Sonunda kuzum rabbime sukurler olsun. Amiin canim darisi isteyen herkese olsun insaAllahCoook sevndm sonunda kavustn mucızene tebrık ederım Rabbm sagsalim kavustrsun
Benimde dün adet günümdü dedim ya iste dunden beri sancı var inşallah öyledir ama degilsemde sasirmayacagim çünkü bu sancıyla adet olunur teşekkür ederim canım inşallahCanim her bayaninn ayni olmuyor biliyosun ama ciddi soyluyorum adet gunumden bir gun once sancim basladi cok agir bi sekilde hemde adet gunumde devam etti sonra yavas yavas azaldi simdi bile arada belime ve kasiklarima ayni adet sancisi gibi sanci giriyo sonra geciyo yani test yapmasaydim dusunurdum hala acaba adetmi olcam diye o derece yani :) insallah sende hamilesindr canim
Simdi takvimine baktim benim oglum gibi terazi bir bebek geliyor galiba cok guzelGönülden amiinnn canimm benim
Inşallah canm takıp edurdm nasıl istedığinide blyrdm Rabbım herkese verson ınsallahSonunda kuzum rabbime sukurler olsun. Amiin canim darisi isteyen herkese olsun insaAllah
Ay kesemiz olusmusmudur ya sen ne aman gidceksin doktoraOzaman senide tebrik ederim canim benim ayni ayin hamisleriyiz :)
Ay kesemiz olusmusmudur ya sen ne aman gidceksin doktora
Tebrik ederim cnm :) hayirlisiyla guzel guzel yasa gebeliginison zamanlarda o kadar cok konun vardi ki gordukce demistim Brlm00 hamile olsun da konular degissin diye
Yaaa inanamıyorum hala rabbime şükürler olsun 4 gun gecikmeyle test yaptım ve pozitif ellerim titriyo hala sizinlede paylasmak istedim
Ayy çook sevindim konuşmuştuk seninle geçen gün :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)
Bende 2 gün geciktim :) dua et bize de
Evet canim hatirliyorum :) ben guzel haberi aldim sukurler olsunki .. Darisi sana ve isteyen herkese olsun insaAllah canim benim 4. Gune kadar bekle eger olmazsan o gun yap bence benim bugun 4. Gunumdu pozitifi gordum :)
canim gozun aydiiin.hamileymissiiin:)) dun yazamadim azucuk ban yedimde:)) allah saglikla kucagna almayi nasip etsun kuzumEvet canim hatirliyorum :) ben guzel haberi aldim sukurler olsunki .. Darisi sana ve isteyen herkese olsun insaAllah canim benim 4. Gune kadar bekle eger olmazsan o gun yap bence benim bugun 4. Gunumdu pozitifi gordum :)
Tebrikler canım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
canim gozun aydiiin.hamileymissiiin:)) dun yazamadim azucuk ban yedimde:)) allah saglikla kucagna almayi nasip etsun kuzum
amin canim insallahhEveet caniim konusuyoduk ya hep :) rabbim nasip etti sonunda sukurler olsunki
Darisi sana ve tum isteyenlere olsun insallahh
Amiin insallah canim benimmÇok sevindim canım tebrik ederim.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?