- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
Annen altın yerine huzur istesin kızıma huzurlu mutlu bir hayat ver desin.Şimdi 4 ay sonra nisanın var annem 30 gr 6 bilezik istedi ama nisanlim 20 gr yapmak istiyor az olur mu
Şimdi 4 ay sonra nisanın var annem 30 gr 6 bilezik istedi ama nisanlim 20 gr yapmak istiyor az olur mu
Hatta masraf olmasın zaten eşimle benden çıkacak diye ben kiralamayı kabul ettim düşün artık iyi niyetimi ama iyi niyetli demiyor kimse işteanam bizde istemedik böyle mi konuştular acaba arkamdan keşke isteseydim..:)
6 tane 40 gr burmanın üstüne ne istenir ki dahabizim adetlerde de hiçbirşey istenmez ama adet bellidir 6 tane 40 gr burma bilezik takılır nişanda da kayinvalide 40 gram fantazi bilezik taktı
sana tavsiyem ne yapabiliyorsa onu yaptır..Şimdi 4 ay sonra nisanın var annem 30 gr 6 bilezik istedi ama nisanlim 20 gr yapmak istiyor az olur mu
6 tane 40 gr burmanın üstüne ne istenir ki daha
elinde yoksa takmaman normal ama kayınpederin bir evi kendi oturduğu ev hariç.bir ev parası ve birde araba parası var.böyle varlık içindeyken eğer yokluk numarası yada takmamak yapıyorsa o adam asil değildir.ama elindekini ssonunu sen kardeşine takarak sende asilsin bence dediğim şeyi anlamaya çalışsaydın keşke.benim ailem elinden o geliyordu onu yaptı benim ailemde sıkabilirdi ama yapmadıÇok altın takmak la mi asil olunuyorben kardeşime çeyrek taktım gücüm ona yetti ben asıl değilim o zaman
Demek istediği, kvsinin bilezik 2 gr fazla geldi diye bununla övünmesi ama ailesinin gösterişe dökmeden daha iyi şeyler takacak olması. Yani biz şunu bunu takacağız diye övünmüyorlarmış kv gibi.Çok altın takmak la mi asil olunuyorben kardeşime çeyrek taktım gücüm ona yetti ben asıl değilim o zaman
Siz bu kafayla devam edin.neden bukadar soksunuz isteniyor tabi ..duymadinizmi hic ..bukadar sok iptalsiniz.
Hatta masraf olmasın zaten eşimle benden çıkacak diye ben kiralamayı kabul ettim düşün artık iyi niyetimi ama iyi niyetli demiyor kimse işte
Sana yine 2 bilezik takmışlar bana kiraladığımız bileziği kendi takmış gibi söyletti kadın. Millete karşı rezillik olmasın diye sustum tabi. Ama madalya vermiyor kimse bu eşekmiş biz de bir semer vuralım diyorlar.valla yorumları okudumda bende bedavaya gitmişim kızbanada 2 bilezik taktılar diğer tüm altınların parasını biz ödemek zorunda kalmıştık... neyse geçmiş zaman... ne yapalım allah mutluluğumuzu bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?