• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaaarrrrr bana akılverin lütfen

Anlamadım ki ,
Sadece nişanlınız sanırım size arama diyor sizde aramayın,o birşekilde konu neyse toparlayacaktır,

Ya nişanlın bu kadar anlayışlı, olgun biriyken, belanı mı arıyorsun derler insana.

Konuşup zorla tekrar muhatap edeceksin, bu sefer hergün başka olayla gelecek kadın, hepsini yeni baştan dert edineceksin.

Madem kadın sorunlu, sana da muhtaç değilse, ne kadar mesafe o kadar huzur arkadaşım.

Ya nişanlın bu kadar anlayışlı, olgun biriyken, belanı mı arıyorsun derler insana.

Konuşup zorla tekrar muhatap edeceksin, bu sefer hergün başka olayla gelecek kadın, hepsini yeni baştan dert edineceksin.

Madem kadın sorunlu, sana da muhtaç değilse, ne kadar mesafe o kadar huzur arkadaşım.
saol canım haklısın ben herkesle iyi gecinen biri oldugumdan dolayı cok garip ve üzücü gelio bu durum bana

Önceki konunu da üşenmeyip okumuştum.işittiğin lafları yutmak istiyorsan ve yeni hakaretleri dört gözle bekliyorsan ara konuş bence.

Gene aynı iftiralara ve hakaretlere maruz kalırsın ararsan. Zaten nişanlın biliyor durumu ve sana nasıl davranman gerektiğini söylemiş daha da üstelemezdim ben olsaydım.

evet cok zor biri etmedik hakaret bırakmadı ve ben kimseye güvenmem pire için yorgan yakarım dedi en son:KK43:(((
Onun hasta oldugunu kabul edin
Aranizi iyi tutmak icin agzinla kus tutsanda o dusman olcak bi sebep bulur
Yorma hic kendini
Ayrica bu hastaliklar genetik gecisli olabiliyor diye biliyorum
Nisanlin ve dogacak cocuklarin icin bi onlem varmi yokmu bi bak derim

Onun hasta oldugunu kabul edin
Aranizi iyi tutmak icin agzinla kus tutsanda o dusman olcak bi sebep bulur
Yorma hic kendini
Ayrica bu hastaliklar genetik gecisli olabiliyor diye biliyorum
Nisanlin ve dogacak cocuklarin icin bi onlem varmi yokmu bi bak derim
tamam bunu bi arastırayım canım saol

saol canım haklısın ben herkesle iyi gecinen biri oldugumdan dolayı cok garip ve üzücü gelio bu durum bana
Anlıyorum seni, ben de huzursuzluğu ailemde görmediğim için, birisiyle en küçük gerilim olsa günlerce dert ederdim.

Ama yaşla ve tecrübeyle öğreniyor insan. Her şeyi tamir etmeye çalışmak yersiz. Üstelik senin vicdan azabı duyman gereken bir durum da yok. Belki böylesi hayırlı olduğu için başına geldi. Bak maşaAllah eşin de görmüş olayın gerçek yüzünü.

Hergün yeni bir problemle yıpranmaktansa, zamanında konulmuş mesafe candır. :KK66:

Back
X