Lekeler, Çiller kızlar %20 tca peel. deneyımım :(resimli) yardım lütfen

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

elifilker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
280
35
73
slm kızlar gg den %20lık tca aldım once alnıma denedım 1 dk duramadım cok yndı yıkadım hemen 3. gunu ınce ınce soyuldu cıkan snuc bnı memnun ettı alttn cıkan cılt parlıyor bebek tnı gbı

Son düzenleme:
bu işlem ne için yapılıyor bilgim yok ama cilt doktoruna danışmanda fayda var..beni endişelendirdi :26:

anladığım kadarı ile kimyasal piling yaptın dimi.çok etkili bir sonuçtur fakat uzman tarafından yapılması gerek diye biliyorum.en azından ben öyle yapıyorum.sonuca gelince evet ciltini yakmışsın ama çokta endişelenme bu süreç icerisinde asla güneşe cıkma bununla beraber gün içerisindede 3 saatde bir yüksek faktörlü bir koruyucu kullan.

Olması gereken tepkiyi veriyor cildiniz telaşlanmayın, bephantene kullanmaya devam edin diğer kullanan arkadaşların konularında resimlerde inceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Olması gereken tepkiyi veriyor cildiniz telaşlanmayın, bephantene kullanmaya devam edin diğer kullanan arkadaşların konularında resimlerde inceleyebilirsiniz.

hafıf soyulma vr suan sureklı bepantnle krmlıyorm ama boyle cok koyu olması bnı korkutuyo iz klırmı sizce yoksa soyulma bıttıgınde normal hlıne dnermı cıldım

bu arada cildin hava almalı benim tavsiyem fondaten budra gibi kozmetiklerden uzak dur.soyulsun diye yüzüne kese yapmaya kalkma.bir kaç gün içerisinde kabuk kabuk dökülmeye başlıyacak o ölü deriler.sen sadece cildini koruyucu ile sürekli nemli tutmaya bak çünkü altdan gelen yeni deri çok hassas.

en yakın eczaneden bepanthen ve madecassol krem alıp sür,güneşe çıkma güneş koruyucusu kullan iyi bir marka olsun.çok geçmiş olsun.o yüzüne sürdüğün kremi nerden aldın.

en yakın eczaneden bepanthen ve madecassol krem alıp sür,güneşe çıkma güneş koruyucusu kullan iyi bir marka olsun.çok geçmiş olsun.o yüzüne sürdüğün kremi nerden aldın.

canım her ıkısıde var üst üste sürüyorum sürekli umarım ıkısını aynı anda kullanmamım zararı olmaz

.merak etmeyin o koyu deri soyularak gidecek ama kendiniz soymayın soyarsanız leke yapar, güneş koruyucu kullanın ve kozmetik ürünler uygulamayın

an ıtıbarı ıle cenemdekı derı tamamen gıttı alttn cıkan derı gyet saglıklı gozukuyor hafıf pembelık var darısı yanaklarıma insallh bısey olmaz

yüzün nasıl oldu cnm görüntü gittimi deriyi attımı dışarı

cnm cenem tamamen soyuldu alltn cıkan derı gyt ıyı suan yanaklarımında bı kısmı soyuldu ozellıkle koyu yerler bı sorun yok dun arkadasım yanagımda bı yerı tuttu cektı kldrdı onun altında kırmızılık var ınsallh o da gcer

suan bu hlde yuzum esksınden ıyı dıyebılırım ama alnımdakı srundan kurtulmam mumkun olmıck hrlde

canım leke denen şeyler derinin 3. katmanına kadar inermiş ve onların tca ile gitmesi en az 4-5 seansını alır ve gider m.etme 1 yıldır araştırıyorum yaza grdik artık olmaz ama kışa yapacam nasip olursa benimde gitmek bilmeyen yazlarıda deli gibi çıkan çillerim güneş lekelerim var çok sinirim bozuluyo heralde benim de bi 8 seansı bulur ama olsun alttan cıkan cilt cok guzel parlak ve canlı duruyor inş. istediğin sonucu alırsın lekelerden kurtulman için sonuç alana kadar derini belli aralıklarla peeling yapman gerekiyor.

Bu arada gg'den aldım demişsin ürünün resmini eklermisin yeni yeni markaların TCA'ları çıkmış mavi etiketli olanında sadece %50'liği kalmış bende 20yada 25 almayı düşünüyorum da hangisinden aldın sen yardımcı olurmusun lütfen.Teşekkürler....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…