Rüya Yorumları Kızlae lütfen bakın.

Arkadaşım geleceğimi söyledi

  • .

    OY: 0 0,0%
  • .

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    0

Cxbcz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
1
0
1
27
Arkadaşlar benim bi arkadaşım vardı lisede ve hislerine aşırı derecede inanırım. Bi kaç sene önce birlikte otobüste yolculuk yapıyorduk bende dışarıyı seyrederek hayal kuruyordum dalmışım rüya mıydı yoksa hayal miydi pek hatırlamasam da büyük kocaman bir oyuncak ayı gördüm boğazında kurdalesi olan. Gözümü açtığımda arkadaşım bana bakıyordu biraz sohbet ettikten sonra bana kahverengi büyük bi ayıcık hayal ettiğimi söyledi. Çok şaşırmıştım. Bunun gibi bir sürü olay oldu ve bundan birkaç ay sonra dersteydik hemen yanımda oturuyodu. Beni izliyodu bende başka bi şeyle uğraşıyodum izlediğini fark ettiğimde ona döndüm. Bana aşağı bahçeye inelim sana bi şey söylicem dedi. Aşağı indiğimizde sol elimi tuttu ve gözlerimin içine bakıyodu. Bi kaç saniye sonra tebessüm etmeyr başladı. Noluyo be dedim. Bana " bir sürü insanın arasından geçtim bir erkekte takılı kaldım çok mutluydun onunla, ama başka bi erkekle evleniyordun "Dedi. Neden gülmüştün dediğimde ise seni öpüyordu dedi. Arkadaşımın gördüğü şeyi tam yazmadım buraya çünkü anlatırsam gerçekleşeceğine ya da gerçekleşmeyeceğine inanıyorum.


Bu olaydan altı ay sonra bi rüya gördüm arkadaşımın anlattıklarının aynısı çıkmıştı fakat bi dizi daha olay gerçekleşiyordu. Ben daha önce fala rüyaya ya da kimsenin hislerine inanmayan birisiydim ama arkadaşımın bu dediklerine ve bu rüyama nedense inandım. Bilmiyorum. Sanki gerçekten o sarışın çocukla evlenecekmişim gibi hissediyorum ve korkuyorum. Lütfen yorum yapın. Ne düşünüyorsanız söyleyin olumlu olumsuz her yorum benim için önemli.:110::110:
 
Kız söylemiş söylemiş sende bilinç altında bunları düşüne düşüne rüya görmüşsün,gayet normal böyle olması çok inanma ve takılma.
 
Back