Kızlaarrrrrr hamileyiiiimmmm

Dimi kafamda deli sorular canım arada bi adete yakın tüm belirtilerinin gittiği oldumu hiç bişe hissetmediğin.. gelip gidiyo da benim belirtiler :)

He simdi anladim Alemsin kiizz mesela taaki dun aksama kadar goguslerim cok siddetli agriyodu sabah kalktim.bi baktim agrim azalmis acaba adetmi olcam dedim uzulmustum taaki test yapana kadar :) mesela suan hic bi agrim sizim yok bi anda oluyo bi anda gidiyo canim benim

Ayyyy bana umut oluyosun şuan bitanemmmmmm

Yaaa inanamıyorum hala rabbime şükürler olsun 4 gun gecikmeyle test yaptım ve pozitif ellerim titriyo hala sizinlede paylasmak istedim
Maşallah canım tebrikler bu arada benden hamile kaldım bu ay

Insallah canim bundan sonraki surecte tek temennim o zaten saglikli bi gebeligim olsun insallah
Rabbim gönlünüze göre versin isteyen kiymetini bilen gercekten anne olabilecek tum gonulden isteyenlere evlat sahibi olmayi nasip etsin Rabbim inşallah.

Yaaa inanamıyorum hala rabbime şükürler olsun 4 gun gecikmeyle test yaptım ve pozitif ellerim titriyo hala sizinlede paylasmak istedim
ayy çok sevindimm dün konuşmuştuk sanırım sen de klomen kullanmıştın. sağlıkla kucağına al inşallah. bana da dua eder misin lütfen ben de bu ay pozitif göreyim :)

ayy çok sevindimm dün konuşmuştuk sanırım sen de klomen kullanmıştın. sağlıkla kucağına al inşallah. bana da dua eder misin lütfen ben de bu ay pozitif göreyim :)
Evet canim konusmustuk klomen kullamistim bu ay ondam geciktim sandim ama degilmis sukurler olsunkii:)
Rabbim sanada tez vakitte nasip etsin insallah kuzum

Coook sevndm sonunda kavustn mucızene tebrık ederım Rabbm sagsalim kavustrsun

Canım hayırlı olsun tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin. Benim de adet tarihim dündü henüz olmadım ama çok adet sancim var arada girip çıkıyor şimdi senin yazdıklarını görünce umutlandim bir an ama ben sancim olduğu için kesin adet olacağım gözüyle bakıyordum. Yine de umutlanmayim ben sonra sonu hüsran oluyor ☺

Canim her bayaninn ayni olmuyor biliyosun ama ciddi soyluyorum adet gunumden bir gun once sancim basladi cok agir bi sekilde hemde adet gunumde devam etti sonra yavas yavas azaldi simdi bile arada belime ve kasiklarima ayni adet sancisi gibi sanci giriyo sonra geciyo yani test yapmasaydim dusunurdum hala acaba adetmi olcam diye o derece yani :) insallah sende hamilesindr canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…