kızlaarr yardım lütfen.. elbiseme uygun ayakkabı önerisi bekliyorummmm....

simat81

gel artık minik meleğim
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
114
9
118
İstanbul
$DSC_0024-1.webp $DSC_0025-1.webp
kızlarrr yardım edin lütfen. bu elbise için ayakkabı seçimi, renk karar veremedim. akıl danışayım dedim kk ahalisine =)

öncelikle, bu elbiseyi eşimin kuzeninin kınasında giymeyi düşünüyorum, sizce nasıl olur? kınada giyersem de ayakkabı seçimi nasıl olmalı. siyah renkte bir ayakkabı mı giysem yoksa vizon renginde bir ayakkabı mı alsam karar veremedim. sizlerin önerisi ne olur, bu iki renk dışında da renk düşünebilirim.
önerilerinizi bekliyorum =)

İçinde toz pembe gibi renkler görüyorum oyle bi renkte topuklu ayakkabı güzel olur :)

teşekkürler nazlihilal. =))
elbisenin içerisinde pembe tonlar var. dediğin gibi tozpembe ayakkabı güzel olabilir.

$ten-rengi-ayakkabi-5-1d8.webp

Canım bak bu ayakkabı her yerde bulunur. Kesinlikle bunu giymeni öneririm.
Ten rengi ayakkabı, krem rengi ayakkabı diye ararsın çok güzel bir hile "yok gibi" olması.
Boyunu kendinden uzunmuşsun gibi gösteriyor.
Umarım tercihin bu olur canım:34:

günlük kullanacaksan bahar ve yaz ayları için
$lll.webp $llll.webp

kremi kınada da giyebilirsin

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 696281

Canım bak bu ayakkabı her yerde bulunur. Kesinlikle bunu giymeni öneririm.
Ten rengi ayakkabı, krem rengi ayakkabı diye ararsın çok güzel bir hile "yok gibi" olması.
Boyunu kendinden uzunmuşsun gibi gösteriyor.
Umarım tercihin bu olur canım:34:

tşk ederim canım öneri için. çok güzel bir ayakkabı, bu tarz düşündüm ben de. çok da hoş gözüküyorlar ama aklıma takılan sonra da kullanabilir miyim acaba.. yazın elbiselerin altına uydururum bir şekilde sanırım. bir de denemem lazım aslında, insan üzerinde görünce daha sağlıklı karar veriyor. ama bacağı daha uzun gösteriyor olması çok iyi bir ayrıntı =)))

Şu ayakkabı olur gibi ama giyip de elbiseyle bakmak lazım.Pembe tonları daha şık durur gibime geliyor.

oKNnl.jpg

Veya bu model gibi.

ejdzG.jpg

Son düzenleme:
Şu ayakkabı olur gibi ama giyip de elbiseyle bakmak lazım.Pembe tonları daha şık durur gibime geliyor.

oKNnl.jpg

Veya bu model gibi.

ejdzG.jpg

bu ayakkabıların her ikisi de çok güzel. ikinci daha kullanışlı olur, günlük de giyebilirim o renkteki bir ayakkabıyı ama topuğu bu kadar yüksek olmamalı, yürüyemem gibi :D

tşk ederim canım öneri için. çok güzel bir ayakkabı, bu tarz düşündüm ben de. çok da hoş gözüküyorlar ama aklıma takılan sonra da kullanabilir miyim acaba.. yazın elbiselerin altına uydururum bir şekilde sanırım. bir de denemem lazım aslında, insan üzerinde görünce daha sağlıklı karar veriyor. ama bacağı daha uzun gösteriyor olması çok iyi bir ayrıntı =)))

Kullanırsın canım her elbiseye gider en kolay kombin parçası bence. Yinede sen bilirsin:34:

Tumblr.com'da summer shoes diye yazarsaniz cok güzel ayakkabilar bulabilirsiniz :) elbisenizede uygun.

Arkadaşlar benimde abiye siyah dizden 3-4 parmak yukarıda elbisemin altına ayakkabı almam gerekiyor. Etek kısmı dar değil salaş.
Sizden fikir almak istiyorum siyah bir ayakkabı alacağım ama model olarak nasıl bir ayakkabı alayım. Parmaklarım uzun 39 numara giyiyorum ayakkabı bulmakta çok zorlanıyorum. Çok fazla topuklu giymek de istemiyorum normal bir uzunlukta olsun istiyorum ve önden açık olunca uzun parmaklarım görünüyor diye sevmiyorum. Kapalı giyersem de parmaklarım sıkışıyor içinde, rahat yürüyemiyorum ertesi gün de ağrıdan yürümek istemiyorum.
Nasıl bir ayakkabı önerirsiniz var mı benim gibi böyle sorunlar yaşayan? Nasıl bir ayakkabıda rahat edebilirim, lütfen bir fikir verin. İnternetten ayakkabı almaya da çok çekiniyorum çünkü normalde zaten sorun yaşıyorum. En sevmediğim şey de ayakkabı alışverişi, çünkü bulamıyorum istediğim gibi olsa ya sıkıyor ya numarası olmuyor vs.

Back
X