar çok üzücü. Kadını pişman ettiniz. O anki heyecanla paylaşmış fikir sormuş hayatla ne gibi bi derdiniz var da bu kadar rahatsız oldunuz.
Konuyu şöyle bi okudum da özellikle hakaret edip niyetin kötü diyenlere, açıkcası üzüldüm.Kimden bahsediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?