Doğuma Hazırlık kızlar 2 kızım bir oğlum olcak allah oğlumun ismi hasan kızlara isim önerirmisiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asmin0707

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
76
3
296
Antalya
arkadaşlar 3 hafta önce üç kızım olcak demişti doktor artık biri erkek ikisi kız dedi hasana uygun da olabilir olmayabilirde kıslarıma isim önerilerirmisiniz ben beliz bade ve ada diyodum eşim badeyi uygun görmedi neler olabilir...

Son düzenleme:
ayyyyyyyyy Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
3 bebek ha vay be
valla bir seferde 3 cocuk iyimis de bakmasi zor olacaktir Allah yardimciniz olsun
bence kizlarina
Arya
Beyza

isimleri koya bilirsin​

Allahım yavrularını sağlıkla kucağına nasip etsin inş Hasan'a uymuyor ama Dila ve Mina isimlerini kızların için düşünebilirsin :)

miray-mina,buğlem-tuğsem...alin-selin,....alya-doğa...öykü-ezgi.......sude-ece........pırıl-ışıl.....özge--gözde......

ayyy çok güsel yaaa vede çok zor allah kolaylık sabır versin upp uzun ömürler versin 3 ünede maşşallahhhhhh

Allahım inanmıyorum üçüz haaa... Allah sağlıcakla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin acılarını göstermesin...
canım benimde kızım olacak bende çok kararsızımisim konusunda fikir veremeyeceğim ama sadce size maaşallah demek istedim

3 tanemi allah sağsalim doğmalarını nasip etsin analı babalı sevgiyle büyüsünler inşallah :))
hasan ismi anladığım kadaryla net ve bi anlamı var die düşündüm ama bnce hasanın yanınada bi isim düşünebilirsin isim çok gzl ama ikici isminide modern bi isim düşünebilirsn belki ... kızlara gelince o minik farelerin ismi bence birbirne çok uzak isimler olmasın mesala
eliz ada - belis alya gbi... yada anlamları birbirine yakın olabilir öykü ve masal isimleri gibi:))

arkadaşar çok güzel isimler yazmışlar hepsi birbirinden güzel...ama ne olur hasan ismi güzel değil, çok kaba o kadar güzel erkek isimleri var

Bade
Cinsiyeti : Kız
Kökeni : Farsça
Anlamı : Şarap, içki. İsim olarak kullanılmaz.
aslında söylenişi benimde hoşuma gider ama nette böyle yazıyor.

bence hasan ismine uygun olarak.

hazan,hazal

helin,selin

hare,sare

benan,benay

aylin,ayşin

hira,mina

ikra,efsa

hayırlı olsun. sağlıcakla kucağına al inşallah

Ben klasik isimlerden şaşmam. Zeynep ve zehra'ya ne dersin?

Hasan klasik bir isim, yanina modern isimlerin yakistigini düsünmüyorum.
Kiz kardeslerine de klasik isimler öneriyorum bu yüzden. Ayşe, Esra, Zeliha, Zehra, Gül, Meryem gibi.
Hasana uygun buldugum diger isimler: Reyyan, Canan, Elvan, Nihan, Dilan, Aydan, Gülcan
H ile baslayan bir isim de olabilir: Hatice, Hale, Hilal, Hazal, Havva, Hafsa, Hürrem, Hüma

aayy,,ucuuuzz ne sekeer
benim kuzenlerimin cocuklarinin ismini tek tek sayiyim hemen uhumm:
erkek:umut eren, metekaan ,enes ,daha bursuru var 30 taneler ama en begendiklerim bunlr,belki hasanin yanina bunlardan birini ekleyebilirsin

kizlar:bizim aile hep ikili isim koydular cocuklarina,peygamber efendimzinden (sav) sunnetmis.almina ceylin,damla,elvin ecrin,tuana duygu,ayca,gokse su,hilal iclal,esma ve sema(ikizler),ruveyda nur,begum,aleyna,cansu,azra,buglem

sec begen alD,Allah anali babali buyutsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…