Gebeliğe Hazırlık Kızlar 3 kere yumurtlama olur mu!haydi yoruma..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete kaç gün var

pkosta lh yüksek olduğu için ovu testleri sık sık pozitif çıkar ama genelde yumurtlama olmaz kendim de tecrübe ettim 3 kez yumurtlama olmaz yani Lh dalgalanmasından o şekilde çıkıyor, polikistik over de sıkıntı zaten yumurtlama gerçekleşmemesi

Birgebenin gunlugu ebru abla diger tarihleri pik kabul eder bence. 29 u harici diğer tarihlerde de ayni koyulukta görülüyor. 29 u sadece daha da koyu.

Ee adet olduğumuza göre yumuntlamada oluyordur illa ki ama demi..ben yine de 29 u kesin oldu ğözüyle bakıyorum. Bide o dönem akıntılar falan insan vücudunu biliyor

Birgebenin gunlugu ebru abla diger tarihleri pik kabul eder bence. 29 u harici diğer tarihlerde de ayni koyulukta görülüyor. 29 u sadece daha da koyu.
Aynı görsele baktığımızı sanmıyorum o halde. Kaldı ki 3 kez yumurtlama olamaz iki kez bile çok çok nadir 3 yumurtlama fizyolojik olarak imkansız doktorlar ikide bile fikir ayrılığında. Eğer 3 yumurtlama gözüküyorsa ya kist olmuştur yada pko sendromu vardır bu durumdada ovulasyon takibi yapmak yanlış hep yanıltır.

Ee adet olduğumuza göre yumuntlamada oluyordur illa ki ama demi..ben yine de 29 u kesin oldu ğözüyle bakıyorum. Bide o dönem akıntılar falan insan vücudunu biliyor
Adet olmak yumurtluyor olmak değildir yine adet olursun ama fark şu ki yumurta olgunlaşmadan atılır da adet olursun o yumurta ile gebelik elde edilmez.

Birşey sormak istiyorum bende geçen ay almıştım o sayfadan siz memnun kalmadınız sanırım memnun kaldığınız bir sayfa var mı

Birşey sormak istiyorum bende geçen ay almıştım o sayfadan siz memnun kalmadınız sanırım memnun kaldığınız bir sayfa var mı
Bir gebenin günlüğü bide nur diye bi kadın vardı oda iyiydi ovulasyon takip mi ne sayfanın adı ben artık kendş takibimi kendim yapıyorum ovulasyon zamanları doktora gidiyorum orda teyit ediyorum. O yüzden pik olmadan yumurta tam olgunlaşmıyor pik şart eğer pik olmadan hemen silinirse pko var demek yumurta olgunlaşmadan çatlıyordur.açıkçası kadın ses kaydı atıyor falan detay vermiyor çok ben sevmemiştim herkes parayla satıyor sonuçta daha ilgili kişiden almayı tercih ederim

C crzyselma neyi beğenmediniz? Kendi fikrimi değil doktorun dediğini beyan ettim tabiki yumurtalama diyebilmek için pik olması gerekir kime sorsanız bilir bunu. Neyse canınız sağolsun.

Ben de çok memnunum minnak kurabiyelerden

Canım yani pik olmazsa olmuyor mu sana testlerimi atsam bakar mısın bu ay 2 kere pik oldu gibi ya da ben yanlış anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…