- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi Yusrackfatma
-
Adete kaç gün varBende de pko var geçen ay benimde böyle oldu hatta pko olduğunu testlerin böyle iki üç kere pik çıkmasından anladı bir arkadaş.
bugün yaptım bende baya baya pik çıktı ama pko yüzünden mi yoksa yumurtlama mı bilmiyorum
Tabiki pik olması gerekiyor kesin minnak kurabiye sayfasından almışsındır o böyle yanlış yönlendiriyor bir seneyi aşkın kullanıyorum ovulasyon pik olduğunda doktora gittim de yumurtlama gözüktü defalarca lütfen rakibinizi daha bilgili insanlara yaptırın doktor bile eşit koyuluk olması gerekir dedi kadın neyin kafasındaysa bende almıştım aynısını söyledi ayrıca akıntı yumurtlama dan bir gün önce yada sonrada gelebilir kimisinde akıntıda olmayabilir.
Ee adet olduğumuza göre yumuntlamada oluyordur illa ki ama demi..ben yine de 29 u kesin oldu ğözüyle bakıyorum. Bide o dönem akıntılar falan insan vücudunu biliyorpkosta lh yüksek olduğu için ovu testleri sık sık pozitif çıkar ama genelde yumurtlama olmaz kendim de tecrübe ettim 3 kez yumurtlama olmaz yani Lh dalgalanmasından o şekilde çıkıyor, polikistik over de sıkıntı zaten yumurtlama gerçekleşmemesi
Çok var daha benim son adet tarihim 23 Temmuz. Herhalde pko yüzünden benim böyle bir şey oluyorAdete kaç gün var
Aynı görsele baktığımızı sanmıyorum o halde. Kaldı ki 3 kez yumurtlama olamaz iki kez bile çok çok nadir 3 yumurtlama fizyolojik olarak imkansız doktorlar ikide bile fikir ayrılığında. Eğer 3 yumurtlama gözüküyorsa ya kist olmuştur yada pko sendromu vardır bu durumdada ovulasyon takibi yapmak yanlış hep yanıltır.Birgebenin gunlugu ebru abla diger tarihleri pik kabul eder bence. 29 u harici diğer tarihlerde de ayni koyulukta görülüyor. 29 u sadece daha da koyu.
Adet olmak yumurtluyor olmak değildir yine adet olursun ama fark şu ki yumurta olgunlaşmadan atılır da adet olursun o yumurta ile gebelik elde edilmez.Ee adet olduğumuza göre yumuntlamada oluyordur illa ki ama demi..ben yine de 29 u kesin oldu ğözüyle bakıyorum. Bide o dönem akıntılar falan insan vücudunu biliyor
Birşey sormak istiyorum bende geçen ay almıştım o sayfadan siz memnun kalmadınız sanırım memnun kaldığınız bir sayfa var mıTabiki pik olması gerekiyor kesin minnak kurabiye sayfasından almışsındır o böyle yanlış yönlendiriyor bir seneyi aşkın kullanıyorum ovulasyon pik olduğunda doktora gittim de yumurtlama gözüktü defalarca lütfen rakibinizi daha bilgili insanlara yaptırın doktor bile eşit koyuluk olması gerekir dedi kadın neyin kafasındaysa bende almıştım aynısını söyledi ayrıca akıntı yumurtlama dan bir gün önce yada sonrada gelebilir kimisinde akıntıda olmayabilir.
Ben çok memnunum minnak kurabiyelerdenBirşey sormak istiyorum bende geçen ay almıştım o sayfadan siz memnun kalmadınız sanırım memnun kaldığınız bir sayfa var mı
Bir gebenin günlüğü bide nur diye bi kadın vardı oda iyiydi ovulasyon takip mi ne sayfanın adı ben artık kendş takibimi kendim yapıyorum ovulasyon zamanları doktora gidiyorum orda teyit ediyorum. O yüzden pik olmadan yumurta tam olgunlaşmıyor pik şart eğer pik olmadan hemen silinirse pko var demek yumurta olgunlaşmadan çatlıyordur.açıkçası kadın ses kaydı atıyor falan detay vermiyor çok ben sevmemiştim herkes parayla satıyor sonuçta daha ilgili kişiden almayı tercih ederimBirşey sormak istiyorum bende geçen ay almıştım o sayfadan siz memnun kalmadınız sanırım memnun kaldığınız bir sayfa var mı
Ben de çok memnunum minnak kurabiyelerdenTabiki pik olması gerekiyor kesin minnak kurabiye sayfasından almışsındır o böyle yanlış yönlendiriyor bir seneyi aşkın kullanıyorum ovulasyon pik olduğunda doktora gittim de yumurtlama gözüktü defalarca lütfen rakibinizi daha bilgili insanlara yaptırın doktor bile eşit koyuluk olması gerekir dedi kadın neyin kafasındaysa bende almıştım aynısını söyledi ayrıca akıntı yumurtlama dan bir gün önce yada sonrada gelebilir kimisinde akıntıda olmayabilir.
Öyleyse doğru günü bulup hamile kaldınız herhalde tebrik ederimBen de çok memnunum minnak kurabiyelerden
Canım yani pik olmazsa olmuyor mu sana testlerimi atsam bakar mısın bu ay 2 kere pik oldu gibi ya da ben yanlış anladımTabiki pik olması gerekiyor kesin minnak kurabiye sayfasından almışsındır o böyle yanlış yönlendiriyor bir seneyi aşkın kullanıyorum ovulasyon pik olduğunda doktora gittim de yumurtlama gözüktü defalarca lütfen rakibinizi daha bilgili insanlara yaptırın doktor bile eşit koyuluk olması gerekir dedi kadın neyin kafasındaysa bende almıştım aynısını söyledi ayrıca akıntı yumurtlama dan bir gün önce yada sonrada gelebilir kimisinde akıntıda olmayabilir.
Öyleyse doğru günü bulup hamile kaldınız herhalde tebrik ederim
Biri 19 temmuz diğeri bugünBunlar hangi tarihlerde oldu
Bunlar hariç iki çizgi aynı koyulukta olan 3 tane daha varBunlar hangi tarihlerde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?