e millet iki gunlugune yurtdisindan geldi, hersey cok koştur koşturdu, vakit yoktu ki. neden kizayim?
nikah zaten ogle saatlerindeydi. nikah sabahi 7de kosuya gittik beraber (o zamanlar her pazar bir grupla bogazda koşardik, o gun de duvakla papyonla kosmak istedik ani olsun diye), sonra birseyler yedik o eve geldik. ben yikandim, beraber gelin çicegimi yaptik kuaforume gittim. benden sonra onlar hazirlandi, duş aldilar, sac sakal - cantalari topladilar da anca arabaya yerlestiler de kiz almaya geldiler.
benim evden gitmemle onlarin gelin arabasina binmesi arasinda 3 saat falan vardi - ki esim ve arkadasi bir de gelin arabasi hazirliklariyla ugrasti, esim beni kuaforden aldi vs.
o arada nevresimleri mi degistirsinler , bulasiklari mi yikasinlar, dokulmus sakallari mi temizlesinler, sisme yatagi mi indirip paketlesinler?
cok kostur kostur bir gündü.
zaten nikahtan iki - üç saat sonra ucaklari vardi taki toreni bitti onlari havalimana yetistirdik, ustumde gelinlikle havalimaninda ugurladim

boyle kosturmali bir gündü, hic de beni rahatsiz etmedi. tam tersi ilginc - hatirlanacak bir anı oldu.
esimle güle oynaya temizledik evimizi.
yasadigim sey bana saygisizlik ya da sınır ihlali gibi gelmedi, hayatın doğal akışında yaşanan bir şeydi. boşu boşuna gerilip kötü niyet olmadan oluşan haller için kendimi doldurup sinirlenme huyum yoktur