- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi Yusrackfatma
-
Merhaba siz bu işten anlıyor gibisiniz ovü testimi ekliyorum 3 gün üst üste ne bu anlamadım pco da yok bende. Haziran ayında düşük sebebiyle kürtaj oldum beta hcg 28 temmuzda 22 ye düşmüştü en son. O mu sıfırlanmadı da böyle çıkıyor anlamadım.Attıklarının hepsi pik zaten canım ben 19 unda pik görüp şuan tekrar koyulaşma var sanmıştım ilk gebelik aklıma geldi. Lh yüksekliği var yumurtlama olmayacaktır lh baskılar yumurtayı
Birinci ve ikinci test pik yapmış üçüncü test diğerlerine göre biraz silik muhtemelen catlama olmusMerhaba siz bu işten anlıyor gibisiniz ovü testimi ekliyorum 3 gün üst üste ne bu anlamadım pco da yok bende. Haziran ayında düşük sebebiyle kürtaj oldum beta hcg 28 temmuzda 22 ye düşmüştü en son. O mu sıfırlanmadı da böyle çıkıyor anlamadım.
Pko var mı sizde?Sat 19 Temmuzdu.. 13-14-15 yumurtlama 16. Gün çatlama oldu bugün tekrar yaptım yine pik çıktı anlam veremedim.İki gün arayla bu kadar çabuk yumurtlama olabilir mi ki
Adete yakın pozitif lh artışı gebelikten olabiliyor. Test yaptınmı?Hangisi yumurtlama. .aynı zamanda pkos var..ben şimdi hangisine göre adet olacağım..
Burda pik yok canım devam et yumurtlama olana kadarMerhaba siz bu işten anlıyor gibisiniz ovü testimi ekliyorum 3 gün üst üste ne bu anlamadım pco da yok bende. Haziran ayında düşük sebebiyle kürtaj oldum beta hcg 28 temmuzda 22 ye düşmüştü en son. O mu sıfırlanmadı da böyle çıkıyor anlamadım.
Ebru Ceylan’a da yazmıştım seninle aynı şeyi yazmış o da valla anlıyorsun bu iştenBurda pik yok canım devam et yumurtlama olana kadar
Anlamaz olaydım canım bunlar kötü tecrübeler yüzündenEbru Ceylan’a da yazmıştım seninle aynı şeyi yazmış o da valla anlıyorsun bu işten
Ah canım ya inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip olur da bir daha ovülasyon testini eline bile almazsınAnlamaz olaydım canım bunlar kötü tecrübeler yüzündensen devam et teste
Ah canım ya inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip olur da bir daha ovülasyon testini eline bile almazsın
Tamam canım akşam yapayım atarım sağolasınİnşallah canım benim sen bugünde yap testini at bakarız beraber istersen
Canım merhaba sen demiştin ya bana belkide hiç yumurtlama olmamıştır diye hiç çıkmadığı kadar koyu çıktı dün testim bugünde böyle acaba yumurtlamış olabilir miyimİnşallah canım benim sen bugünde yap testini at bakarız beraber istersen
İnşallah canım benim sen bugünde yap testini at bakarız beraber istersen
Anladım canım inşallah yumurtlamadır Benin lh yüksek ama insülin direncim 14 iyi birşey dimiLh yüksekliğindende olabilir yumurtlama da olabilir sen her ihtimale karşı değerlendie bugün ve yarını birde yumurtlama mı değil mi diye anlamak için 12 ağustosta sağlık ocağında progesteron değerine baktır yüksek çıkarsa olmuştur
Oo çok yüksek insülin sınır 2.5 acilen senin ilaç başlaman lazımAnladım canım inşallah yumurtlamadır Benin lh yüksek ama insülin direncim 14 iyi birşey dimi
Nasıl yani 2.5 değil ya referans aralığıOo çok yüksek insülin sınır 2.5 acilen senin ilaç başlaman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?