Kızlaarrrrrr hamileyiiiimmmm

Yaaa kuzum benim cok sagol rabbim bu duyguyu insallah sanada yasatir insaAallahh..
Benim normalde adete 10 gun kala agrimaya baslardi goguslerim bu kez adete 4 5 gun kala agrimaya basladi bu beni umitlendirdi zaten bide gogus uclarim sisti. Bide sunu soyleyom canim benimde oyle bi agrim sancim vardiki adet sancisinin aynisi birebir hatta adet olacagima kesin gozuyle bakmistim ama olmadim cok sukur. Dilerim rabbim seninde gonlundekini sana nasip eder canim benim

amin canım :) bende adet olacak gibi hissediyorum 3 günüm var inşallah güzel olur sonu......

Hayırlı uğurlu olsun canm rabbim banada yeniden nasip etsin insallah

Tebrik ederim canim kac gundur konularini takip edjyorim sabah ilk sana baktim test yaptinmi diye gozun aydin olsun sagsalim al.kucagina insallah

Yaaa inanamıyorum hala rabbime şükürler olsun 4 gun gecikmeyle test yaptım ve pozitif ellerim titriyo hala sizinlede paylasmak istedim
Sana dedim ama dimi içime doğuyor diye :) hayırlı olsun canım benim. Darısı bana. Doktora geldim bende yeni ne sorunum var bakalım biliyon dün idrar pozitif kan negatif vermişti

Hayirlisi olsun cok sevindimm :)

Sana dedim ama dimi içime doğuyor diye :) hayırlı olsun canım benim. Darısı bana. Doktora geldim bende yeni ne sorunum var bakalım biliyon dün idrar pozitif kan negatif vermişti

Canim cok tesekkur ederim darisi sana olsun insallah. Benide haberder et olur mu sonucundan

canım peki hiç bişe hissetmediğin tutmadı dediğin bi an oldumu adete yakın ? yani adet sancısının bile olmadığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…