kızlaarr ütü ve elektrik süpürgesi marka model önerisinde bulunacak var mı??

Ütü philips azur serisi, süpürge dyson.
Her ikisini de kullanıyorum memnunum.

Model bütçenize kalmış...

Ben de kazanli utuleri cok hantal buluyorum. Her seyi utulemedigim icin de gereksiz benim icin. Asarken dikkatli olunca bircok seyi utulemeye gerek kalmiyor.:21: bu dediginiz modeli inceleyeyim.

Elektrikmsupurgesini kullandiniz mi acaba? Cekis gucu yuksek ama hafif bir supirge ariyorum, sanirim zor biraz:(

Süpürgemi kullandım. Çok memnunum çekiş gücü çok iyi fakat hafif değil. Toz torbası epey büyük olduğundan ağır bir model. Hafif bir şey istiyorsan çok tavsiye etmem.

Süpürgemi kullandım. Çok memnunum çekiş gücü çok iyi fakat hafif değil. Toz torbası epey büyük olduğundan ağır bir model. Hafif bir şey istiyorsan çok tavsiye etmem.

Teşekkür ederim cevap ve yorum icin. Maalesef saglikmsorunlarimiz nedeniyle hafif olmasi lazim. Henuz almadik hala arastiriyorum:)

ben philips azur 4870/22 modelini aldım şu an kargoda henüz gelmedi, çok ödül almış gelince deneyip yorumlarımı yazarım :)

7.senenin içindeyim arçelik kanguru kullanıyorum harika evin inşaat pisliğini bile çektim üzerinden 3 yıl geçti maşallah hala canavar gibi.ütü tefal ve arcelik var pek kullanmadiğim için bilmiyorım açikcası

Kızlar, ütü alırken dikkat etmeniz gereken nokta dakikada kaç gram buhar verdiğidir.

Bazı klasik ütüler var ki, kazanlı ütülerden daha çok buhar veriyor. Sürekli buhar ve şok buharının g/dk sına dikkat edin derim.

Valla canım daha bu yazdığını okumadan yazacaktım ki iki öneri de philips miş :))) Annem de philips in şu süpürgesini almıştı http://www.teknosa.com/urunler/115040454/philips-fc8475-elektrikli-supurge çok memnun.. Ben de denedim çok iyi çekiyor ve ufacık tefecik, taşıması da rahat.. Ben de bundan aldım çeyize..Ütü araştımalarıma göre de philips in ütüleri cidden çok iyiymiş .Ütüde de philips tercih ettim :)

Bu yorumdan sonra araştırdım cidden bu süpürge çok beğeniliyormuş. Süpürgeme karar verdim anneler gününü beklicem belki indirim olur :cool:

Bu yorumdan sonra araştırdım cidden bu süpürge çok beğeniliyormuş. Süpürgeme karar verdim anneler gününü beklicem belki indirim olur :cool:
:))) Memnun kalırsınız diye düşünüyorum, ben altı aydır kullanmaktayım.Hala tavsiye ediyorum. :))) Evet indirim olabilir. :)

philips süpürge 9912 ve philips ütü azur serisi 4870 benim araştırıp aldıklarım bunlar canım...

Ben süpürgede arcelık kanguruyu kullanıyorum 7 yıldır cok memnunun emiş gücü harika.kayınvalideme verdim süpütgesi bozul diye bir imi gere gecen hafta gitmiş aynısını almıs .ütüdede tefql aıtoclean ama hangisi bakmam lazım:-)

Back
X