- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
:.................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ozman iyice kinlenir mi bana ondan korkuyorum düğünüme daha 7 ay var bişey yapıp aramızı bozcak die kafayı yicemDertsiz başına dert mi arıyorsun arama sorma.
Not: Önceki konunu da biliyorum.
evet canım sadece nişanlım arama diyo inş toparlarAnlamadım ki ,
Sadece nişanlınız sanırım size arama diyor sizde aramayın,o birşekilde konu neyse toparlayacaktır,
saol canım haklısın ben herkesle iyi gecinen biri oldugumdan dolayı cok garip ve üzücü gelio bu durum banaYa nişanlın bu kadar anlayışlı, olgun biriyken, belanı mı arıyorsun derler insana.
Konuşup zorla tekrar muhatap edeceksin, bu sefer hergün başka olayla gelecek kadın, hepsini yeni baştan dert edineceksin.
Madem kadın sorunlu, sana da muhtaç değilse, ne kadar mesafe o kadar huzur arkadaşım.
evet cok zor biri etmedik hakaret bırakmadı ve ben kimseye güvenmem pire için yorgan yakarım dedi en sonParanoid kb olan bir kisi tanidim
Kimseye guvenmez ve kafalarina taktiklari herseyi dogru kabul ederler onlari bu dusunceden vazgeciremezsiniz
Hic bulasmayin ugrasmayin derim
istemiyorum tabiki ama kafasında kurup kurup düğün öncesinde nişanlımla beni ayırır die korkuyorumÖnceki konunu da üşenmeyip okumuştum.işittiğin lafları yutmak istiyorsan ve yeni hakaretleri dört gözle bekliyorsan ara konuş bence.
Onun hasta oldugunu kabul edinevet cok zor biri etmedik hakaret bırakmadı ve ben kimseye güvenmem pire için yorgan yakarım dedi en son(((
istemiyorum tabiki ama kafasında kurup kurup düğün öncesinde nişanlımla beni ayırır die korkuyorum
tamam bunu bi arastırayım canım saolOnun hasta oldugunu kabul edin
Aranizi iyi tutmak icin agzinla kus tutsanda o dusman olcak bi sebep bulur
Yorma hic kendini
Ayrica bu hastaliklar genetik gecisli olabiliyor diye biliyorum
Nisanlin ve dogacak cocuklarin icin bi onlem varmi yokmu bi bak derim
evet cok zor biri etmedik hakaret bırakmadı ve ben kimseye güvenmem pire için yorgan yakarım dedi en son(((
Anlıyorum seni, ben de huzursuzluğu ailemde görmediğim için, birisiyle en küçük gerilim olsa günlerce dert ederdim.saol canım haklısın ben herkesle iyi gecinen biri oldugumdan dolayı cok garip ve üzücü gelio bu durum bana