- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.100
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kazanli utuleri cok hantal buluyorum. Her seyi utulemedigim icin de gereksiz benim icin. Asarken dikkatli olunca bircok seyi utulemeye gerek kalmiyor.bu dediginiz modeli inceleyeyim.
Elektrikmsupurgesini kullandiniz mi acaba? Cekis gucu yuksek ama hafif bir supirge ariyorum, sanirim zor biraz![]()
Süpürgemi kullandım. Çok memnunum çekiş gücü çok iyi fakat hafif değil. Toz torbası epey büyük olduğundan ağır bir model. Hafif bir şey istiyorsan çok tavsiye etmem.
Bende daha yeni philps ütü ve süpürge aldım inşaallah iyi çıkar ama yorumlara ve araştırmalarıma göre iyi
Tuğba💐
Valla canım daha bu yazdığını okumadan yazacaktım ki iki öneri de philips miş :))) Annem de philips in şu süpürgesini almıştı http://www.teknosa.com/urunler/115040454/philips-fc8475-elektrikli-supurge çok memnun.. Ben de denedim çok iyi çekiyor ve ufacık tefecik, taşıması da rahat.. Ben de bundan aldım çeyize..Ütü araştımalarıma göre de philips in ütüleri cidden çok iyiymiş .Ütüde de philips tercih ettim :)
:))) Memnun kalırsınız diye düşünüyorum, ben altı aydır kullanmaktayım.Hala tavsiye ediyorum. :))) Evet indirim olabilir. :)Bu yorumdan sonra araştırdım cidden bu süpürge çok beğeniliyormuş. Süpürgeme karar verdim anneler gününü beklicem belki indirim olur![]()