Kızlar 25.06 da kızımı sezeryanla doğurdum :))

glupglup

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.236
24
358
49
İstanbul
Doğumun olduğu gece kanlar içinde uyandım. O anki korkumu asla tarif edemem !!! Doğru hastaneye gittik ve sabah 9 da da kızımı sezeryanla aldılar. 5 gün, beslenme ve solunum problemleri yüzünden yoğun bakımda kaldıktan sonra dün öğlen çıkardılar nihayet. Bu bir hafta bana yıllar gibi geldi. Şuan kızım evimizde ve benden mutlusu yok....

az öncede yazmıştım canım. uzuuuuun ve sağlıklı bir hep sizinle olsun. bebeğini öp benim içinopuyorumnanaktan rabbim nazardan korusun ikinizide:Saruboceq:

ayyy ne güzelll hayırlı olsun canım..
Rabbım bebeğıne sağlıklı hayırlı uzun ömurler versın. ne guzel kavusmusun meleğine ve yanında tabı senden mutlusu olmaz.. Nasıl geçtı sezeryan zor mu sonrası nasıldı

allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
kızını size bağışlasın
yani 26 haftalıkkenmi doğum yaptın
maşallah senin bebeğine o zaman :)

Allah analı babalı büyütsün. Ne güzel kurtulmuşsun, maşallah sana ve bebeğine

Gözünaydın canım şimdi iyisiniz yaa gerisi önemli değil,Allah analı babalı büyütsün.

Sağolun kızlar... 38 haftalıkken aşırı kanama sebebiyle doğum yaptım. Sezeryan önceside sonrasıda zor gerçekten. Öncesinde çok korku yaşadım sonrasındada 4 gün, aşırı ağrı çektim. Ama 5. gün düzeldim. Şuan 7.günümdeyim ve hafif ağrılarım dışında gayet iyiyim. Siz siz olun eğer sigara içiyorsanız ve sezeryan olacaksanız 2 hafta önceden sigarayı mutlaka bırakın. Çünkü narkozunda etkisiyle sürekli bir öksürük hali oluyor ve bu çok kötü oluyor. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

Öncelikle hayırlı olsun,Allah analı-babalı büyütsün.Daha önceden takip ediyordum,doğum bekleyenlerdendiniz siz de benim gibi.Allah hayırlısını versin,yazıyı okuyunca yaa dedim.. ne şekilde doğurucaz acaba bilmiyorumkismile ama sigara mevzusunu anlamadım.Hamileyken mi içiyordunuz?

yani kusura bakma ama 9ay bebeğine ne kadar zarar verdiğini hiç düşünmeden sigara pöfürdet,iki hafta kala vay öksürmeyeyim de dikişlerim acımasın diye bırak.yok böyle bişey.ayrıca ameliyat sonrası o öksürük oluyor zaten,ben ömrümde sigara içmedim sezeryandan sonra öksürük tuttu.narkozun yan etkisiymiş

vereliniortak

hamileyken sigara içiyordum ama bebeğime zarar verecek kadar değil. belki 1 yada 2 tane. narkozun etkisi sigara içenlerde çok daha fazla ben bunu söylüyorum. sezeryan normal doğuma göre daha avantajlı bu bir gerçek. hem doğuracağın günü biliyorsun hem sancı çekmiyorsun. ben aşırı kanama olduğum için çok korkmuştum zaten, bide apar topar ameliyat masasına yatınca daha da kötü oldum. uyandığımda herşey bitmişti ama 4 gün çok ağrı çektim ve öksürük de cabası. ama 5. gün yeniden doğmuş gibiydim ve her işimi kendim yapıyorum. kızımı kendim yıkıyorum mesela :))

38 haftalıkmı doğurdun 26 haftalıkmı????
anlamadımki 38 haftalıksa eğer bunda ne var bas bas bağıracak anlamadım birde doğurmadan önce mi bırakçaz sigarayı hamile kalmadan önce mi???
gülermisin ağlarmısın Allahım

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin arkadaşım..Dua et ben ve benim gibi bebeğini kucağına almayı bekleyen anne adaylarıda sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım..

arkadaşım glupglup hiç 26 haftalık doğurdum diye bişe sölemedi ki,hem bize haber veriyo bas bas bağırdığı bi durum yok yani..

Glupglup sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Allah,bende korkmaya başladım daha doğrusu benimkisi kararsızlık,nasıl doğum yapacam diye düşünmek..Birde önümüzde ki hafta kpss sınavım var,orda erken doğum yapmam inşallah :)

hayırlı olsun bebeğin allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısıda bize olsun a.s.

iyi canım bişey demedik Allah analı babalı büyütsün 26 yı görünce birden heyecan yapmışımm

canım ben bas bas bağırdım mı hatırlamıyorum :)) daha ayrıntılı açıklayayım sana. Birincisi, 38+1 de doğurdum. İkincisi, hamileyken eğer 3-5 tane bile olsa sigara içiyorsanız ya hemen ya da doğumdan en az 2 hafta önce bırakın. Çünkü narkoz boğazda acayip kötü bir öksürük yapıyor ve bu da sigara içenlerde kat be kat daha fazla oluyor. Sezeryanlıyken öksürmek canınınızı acayip yakıyor ve dikişlerinizi patlatabiliyor. Ben sadece uyarmak istedim sigara içenleri o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…