kızlar 20 gr altin az mi

Hepinize hak veriyorum çok strese giriyorum ailelerin herseye karışmasına hiç bizim istediğimiz bişey olmadi

burada kabahat nişanlında ve sende.. azıcık baskın olun yahu, evlenecek olan sizsiniz.. aileleriniz o hakkı kullandılar, şimdi kendi içlerinde kalanı size yaşatmalarına izin vermeyin..

Annenizin size biçtiği değer 30 gr. mı?

Nisanlimlaçok mutluyuz 3 yıldır birlikteyiz herşeyi aştık artık bunlar bizi ayıramaz yasa mutsuz edemez ama ben çok uzuluyorum

Ah ah çok çektim ben annemden

Annenizden degil siz kendinizden cekiyorsunuz. Hayat boyu da cekersiniz bu gidisle. Omru hayatimda birakin annemi kendimden buyuk birine bir saygisizligim olmus degildir amma velakin is benim kisilik haklarima geldi mi herkesi durdururum. Benim hayatim, benim kararlarim. Annem dahi kimse beni esya yerine koyamaz. Ben bir bireyim. Annemin kizi, kocamin karisi degil bir birey bir insan. Size anneniz degil, kendiniz yapiyorsunuz. Yasiniz gercekten 18 mi ?

Çok altın takmak la mi asil olunuyor ben kardeşime çeyrek taktım gücüm ona yetti ben asıl değilim o zaman

Böyle işlerden anlayan arkadaş ta banlı ben yinede etiketleyim limoncu28 konuya gelince bi el atsın

Canım ben eski nişanlımdan hıcbır sey talep etmmedım nısanda zaten bir tane bılezık takıldı baska birşey takılmadı ama şunu gördüm istemeyince değersizleşiyorsun bir kız biraz alınırken zorluk cekerse kıymetlenıyor bunu şahsen eski kayınvalıdeden gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…