Tesekkur ederim canim benim :))Hayırlı olsun canım :)
Oh oh maaşallah, sorunsuz sıkıntısız bir gebelik geçirirsin inşallahCok tesekkur ederim canim cok mutluyuum :)
Amiiinn insallah canimHayırlı olsun Allah tamamina erdirsin inşallah
Insallah canim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallahTebrik ederim hayırlı olsun darısı olmayanlara inşallah bende dahil :)
Aa inananamiyorun ne zmndir istiyordun sendeYaaa inanamıyorum hala rabbime şükürler olsun 4 gun gecikmeyle test yaptım ve pozitif ellerim titriyo hala sizinlede paylasmak istedim
Tesekkur ederim canim benimCanm tebrik ederim hayrlı olsun
Oh oh maaşallah, sorunsuz sıkıntısız bir gebelik geçirirsin inşallah
Anladım canim ayni belirtiler bendede var bata 3 gün var inşallah bende senin gibi pozitif testi görürüm. sağlıkla kucagina al bebişiniCanim tesekkur ederim. Ilk belirtim iste adetim 4 gun gecti, battan 1 gun once cok kotu adet sancisi cektim kasiklarim ve belim cok agridi hala ara ara belim agriyo, basim agriyo arada hic bas agrisi cekmem, akintim var, gogus uclarim agrimaya basladi normalde tamami sizlardi
Aa inananamiyorun ne zmndir istiyordun sendecok sevindim cnm hayirli olsun aramiza h.g
Cok sukur saglicakla al.kucagina insCanim 7 aylik evliyim 2. Ayimda hamile kaldim fakat dusuk yaptim 7. Ayimda rabbim tekrar nasip etti cok sukur :)
Insallah gorursun canim ben hala inanamiyorum cok heyecanliyim rabbim sanada yasatsin bu heyecani insallah kuzumAnladım canim ayni belirtiler bendede var bata 3 gün var inşallah bende senin gibi pozitif testi görürüm. sağlıkla kucagina al bebişini
Tebrik ederim.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese tez zamanda bu mucizeyi yaşatsın inşallah.
Hos buldum canim tesekkur ederim :)tebrik ederim canım kervana hoş geldin :)
İnşallah canım benim :) ❤Insallah gorursun canim ben hala inanamiyorum cok heyecanliyim rabbim sanada yasatsin bu heyecani insallah kuzum
tebrikler canımmmmm çok sevindimm yaaaaa :) belirtilerin neler di canımYaaa inanamıyorum hala rabbime şükürler olsun 4 gun gecikmeyle test yaptım ve pozitif ellerim titriyo hala sizinlede paylasmak istedim
Caniiim coook tesekkur ederiiim :) belirtilerimi yazmistim ama yine yaziyim :)tebrikler canımmmmm çok sevindimm yaaaaa :) belirtilerin neler di canım
inan cok sevindim ve girip girip baktım acaba hamilemi yazmış mı diye cok sevindim :) benimde 3gün var bata ama adet sancısından başka belirtim yok cok nadir akıntı oluyo bide ilk defa göğüslerim bi hafta kala şişti bi tek o garipCaniiim coook tesekkur ederiiim :) belirtilerimi yazmistim ama yine yaziyim :)
- adete 4 5 gun kala gogus ucum sisti ve uclari agrimaya basladi
-akintim var
-kasiklarim ve belim adet olcakmisim gibi agriyo arada
-geceleri ates basiyo
-basim agriyo arada normalde agrimaz oyle
-cabuk susuyorum acikiyorum
Simdilik aklima bunlar geliyo:)
Canım cok tebrik ederim Darısı başımıza. sağlıkla kucağına al inşallah:)Yaaa inanamıyorum hala rabbime şükürler olsun 4 gun gecikmeyle test yaptım ve pozitif ellerim titriyo hala sizinlede paylasmak istedim
Tebrikler, Hayırlı gebelik, doğum dilerimYaaa inanamıyorum hala rabbime şükürler olsun 4 gun gecikmeyle test yaptım ve pozitif ellerim titriyo hala sizinlede paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?