doktora gittin mi direkt bize mi geldin ?Kizlar 2 senelik evliyim ama hala bebiş yok. ..
cevap burda stres ve sıkıntıdan olmaz..bende düşünürken olmadı tatile gittim ilgilenmedim o ay oldu..kafayı boşaltamıyorsan psikoloğa git bir iki ay kendini kontrol ettiğin an olur Allahın izni ile.Hic bi tedavi olmadim simdiye kadar çünkü biseyim yokmuş ole dio doktorlar ....ama neden olmuyo bilmioruz... cok stress ve sıkıntı icindeyimmm
Cok tesekur ederim ewet cok fazla kafama takiyorum takmiyim diyorum ama her ay kurmizilari görünce tekrar başa dönüyorum ...cevap burda stres ve sıkıntıdan olmaz..bende düşünürken olmadı tatile gittim ilgilenmedim o ay oldu..kafayı boşaltamıyorsan psikoloğa git bir iki ay kendini kontrol ettiğin an olur Allahın izni ile.
Bende 3.5 yıllık evliyim 1 seneyi geçti hala bebiş yok
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins ...senn nedeni var mi olmamasi icin ..Bende 3.5 yıllık evliyim 1 seneyi geçti hala bebiş yok
bak canım benim kuzenim 6 yıldır bekliyor kendisi sağlıkçı eşide sağlıkçı sebep bulunamadı sebepsiz inferlite(kısırlık)diye bir gerçek var..ne hikmetse bu durumdan müzdarip olan insanların büyük bir kısmı çocuk fikrinden artık vazgeçtiklerinde gebe kalmışlar..Cok tesekur ederim ewet cok fazla kafama takiyorum takmiyim diyorum ama her ay kurmizilari görünce tekrar başa dönüyorum ...
Eşinde sperm testi yaptırsın.Hic bi tedavi olmadim simdiye kadar çünkü biseyim yokmuş ole dio doktorlar ....ama neden olmuyo bilmioruz... cok stress ve sıkıntı icindeyimmm
Bnde aklimdan atarim bi gun ins. Esimde gitsinde doktora o zamn biraz daha rahatliycam.. ins. Ondada bi sorun cikmazbak canım benim kuzenim 6 yıldır bekliyor kendisi sağlıkçı eşide sağlıkçı sebep bulunamadı sebepsiz inferlite(kısırlık)diye bir gerçek var..ne hikmetse bu durumdan müzdarip olan insanların büyük bir kısmı çocuk fikrinden artık vazgeçtiklerinde gebe kalmışlar..
Hesapliorm ama bu ay hic bakmadim bakmiycam dedim ilgilnmedim artk hesaplasamda olmuo 2 senedrYumrtlama günlerinizi hesap ediyorsunuz dimi canim ? Bi sorunun yoksa olur yeter ki strese girme allah gönlüne gore versim inş. Isteyen herkese nasip etsim Rabbim
Hesapliorm ama bu ay hic bakmadim bakmiycam dedim ilgilnmedim artk hesaplasamda olmuo 2 senedr
Bn sadece 3 aydr unifolic iciyorum doktor 3 ay sonra kesin olur dedi cok umutlandrdi bakalim bu ay nolcak ama yine olmiycak biliorum..Bizde eylülde 2. Yılımızı dolduracaz allahın izniyle. Ve 1 senedir bebek istiyoruz rabbim henüz nasip etmedi. 2 aydir klomen ve catlama ignesiyle tedavi oluyorum polikistik ower varmis bakalim nolceekk
Artik esimde bi görünsün de bakalim nolcak erkeklerde neler cıkıo bilgisi olan varmiÖyle düşünme zamani var demek ki. Ins bu ay olur ama stres yapma etkiler
Oh ne guzel ben 3 ayi doldurmayi bekledim doktorlai anlamiyorm esimi kontrol etmeden senn cocuk olur diolar gonderiolarBence çok stres yapmışsınız. Daha yeni evli sayılırsınız, profilinizde yaşınız 23 yazıyor. Çok gençsin.. Eşinde kontrolünü yaptırsın, eşinde de bir şey çıkmazsa. Bir süre eşinle çocuk fikrinden uzaklaşın.. Ama yine de korunmasız birliktelikler yaşayın, ve hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu günlere denk getirin.. Olur neden olmasın. Bu dönemlerde erkeklere spermi arttıran yiyeceklerde yedirebilirsin.. Hatta benim kuzenimin de çocuğu olmuyordu. Ne eşinde, ne de kendin de hiçbir sağlık problemi yoktu. Birisinin önerisiyle aktara macun hazırlatmış. Faydası da oldu. Şu anda ikiz çocukları var..
Olmayacak deme canm. Herşeyon başı umut..Bn sadece 3 aydr unifolic iciyorum doktor 3 ay sonra kesin olur dedi cok umutlandrdi bakalim bu ay nolcak ama yine olmiycak biliorum..
Sperm sayıları düsük oluyo veya sekil bozuklugu falan. Ama tedavi ediliyo tabi bizim kadar ugrasmiyolar sanirimKizlar erkeklerde ne gibi sorunlar cikio ..
Hamilelige hazirlik icin kullaniliormus .. duzenleyi olarak biliormOlmayacak deme canm. Herşeyon başı umut..
Allah nasip ederse olacak.
O ilaç ne icin canım yumurta gelistirici falanmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?