Dimi kafamda deli sorularcanım arada bi adete yakın tüm belirtilerinin gittiği oldumu hiç bişe hissetmediğin.. gelip gidiyo da benim belirtiler :)
Ayyyy bana umut oluyosun şuan bitanemmmmmmHe simdi anladim Alemsin kiizzmesela taaki dun aksama kadar goguslerim cok siddetli agriyodu sabah kalktim.bi baktim agrim azalmis acaba adetmi olcam dedim uzulmustum taaki test yapana kadar :) mesela suan hic bi agrim sizim yok bi anda oluyo bi anda gidiyo canim benim
Maşallah canım tebrikler bu arada benden hamile kaldım bu ayYaaa inanamıyorum hala rabbime şükürler olsun 4 gun gecikmeyle test yaptım ve pozitif ellerim titriyo hala sizinlede paylasmak istedim
Kuzum valla sen umitlen diye soylemiyorum ama bu sekilde iste benim durumum :) dilerim rabbimden sende hamilesindir insallah .. ogrenince bu topigin altina yaz banada haber ver :))Ayyyy bana umut oluyosun şuan bitanemmmmmm
Ozaman senide tebrik ederim canim benim ayni ayin hamisleriyiz :)Maşallah canım tebrikler bu arada benden hamile kaldım bu ay
Rabbim gönlünüze göre versin isteyen kiymetini bilen gercekten anne olabilecek tum gonulden isteyenlere evlat sahibi olmayi nasip etsin Rabbim inşallah.Insallah canim bundan sonraki surecte tek temennim o zaten saglikli bi gebeligim olsun insallah
Canim yaaa bu takvimi ben nasil yapcam yapamadim :)Tebrik ederim ,hayırlı olsun :)
ayy çok sevindimm dün konuşmuştuk sanırım sen de klomen kullanmıştın. sağlıkla kucağına al inşallah. bana da dua eder misin lütfen ben de bu ay pozitif göreyim :)Yaaa inanamıyorum hala rabbime şükürler olsun 4 gun gecikmeyle test yaptım ve pozitif ellerim titriyo hala sizinlede paylasmak istedim
Rabbim gönlünüze göre versin isteyen kiymetini bilen gercekten anne olabilecek tum gonulden isteyenlere evlat sahibi olmayi nasip etsin Rabbim inşallah.
Evet canim konusmustuk klomen kullamistim bu ay ondam geciktim sandim ama degilmis sukurler olsunkii:)ayy çok sevindimm dün konuşmuştuk sanırım sen de klomen kullanmıştın. sağlıkla kucağına al inşallah. bana da dua eder misin lütfen ben de bu ay pozitif göreyim :)
Amiinn canim amiinGözünüz aydın hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsin mevlamm
Tesekkur ederim canim :)Hayırlı olsun canım tebrik ederim
Ben cevap verinceye kadar yapmışsın ,k. Bakma geç gördüm :)Canim yaaa bu takvimi ben nasil yapcam yapamadim :)
Olsun canim onemli degil buldum yaptim sonunda :)Ben cevap verinceye kadar yapmışsın ,k. Bakma geç gördüm :)
Canım hayırlı olsun tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin. Benim de adet tarihim dündü henüz olmadım ama çok adet sancim var arada girip çıkıyor şimdi senin yazdıklarını görünce umutlandim bir an ama ben sancim olduğu için kesin adet olacağım gözüyle bakıyordum. Yine de umutlanmayim ben sonra sonu hüsran oluyor ☺Yaaa kuzum benim cok sagol rabbim bu duyguyu insallah sanada yasatir insaAallahh..
Benim normalde adete 10 gun kala agrimaya baslardi goguslerim bu kez adete 4 5 gun kala agrimaya basladi bu beni umitlendirdi zaten bide gogus uclarim sisti. Bide sunu soyleyom canim benimde oyle bi agrim sancim vardiki adet sancisinin aynisi birebir hatta adet olacagima kesin gozuyle bakmistim ama olmadim cok sukur. Dilerim rabbim seninde gonlundekini sana nasip eder canim benim
Canım hayırlı olsun tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin. Benim de adet tarihim dündü henüz olmadım ama çok adet sancim var arada girip çıkıyor şimdi senin yazdıklarını görünce umutlandim bir an ama ben sancim olduğu için kesin adet olacağım gözüyle bakıyordum. Yine de umutlanmayim ben sonra sonu hüsran oluyor ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?