Kızlaarrrrrr hamileyiiiimmmm

Benimde dün adet günümdü dedim ya iste dunden beri sancı var inşallah öyledir ama degilsemde sasirmayacagim çünkü bu sancıyla adet olunur teşekkür ederim canım inşallah

Çok sevindim canım.. Sağlıkla kucağına al :)

Tebrik ederim cnm :) hayirlisiyla guzel guzel yasa gebeligini son zamanlarda o kadar cok konun vardi ki gordukce demistim Brlm00 hamile olsun da konular degissin diye

Tebrik ederim cnm :) hayirlisiyla guzel guzel yasa gebeligini son zamanlarda o kadar cok konun vardi ki gordukce demistim Brlm00 hamile olsun da konular degissin diye

Ahahah canim yaaa herkes bikmisti benden zaten son zamanlar yazmicam artik bidaha küstümm
Saka bi yana cok tesekkur ederim canim benim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Hayırlı olsun canım evlat sahibi olmak cok güzel.

Yaaa inanamıyorum hala rabbime şükürler olsun 4 gun gecikmeyle test yaptım ve pozitif ellerim titriyo hala sizinlede paylasmak istedim

Ayy çook sevindim konuşmuştuk seninle geçen gün :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)
Bende 2 gün geciktim :) dua et bize de

Ayy çook sevindim konuşmuştuk seninle geçen gün :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)
Bende 2 gün geciktim :) dua et bize de

Evet canim hatirliyorum :) ben guzel haberi aldim sukurler olsunki .. Darisi sana ve isteyen herkese olsun insaAllah canim benim 4. Gune kadar bekle eger olmazsan o gun yap bence benim bugun 4. Gunumdu pozitifi gordum :)

Evet canim hatirliyorum :) ben guzel haberi aldim sukurler olsunki .. Darisi sana ve isteyen herkese olsun insaAllah canim benim 4. Gune kadar bekle eger olmazsan o gun yap bence benim bugun 4. Gunumdu pozitifi gordum :)

Sağol Canım benim yaa aminnnn..
Bekliyorum bakalım bende yazarım inşallah senin gibi hamileyiiiimm diye :)

Tebrikler canım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

canim gozun aydiiin.hamileymissiiin:)) dun yazamadim azucuk ban yedimde:)) allah saglikla kucagna almayi nasip etsun kuzum

Çok sevindim canım tebrik ederim.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…