kızlar 20 gr altin az mi

Ben değil altın çöp bile istemedim,istedim ki herşeyi eşim ve ben alalım ama aldılar işte

Biz hiç altin konuşmadık ama sulalenin tek ogluyla evlendim, kendileri benim aklımdan geçenden fazla fazla taktılar. Bence siz de gram sayı söylemeyin. 20 gram da iyi bence. 50 gram taksa evlenince borcunu ödesen daha mı iyi olacak.

Bana nişandan önce 20 grdan 2 bilezik takılacağı söylendi
Bende şirin bi şekilde 3 isterim ama demiştim nişandada 3 tane takıldı istediğim şekilde ama
Hala o kadar pişmanımdırki niye ağzımdan 3 tane istiyorum çıktı diye dolapta duruyoda noluyo sanki kendime çok kızdım
Annemde çok kızmıştı o kadar tembihlemişti hiçbişey istemiceksin diye ama demiş bulundum karşı taraftan bişey görmedim duymadım
Ama ayıp ettiğimi düşünüyorum

Ben şok ben iptal böyle şeyler kaldı mı ya altın isteme falan

Annem de böyle birşey yapacak olmustu,böyle gram belirtmedi Dr 3 bilezik değil de 5 olsun dedi misal, rahmetli babam ben kızıma parayla değer biçecek olsam altından kimse kalkamaz demişti, annem o konuyu bir daha hiç açmadı, ederim ne sen karar ver

Altınların gramımı ölçülüyor sayıyla değilmiydi o

benim annem hiçbirşey istemedi gücünüz neye yetiyosa onu alın dedi sadece tek taş istedi en güzelinden dedi

Şimdi 4 ay sonra nisanın var annem 30 gr 6 bilezik istedi ama nisanlim 20 gr yapmak istiyor az olur mu
Herkes gücüne göre yapar. Fazlasını istersen ilerde başına vururlar. Ben bir evin bir çocuğuna geldim. Kv Kp ikisinin toplam taktığı altın sadece 30 gr. Değer kiymetin olsun gerisi boş. Ha benimkilerin imkani olduğu halde yapmadı.

Daha yeni 20 gr bilezik aldım 2000 küsür lira verdim hiçde küçümsenecek bi bilezik değil 30 gr da bileziğim var Trabzon diyorlar ona baya bi geniş onu bekarken almıştım:)

Bu devirde kalmış mıymış altın .Elbette var isteyin valla isteyenler daha değerli oluyor.Ama yok altını napayım seviyorum mutlu olalım yeter altına eşyaya gerek yok diyen akıllılarda değersiz oluyor .Doğrusu bu.

MERHABA şöyle bir hesap yapayım size ilerideki yaşantınızda hayırlısı ile evlenirseniz beyefendiyle takılar 30 gr dan x 6 = 180 evet en az 180 kere eşinizin ailesi ve eşiniz tarafından ara ara başınıza kakılacak ..180 kere iyi düşünün derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…