Doğumun olduğu gece kanlar içinde uyandım. O anki korkumu asla tarif edemem !!! Doğru hastaneye gittik ve sabah 9 da da kızımı sezeryanla aldılar. 5 gün, beslenme ve solunum problemleri yüzünden yoğun bakımda kaldıktan sonra dün öğlen çıkardılar nihayet. Bu bir hafta bana yıllar gibi geldi. Şuan kızım evimizde ve benden mutlusu yok....
Sağolun kızlar... 38 haftalıkken aşırı kanama sebebiyle doğum yaptım. Sezeryan önceside sonrasıda zor gerçekten. Öncesinde çok korku yaşadım sonrasındada 4 gün, aşırı ağrı çektim. Ama 5. gün düzeldim. Şuan 7.günümdeyim ve hafif ağrılarım dışında gayet iyiyim. Siz siz olun eğer sigara içiyorsanız ve sezeryan olacaksanız 2 hafta önceden sigarayı mutlaka bırakın. Çünkü narkozunda etkisiyle sürekli bir öksürük hali oluyor ve bu çok kötü oluyor. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
yani kusura bakma ama 9ay bebeğine ne kadar zarar verdiğini hiç düşünmeden sigara pöfürdet,iki hafta kala vay öksürmeyeyim de dikişlerim acımasın diye bırak.yok böyle bişey.ayrıca ameliyat sonrası o öksürük oluyor zaten,ben ömrümde sigara içmedim sezeryandan sonra öksürük tuttu.narkozun yan etkisiymiş
38 haftalıkmı doğurdun 26 haftalıkmı????
anlamadımki 38 haftalıksa eğer bunda ne var bas bas bağıracak anlamadım birde doğurmadan önce mi bırakçaz sigarayı hamile kalmadan önce mi???
gülermisin ağlarmısın Allahım
arkadaşım glupglup hiç 26 haftalık doğurdum diye bişe sölemedi ki,hem bize haber veriyo bas bas bağırdığı bi durum yok yani..
Glupglup sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Allah,bende korkmaya başladım daha doğrusu benimkisi kararsızlık,nasıl doğum yapacam diye düşünmek..Birde önümüzde ki hafta kpss sınavım var,orda erken doğum yapmam inşallah :)
canım ben bas bas bağırdım mı hatırlamıyorum :)) daha ayrıntılı açıklayayım sana. Birincisi, 38+1 de doğurdum. İkincisi, hamileyken eğer 3-5 tane bile olsa sigara içiyorsanız ya hemen ya da doğumdan en az 2 hafta önce bırakın. Çünkü narkoz boğazda acayip kötü bir öksürük yapıyor ve bu da sigara içenlerde kat be kat daha fazla oluyor. Sezeryanlıyken öksürmek canınınızı acayip yakıyor ve dikişlerinizi patlatabiliyor. Ben sadece uyarmak istedim sigara içenleri o kadar.38 haftalıkmı doğurdun 26 haftalıkmı????
anlamadımki 38 haftalıksa eğer bunda ne var bas bas bağıracak anlamadım birde doğurmadan önce mi bırakçaz sigarayı hamile kalmadan önce mi???
gülermisin ağlarmısın Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?