- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
Hayırlı olsuuuunYaaa inanamıyorum hala rabbime şükürler olsun 4 gun gecikmeyle test yaptım ve pozitif ellerim titriyo hala sizinlede paylasmak istedim
inan cok sevindim ve girip girip baktım acaba hamilemi yazmış mı diye cok sevindim :) benimde 3gün var bata ama adet sancısından başka belirtim yok cok nadir akıntı oluyo bide ilk defa göğüslerim bi hafta kala şişti bi tek o garipumarım bende pozitifi görürüm yumurtlama zamanı ilişikiyi hergün mü verdi doktor canım günaşırı mı?
amin canım :) bende adet olacak gibi hissediyorum 3 günüm var inşallah güzel olur sonu......Yaaa kuzum benim cok sagol rabbim bu duyguyu insallah sanada yasatir insaAallahh..
Benim normalde adete 10 gun kala agrimaya baslardi goguslerim bu kez adete 4 5 gun kala agrimaya basladi bu beni umitlendirdi zaten bide gogus uclarim sisti. Bide sunu soyleyom canim benimde oyle bi agrim sancim vardiki adet sancisinin aynisi birebir hatta adet olacagima kesin gozuyle bakmistim ama olmadim cok sukur. Dilerim rabbim seninde gonlundekini sana nasip eder canim benim
Sana dedim ama dimi içime doğuyor diye :) hayırlı olsun canım benim. Darısı bana. Doktora geldim bende yeni ne sorunum var bakalım biliyon dün idrar pozitif kan negatif vermiştiYaaa inanamıyorum hala rabbime şükürler olsun 4 gun gecikmeyle test yaptım ve pozitif ellerim titriyo hala sizinlede paylasmak istedim
Tebrikler :))Yaaa inanamıyorum hala rabbime şükürler olsun 4 gun gecikmeyle test yaptım ve pozitif ellerim titriyo hala sizinlede paylasmak istedim
Tebrik ederim sağlıklı bi şekilde kucağına aldığın günleri görürsün inş :)
Amin canim insallah darisi basiniza olur dua ediyorum herkese hepinizeCanım cok tebrik ederim Darısı başımıza. sağlıkla kucağına al inşallah:)
Tesekkur ederim canim benim sanada hayirli dogum diliyorum :)Tebrikler, Hayırlı gebelik, doğum dilerim
Hoosbulduuum arkadasiiim :))Hoşgeldin aramızaaaaa hamiş :)))
Hayirlisi olsun cok sevindimm :)
Hayırlı uğurlu olsun canm rabbim banada yeniden nasip etsin insallah
Sana dedim ama dimi içime doğuyor diye :) hayırlı olsun canım benim. Darısı bana. Doktora geldim bende yeni ne sorunum var bakalım biliyon dün idrar pozitif kan negatif vermişti
canım peki hiç bişe hissetmediğin tutmadı dediğin bi an oldumu adete yakın ? yani adet sancısının bile olmadığıCaniiim coook tesekkur ederiiim :) belirtilerimi yazmistim ama yine yaziyim :)
- adete 4 5 gun kala gogus ucum sisti ve uclari agrimaya basladi
-akintim var
-kasiklarim ve belim adet olcakmisim gibi agriyo arada
-geceleri ates basiyo
-basim agriyo arada normalde agrimaz oyle
-cabuk susuyorum acikiyorum
Simdilik aklima bunlar geliyo:)
Nasil yani canim anlayamadim :)canım peki hiç bişe hissetmediğin tutmadı dediğin bi an oldumu adete yakın ? yani adet sancısının bile olmadığı
Dimi kafamda deli sorularNasil yani canim anlayamadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?