Şimdi 4 ay sonra nisanın var annem 30 gr 6 bilezik istedi ama nisanlim 20 gr yapmak istiyor az olur mu
Neden nişan masrafı ortak olacak nişan masrafı kız tarafina aittir madem anneniz 30 gram bilezik istiyor karşı tarafın yerinde ben olsam nişan masrafına ortak olmam. Nişanlınizin giyecegi takım elbisede size ait.Saat ve yüzük aldık annem bana bilezik takacak salonda olacak nisan masraflar ortak olacak
Erkek tarafını kaz olarak görüyorlar çünkü. Komşu oğlu nişanlanıyordu. Gelin hanımın annesi kendine, eşine, diğer kızına ve anneannee bile takım - elbise istemiş. Çok ayıp gerçekten ya. Nisanda bunu isteyen sonra neler ister diye düsündük ki damadın annesi ben böyle bir aile ile dünür olamam diye vazgeçti.
terbiyesizlik ve gorgsuzlukten baska birsey degil ya, ben evlenirken ailem bir cop dahi istemedi ustune ustluk altin pazarligi konusunu acmaya kalkisti erkek tarafi babam cok sinirlendi kim ne takarsa takar sonucta herkes kendi cocuguna ne layik goruyorsa elinde ne geliyorsa onu yapar sizede kalmayacak banada kalmayacak cocuklarin olacak dedi. Bence cokta hakli yani bunun pazarliginin yapilmasi cok ayip.
Kıyafet bize ait ama nişanı erkek tarafı yapar bizde
Zaten doğru olan bu. Helal olsun babanıza çok asil davranmış.
Tabiki söyledim ayip olduğunu ama bazen anlamamakta ısrar ediyorannen bunu düşünüyor. sizin bu düşünce karşısında fikriniz nedir?merak ediyorum.
annenize doğru olmayacağını söylediniz mi? az ve çokluğunu düşünmekten ziyade, bu davranış bana yakışır mı diye düşündünüz mü.
Kıyafet bize ait ama nişanı erkek tarafı yapar bizde
Gız oğlan gız veriyolarnişanı erkek tarafı yapar(!) düğünü erkek tarafı yapar siz ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?