Gebeliğe Hazırlık Kızlar 3 kere yumurtlama olur mu!haydi yoruma..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Attıklarının hepsi pik zaten canım ben 19 unda pik görüp şuan tekrar koyulaşma var sanmıştım ilk gebelik aklıma geldi. Lh yüksekliği var yumurtlama olmayacaktır lh baskılar yumurtayı
Merhaba siz bu işten anlıyor gibisiniz ovü testimi ekliyorum 3 gün üst üste ne bu anlamadım pco da yok bende. Haziran ayında düşük sebebiyle kürtaj oldum beta hcg 28 temmuzda 22 ye düşmüştü en son. O mu sıfırlanmadı da böyle çıkıyor anlamadım.

Eklentiler

• E6471CDF-E75A-4728-8D31-76EA8F0986B9.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 64
Birinci ve ikinci test pik yapmış üçüncü test diğerlerine göre biraz silik muhtemelen catlama olmus

Sat 19 Temmuzdu.. 13-14-15 yumurtlama 16. Gün çatlama oldu bugün tekrar yaptım yine pik çıktı anlam veremedim.İki gün arayla bu kadar çabuk yumurtlama olabilir mi ki

Eklentiler

• 707E8ABD-4C41-4A5A-ADC3-C45A5E79FE84.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 60
Adetlerim düzenlidir 16 Temmuzda kontrol amaçlı doktora gittim herhangi bir problem yoktu yanı bildiğim kadarıyla pko yok ben de

Burda pik yok canım devam et yumurtlama olana kadar

İnşallah canım benim sen bugünde yap testini at bakarız beraber istersen
Canım merhaba sen demiştin ya bana belkide hiç yumurtlama olmamıştır diye hiç çıkmadığı kadar koyu çıktı dün testim bugünde böyle acaba yumurtlamış olabilir miyim

Kızlar merhaba 2snde yumurtlama olmuş değil mi?

Eklentiler

• 828E6363-E5E9-4877-919F-8DF9ECB74745.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 36
Lh yüksekliğindende olabilir yumurtlama da olabilir sen her ihtimale karşı değerlendie bugün ve yarını birde yumurtlama mı değil mi diye anlamak için 12 ağustosta sağlık ocağında progesteron değerine baktır yüksek çıkarsa olmuştur

Anladım canım inşallah yumurtlamadır Benin lh yüksek ama insülin direncim 14 iyi birşey dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…