Kızlar 2 senedir eşimle öpüşmüyoruz

Oyy Allahım ben detayları konuyu okumadım direk baslıkta gireceğim olaya ...

Eşle öpüşmemek mi hemde 2 yıldır :53::53::53:
Oy ben nerelere gidem :27::27: Paşam olsa şimdi yanımda da misler gibi öpsem ,, öpüşmeden olur mu ya nasıl iniyorsunuz ince detaylara :9:
Dudişler bayram etmeli,, ah askerim gel yaa :27::27:

Son düzenleme:
Oyy Allahım ben detayları konuyu okumadım direk baslıkta gireceğim olaya ...

Eşle öpüşmemek mi hemde 2 yıldır :53::53::53:
Oy ben nerelere gidem :27::27: Paşam olsa şimdi yanımda da misler gibi öpsem ,, öpüşmeden olur mu ya nasıl iniyorsunuz ince detaylara :9:
Dudişler bayram etmeli,, ah askerim gel yaa :27::27:

hatun titizmiş de ondan... biz de anlayamaduk...

konu sahibini de sepet havası yapmışlar, öğrenemedik de neden öpüşmediklerini:))))

sanırım öpüşmeyi sevmiyor... var öyle insanlar aslında

hatun titizmiş de ondan... biz de anlayamaduk...

konu sahibini de sepet havası yapmışlar, öğrenemedik de neden öpüşmediklerini:))))

sanırım öpüşmeyi sevmiyor... var öyle insanlar aslında

Titizmiş tamam da eş bu ya :31::31:
Aman öpüşmesin napalım ben yarimi elime bi geçirim de :9::9:Askerlik fazla geldi zaten :ssz:
Evet duydum kimisi sevmez öpüşmeyi kısa sürer vs falan ama konu sahibi 2 seneden söz ediyor :53::53:
6a1d0fbc5be012171392ce9ec91f64f7.gif

Ben seviyorum :17::17:
Zaten aşkımıda çok özledim nerden çıktı bu konu :27::27:

2 senedır opusmuyorsun hemde esınle !!!
Opusmek cınsel paylasımın bıle hemen hemen yarısı kusura bakma ama cok merak ettım ılıskıye gırmeden once ne yaptıgınızı ...
Arkadasım bunun tıtızlıkle ılgısı yok bence hele kı esıne karsı bu duyguyu beslemen cok yanlıs...Ben nısanlıyım nısanlımdan asla hıcbır seyınden tıksınmem ınsan sevdıgı ınsana karsı tıtızım opme dıyebılır mı yada oyle bır mesafe koyabılır mı ?
Esınde de var enteresanlık bunu nasıl normal karsılamıs kı 2 yıl ?
Ayrıca neden ''Bır derdım var'' baslıgı altına ''Kızlar 2 senedır esımle opusmuyoruz yaaa'' dıye konu actın onu da hıc anlamıs degılım cunku ıstemeyen sensın dert eden yıne sensın!!!

titizlikten öpemiyormus hehhee:)
daha ne konular okucam acaba:):):)
konusahibi çıkmak ne kelime üyeliğni iptal ettirmiş:8:
ii oldu gece gece güldüm:52:

Eki Görüntüle 390844
bunu görünce belki öpüşürsünüz :27::27:

Yok mu sana +1000 vereceğim bir alan sedulu :9::9: Süper ya nerden aklına geldi :27:

titizlikten öpemiyormus hehhee:)
daha ne konular okucam acaba:):):)
konusahibi çıkmak ne kelime üyeliğni iptal ettirmiş:8:
ii oldu gece gece güldüm:52:

Üyeliği iptal ettirmedi şekerim diğer konusunda ettiği küfürlerden dolayı üyeliği iptal oldu :30:

Ayy bugün gidimde aşkımı şöyle doya doya bir öpim bari :27:

Son düzenleme:
gerçekten çok ilginç bir huy.sırf temizlik takıntısı yüzünden insan kendi eliyle kocasını kendinden soğutmazki...

anlamadım şimdi kimin ağzı kokuyor da öpüşmüyorsunuz?.yoksa psıkolojık bir sorunmu

Hummm.Harbi insan bunları gördükçe duydukça ya ben de olursam acaba diye korkmaya başlıyor.Olur olur insanın başına herşey gelir.Eşinden tiksinme vs..Allah korusun.Bir evliliğin olmazsa olmazı derler cinsellik için..Yaşayıp göreceğiz ;) :)

Son düzenleme:
Back
X