kizlaaarrrrr sinir oldummmmmm...

Aynen dediginiz gibi,mesele iki kavanoz degil,enayi yerine konulmak...bak diger amca geliniyle her seyi yapariz.bir yere gideriz,ona derim ki ben her seyi aldim.cocuklari al geliyorum.derim.o da bana ayni sekilde.ama bunun bu huyu cok kotu...

yazık olan senin emeğine olmuş bu tarz kişiliği olan insanlarla böyle işlere kalkışmamak gerek.

Cnm.her seyi en ince ayrintisina kadar yazamiyorum.o beni aradi gel domates topla .digeramca gelinine verdim dedi.bende bir ara gelirim dedimm.bu sene bir sey yapmiyacakmisin dedim yok,piskolojim bozuk,yapmiyacagim dedi.sebzelerde curuyor dedi. Benim yaptigim menemenler bile duruyor dedi...ee o zmn.ben yapayim dedimm.gel yappp.kuzineyide yakariz hem dedi..buraya kadar bir sey yokk.bende o zmn sanada biber patlican kozleriz dedim.tmm.dedi.
Sonra ben aksam bunu aradim.ne yapiyoruz yarin yapacagiz degil mi dedim.evet dedi.sen ne yapicaksin patlican biber dedi.ve oylece gittik.konu onunda menemen yapmasi degil.benim yaptiklarimin icinden de almasi.ayri yerlere koymustuk kavanozlari.ve benim ki belli..neyseeeeee..cennetin kapisini comertler acacak...konu iki kavanoz degil.bunu sanki cocuga kakalarmiscasina yapmasi.ama bu gugun ariyacagim.cnm.benim kavanozlar kirildi da kendininkinden mi verdin diyecegim.
Cevabimdaki ya larin nedenini bende bilmiyorum.yanlislikla yapmis olabilirim.simdi krep yapiyorum.bir elimde tablet.kusura bakma cnm.

Kavanoz meselesi degil.enayi yerine konulmak.ariayacagim birazdan iki buyuk kavanozum vardi benim,kirildi da kendinden mi ilaveettin diyecegim.benim bunun farkinda oldugumu bilmesini istiyorum.

Kolay gelsin o zaman size..
Ben hala anlatamamışım.
Karakterini biliyorsunuz bu kadının. Ortak işe niye girersiniz ki demek istemiştim.
Neyse vardır bildiğiniz.
Cenettin kapısını cömertler açacak tabi de sizin durum bu durum değil.
Sizin hakkınız alınmış. Kandırılmışsınız.
siz ona bişey bağışlamamışsınız
Hesabını da soracaksınız zaten..

4 büyük 3 küçük 2 patlıcan 7 osman

ay iyice sapıttım tek anlamayan ben miyim

Amannnn bos verrrr.bende sastim kadimm.hahahahaha
Kizlarrr gelin krep yaptim, hep beraber yiyelimmmm...

Eklentiler

• IMG_20140830_002347.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 61
leğenin içine koy bak doğurdu de şakayla...
bir bahane bul bana annem de yapmış fazla gelecek, eşim sebze almış yapmazsam çürür yaparsam fazla olur gibi size afiye olsun de, bir daha piknikmiş bahçeymiş öyle işlere girme...
yada bunu sineye çek sus hem sebzemi kuzinemi kullandı hem suçlu oldum dedirtme ama bi daha mesafeli ol öyle işlere girme

Ama nasil.bi dusundum telefon edeyim,cnm,ben iki buyuk kavanoz doldurmustum,digerkisiyede sordum o da oyle dedi.ne oldu kirildimi diyim diyorummm.bosver diyorum sonraaaa...
canım bağışla ben tam anlamadım bu elti senin doldurduğun büyük kavanozları almış da sadece senin yarım ve yarımın yarısı olanları mı sana bırakmış??

Valla suç sizde kusura bakmayın...
Bir ekmegin bir meyve suyunun peşine düşen kadından bahsediyorsunuz...
Hemdee onun o kocaaaa bahçesinden size sebze verebileceğine inanıyorsunuz...
Çok garip

canım bağışla ben tam anlamadım bu elti senin doldurduğun büyük kavanozları almış da sadece senin yarım ve yarımın yarısı olanları mı sana bırakmış??
2 buyuk kavanoz + 4 yarim kavanoz + 1 yarim kavanoz,ama yarisina kadar dolu.

Bana verilen...iki buyuk alinmis yerine iki yarim konulmus.ve gerisi aynennnn...

Kizlarrrr aradim az once.kabini yolluyacagim birazdan dedim..aa cnm ya benim iki buyuk kiloluk kavanozlarimda vardi ,dedim.hiibilmem.veririm ya .yokkcnm.dayanlismi hatirliyorumdedim.ne biliyim.veririm ama dedi.tmm.grusuruz dedimm.
Ohbe..anlasin ki ben salak degilim.susmuyacagim.amann iki kavanoza minnetetmekdegil mesele,essek yerine konulmak.

Dun aradi acmadim telefonu.

hayat böyle seylerı dert edınmeyı bıraktıgımız zaman çok tatlı olacak..senden değerli mi be yemısım kavanozu ne üzüon kendını

onun yaptığı cimrilik de sizin bu olayı detayıyla değerlendirip abatmanız da pek cömertlik gibi gelmedi bana....

onun yaptığı cimrilik de sizin bu olayı detayıyla değerlendirip abatmanız da pek cömertlik gibi gelmedi bana....
Neyi detayli anlatip abarttim ki cnm.ben sizin konuyu daha iyi anliyasiniz diye bu kadar detayli anlattim.ayrica ben gercekten comert biriyim...buna hic kuskun olmasin.mahallede bile birine yardim yapilacaksa ilk benim kapim caliniyorsa,demek ki insanlar da bunun farkinda.ama tabiki de siz sadece burada yazdiklarimiz kadar taniyorsunuz.
Asil konu iki kavanoz degil,ben 41 tane menemen yaptim...anneme kardeslerime k.valideme vermek icin....iki kavanoz neymis ki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…