kizlar 2 senelik evliyim ama hala bebiş yok ....

Kizlar 2 senelik evliyim ama hala bebiş yok. ..
doktora gittin mi direkt bize mi geldin ?
süreci tamamlamışsın gereken testlerin rahatlıkla yapılabilir..
yumurta takibi yapılır karı koca kontrole girilir,yumurta varsa aşılama yapılır en kötüsü tüp bebeğe gidilir..
Allah tez vakitte kucağınızı doldursun

Hic bi tedavi olmadim simdiye kadar çünkü biseyim yokmuş ole dio doktorlar ....ama neden olmuyo bilmioruz... cok stress ve sıkıntı icindeyimmm
cevap burda stres ve sıkıntıdan olmaz..bende düşünürken olmadı tatile gittim ilgilenmedim o ay oldu..kafayı boşaltamıyorsan psikoloğa git bir iki ay kendini kontrol ettiğin an olur Allahın izni ile.

cevap burda stres ve sıkıntıdan olmaz..bende düşünürken olmadı tatile gittim ilgilenmedim o ay oldu..kafayı boşaltamıyorsan psikoloğa git bir iki ay kendini kontrol ettiğin an olur Allahın izni ile.
Cok tesekur ederim ewet cok fazla kafama takiyorum takmiyim diyorum ama her ay kurmizilari görünce tekrar başa dönüyorum ...

Cok tesekur ederim ewet cok fazla kafama takiyorum takmiyim diyorum ama her ay kurmizilari görünce tekrar başa dönüyorum ...
bak canım benim kuzenim 6 yıldır bekliyor kendisi sağlıkçı eşide sağlıkçı sebep bulunamadı sebepsiz inferlite(kısırlık)diye bir gerçek var..ne hikmetse bu durumdan müzdarip olan insanların büyük bir kısmı çocuk fikrinden artık vazgeçtiklerinde gebe kalmışlar..

Bnde aklimdan atarim bi gun ins. Esimde gitsinde doktora o zamn biraz daha rahatliycam.. ins. Ondada bi sorun cikmaz

Bizde eylülde 2. Yılımızı dolduracaz allahın izniyle. Ve 1 senedir bebek istiyoruz rabbim henüz nasip etmedi. 2 aydir klomen ve catlama ignesiyle tedavi oluyorum polikistik ower varmis bakalim nolceekk

Bizde eylülde 2. Yılımızı dolduracaz allahın izniyle. Ve 1 senedir bebek istiyoruz rabbim henüz nasip etmedi. 2 aydir klomen ve catlama ignesiyle tedavi oluyorum polikistik ower varmis bakalim nolceekk
Bn sadece 3 aydr unifolic iciyorum doktor 3 ay sonra kesin olur dedi cok umutlandrdi bakalim bu ay nolcak ama yine olmiycak biliorum..

Bence çok stres yapmışsınız. Daha yeni evli sayılırsınız, profilinizde yaşınız 23 yazıyor. Çok gençsin.. Eşinde kontrolünü yaptırsın, eşinde de bir şey çıkmazsa. Bir süre eşinle çocuk fikrinden uzaklaşın.. Ama yine de korunmasız birliktelikler yaşayın, ve hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu günlere denk getirin.. Olur neden olmasın. Bu dönemlerde erkeklere spermi arttıran yiyeceklerde yedirebilirsin.. Hatta benim kuzenimin de çocuğu olmuyordu. Ne eşinde, ne de kendin de hiçbir sağlık problemi yoktu. Birisinin önerisiyle aktara macun hazırlatmış. Faydası da oldu. Şu anda ikiz çocukları var..

Oh ne guzel ben 3 ayi doldurmayi bekledim doktorlai anlamiyorm esimi kontrol etmeden senn cocuk olur diolar gonderiolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…