Kızlaarrrrrr hamileyiiiimmmm

Canım adet geçmeden bi kaç gün önce yoğun akıntın oldumu ?? Çok sordum haklısın

Canım adet geçmeden bi kaç gün önce yoğun akıntın oldumu ?? Çok sordum haklısın

Olur muuuu istedigiiin zaman istedigini sor canim :) canim adet oncesi akintim yumurtlama zamaninda akinti olur ya hani boyle uzayan onun gibiydi halada arada oyle olur. Gun icinde beni cok rahatsiz etcek bi akintim olmuyo ama :)

Olur muuuu istedigiiin zaman istedigini sor canim :) canim adet oncesi akintim yumurtlama zamaninda akinti olur ya hani boyle uzayan onun gibiydi halada arada oyle olur. Gun icinde beni cok rahatsiz etcek bi akintim olmuyo ama :)
teşekkür ederim canım bende öyle bi akıntı hiç olmadı yumurtlama zamanından sonra malesef

Cnm sen ne kadardir bekliyordun kucuk mucizsni?? Merak ettimde :)

7 aylik evliyim ben :) hic korunmadik istedigimiz icin 2. Ayimda hemen hamile kaldim ama dusukle sonuclandi maalesef.. sonra 1 ay korunduk ve biraktik. Ama her ay beklememe ragmn olmadi taaki bu aya kadar :) biz 7 aydir hep istiyorduk yani :)

Arkadaşlar mrb dün doktora gitti 18 ocakta regl oldum evde test yaptım pozitif çıktı. Dün doktora gittiğimde 16. mm lik hareketli kitle gördü ama kese göremedi. Hiç kan testi yaptırmamıştım dün idrar kültürü ve kan testi istedi doktor idrar testim temiz çıktı ama kan testimin sonucu çıkmadı yardımcı olun kızlar bu ne demek teşekkür ederim

7 aylik evliyim ben :) hic korunmadik istedigimiz icin 2. Ayimda hemen hamile kaldim ama dusukle sonuclandi maalesef.. sonra 1 ay korunduk ve biraktik. Ama her ay beklememe ragmn olmadi taaki bu aya kadar :) biz 7 aydir hep istiyorduk yani :)
2. Aydaki kimyasaldi sanirim

Sanirim oyleydi canim hcg 258 cikmisti 2 hafta sonra lekelenmeyle kanamaya donustu ve dustu sadece kese olusmustu bebek olusmadan dustu zaten
Anladm cnm. Allah simdikini kucagina almayi nasip etsin :) banada dua et bizde 11 aydir bekliyoruz

Anladm cnm. Allah simdikini kucagina almayi nasip etsin :) banada dua et bizde 11 aydir bekliyoruz
Amiin canim amiinn bu saglikli olur insaallah. Rabbim sanada nasip etsin kuzum hep dua et ben cok dua ettim hala ediyorum meryem suresini okudum gonulden cok istedim dilerim Allah sanada tez zamanda nasip eder

Evet canim konusmustuk klomen kullamistim bu ay ondam geciktim sandim ama degilmis sukurler olsunkii:)
Rabbim sanada tez vakitte nasip etsin insallah kuzum

öncelikle tebrik ederim sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş. ben birşey sormak istiyordum size doktorunuz neden klomen verdi size? bir şikayetiniz var mıydı ?yoksa hamile kalmayı kolaylaştırır diye mi verdi ??

Bi sikayetim yoktu canim yumurtanin gelisimini iyi bulmustu aslinda. o ay baska bi ilac verdi bunlari kullan eger adet olursan klomene basla dedi bende adet olunca basladim bu ayda hamile kaldim. Sanirim hamile kalmayi kolaylastirdi cunku yumurtanin daha saglikli ve kaliteli gelisimini sagliyo. Klomen ictikten sonra kontrolede cagirmadi catlatma ignesi falanda vurmadi kendiliginden catlamis ve sukurler olsunki hamis kaldim :)

Tebrik ederim tekrardan benimde yumurtlamamda sıkıntı yok gibi yani doktorda öyle söylüyor mesela geçen ay gittiğimde yumurtam 15.5 mm di ama büyümedi direk aşılama yada tüp bebeğe yönlendirdi ..kafamda deli sorular sanırım başka bir doktorada gidip muayene olmam lazım

Canim eger uzun bir sure olmadiysa biraz daha bekle burda ben ne mucizeler gordum. Klomen + catlatma ignesi kullandinmi hic bunlari denemeden direk neden tup bebege yonlendiriyo anlam veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…