Kızlaaarrr hamileeyiimmmmm :))))))

uyum25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
91
11
36
40
Sinop
Kızlar uçuyorum sevinçten:sm_cool: duygularımı tarif etmem imkansız....Hamileyim aşılamam tuttu...Çok mutluyum çookkkkk....Allah ım isteyen herkese versin...Hepinize versin inşallah...6 yıl sonra hamileyim inanamıyorum.....:teytey:

İşte bu sevinç çığlığını atabilmek için herşeye değer bunun hayaliyle yaşıyrm:)
Tebrik ediyrm seni.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırla sağlıkla mutlulukla.
Darısı benim gibi bütün bekleyenlerin başına.

amiinnnnnnn inşallah bi an önce sende yaşarsın bu duyguyu....Allah ım bekleyen herkese nasip etsin inşallah...

hayırlısı olsun canım sanki kendim hamile kalmışcasına duygulandım gözlerimden istemdışı yaşlar akıyor şuan seni tanımıyorum ama duygularımız ve dualarımız aynı tek derdimiz anne olmak bu da beraber sevinmemiz için yeter umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın ve rabbim benim gibi bu anı yaşamayı bekleyenlerede en kısa zamanda yaşatır.
tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun....

hayırlı olsun canım benim tanımıyorum ama olsun dert aynı dertti.o yüzden allah devamını getirsin inşallah.bizede dua et.

Hayırlı olsun arkadaşım...
Umarım sorunsuz bir hamilelelik gecirir ve nis kokusunu cekersin bebeginin içine...

canım hayırlı olsun.sizdeki sorun neydi

teşekkürler canım..eşim varikoselden ameliyat oldu. sperm düşüklüğü sorunumuz vardı. bu ay aşılama yaptık.ilkinde tuttu çok şükür...darısı isteyenlerin başına innnşallahhh....:Saruboceq:

ayyy cnm benimmm çok sağolasın...Rabbim inşallah o gözyaşlarını sevince dönüştürür...Allah tan umudunuzu kesmeyin...Çok dua ettim ben çok uğraştım 6 senedir. Sesimi duydu Rabbim şükürler olsun..Güzel dileklerin için çok teşekkürler.İnşallah senin haberlerini de alırız canım....a.s.

canım allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallah, sağlıklıklı ve kolay bir hamilelik nasip etsin allahım. senin adına çok sevindim. benim içinde dua et, bu ay tutsun güzelim, senin gibi aynı duyguları yaşayabileyim

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hepinize çok teşekkürler kızlar...Rabbim kimseye aratmasın..Herekese yaşatsın bu duyguyu...İnşaallah seninki de tutar canım buay..Herşey gönlünce olur inşallah...Kafanı rahat tut stres yapma olur olmaz die...Bede öpüyorum koccaamann..Hayırlı haberlerini belkiyorum inşallah..a.s.

uyum25 canım rabbim kucağına almayı nasip etsin.hayırlısı olsun.allahım tamamına erdirsin.
benim içinde ne olur dua et.benim hiç yumurtam yok.inş. rabbim bu mübarek günlerde benimde yüzümü güldürür

sağol canım benim, bu hafta çalışma haftamız bakalım hayırlısı, inşallah yumurtam çatlarda iğneye gerek kalmaz. salı gün kontrole gidicem, çatlayıp çatlamadığına bakılacak. hiç stres yapmıyorum bi tanem, 2 yıldır yeterince stres yaptım artık tak etti

öptümmm kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…