niye kız tarafı maddiyata döküyo şu olayı anlamıyorum.inanın ayıplanılıyor.babam ablamı veririken hiç altın kesmedi ne getirirseniz onu götürürsünüz dedi.ama erkek kardeşimi nişanladığımızda 200 gram altın istediler bizim gücümüz 175 gr ma yetti ona bile çingenelik ettiler.
Nisanlim ev aldı bide hiç onu ve ailesini düşünmüyor bana söylediği tek şey ben senin için istiyorum
Niye zorluk yaşıyorsun nisanlinla konuş sen nasıl biliyosan öyle yap diye sen evleniyosun başkası değilBazen anneme laf anlatırken zorluk yaşıyorum
Nisanlim ev aldı bide hiç onu ve ailesini düşünmüyor bana söylediği tek şey ben senin için istiyorum
yok eniştemler herşeyi eksiksiz yaptılar olması gibi.şuanda dünürlerle gayet iyiz.ama gelinin ailesi yaptıkları terbiyesizlikle kaldıalrvalla bizimkilerde ne getirirseniz o sizin serefinize dedilerde afedersiniz b.ku yedirdiler bize. simdi ayrildik sayilirda, tartistigimizda kaynana olacak kisi dediki bizden bi kurus isteyemezsiniz nasilsa siz basta soylediniz sizin serefinize diye biz bisey takmayacaz dedi. zaten bizimkilerde istemediler ama o yinede hicbisey takmayacaz dedi.
ben derimki durumlarina baksinlar ondan sonra istesinler veya istemesinler. bizim karsimizdaki dunurler gibi terbiyesizlik edeceklerse annesinin dedigi kadar yaptirsinlar korkmasinlar !!!
niye kız tarafı maddiyata döküyo şu olayı anlamıyorum.inanın ayıplanılıyor.babam ablamı veririken hiç altın kesmedi ne getirirseniz onu götürürsünüz dedi.ama erkek kardeşimi nişanladığımızda 200 gram altın istediler bizim gücümüz 175 gr ma yetti ona bile çingenelik ettiler.
Bu zamanda hala şu kadar altın istiyorum diyen kaldı mı? Ne olacak yani 30 gr. altın taktıklarında o altınlar sizi bir ömür boyu mutlu mu edecek?
İsteme nedir yahu? Modern başlık parası.Vallahi annem böyle birsey isteseydi çok kızardım.Şimdi 4 ay sonra nisanın var annem 30 gr 6 bilezik istedi ama nisanlim 20 gr yapmak istiyor az olur mu
Erkek tarafını kaz olarak görüyorlar çünkü. Komşu oğlu nişanlanıyordu. Gelin hanımın annesi kendine, eşine, diğer kızına ve anneannee bile takım - elbise istemiş. Çok ayıp gerçekten ya. Nisanda bunu isteyen sonra neler ister diye düsündük ki damadın annesi ben böyle bir aile ile dünür olamam diye vazgeçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?