- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi Yusrackfatma
-
Ben seni testlerimle kolayca aydınlatıyom mı kızBende bebek dusundugum zaman ovulasyon takibi yapmayı düşünüyorum fakat yumurtlama günü ne çatlama günü ne .renkler ne anlama geliyor .ilişki hangisinde yaşanıyor bunları hiç bilmiyorum
Aydınlatabilir misiniz
Vücut hamileliğe zorlamış kendini resmen :)
Pik olması gerekmiyor ki 24 ve 27nin altta attım bakın..test aldığım yer 24 ve 27 dede mutlaka yumurtlama var dedi..ve ben cidden çatlama akıntılarını yaşadım
Ay çok korktum şuansahiden mi
4 yumurtlama görmedi canım imkansız zaten 4 olması arkadaşın polikistik overi var hormon bozukluğu lh yüksek çıkıyor hep.Vücut hamileliğe zorlamış kendini resmen :)
Kız sende ben gibisin bende 3 kere yumurtladım..ama hiç biri tutmamış..bugün adet ğünüm olmadım testte de çıkmadıAy çok korktum şuansahiden mi
Xiz işte kendimizi öyle teselli ediyoruz4 yumurtlama görmedi canım imkansız zaten 4 olması arkadaşın polikistik overi var hormon bozukluğu lh yüksek çıkıyor hep.
Yumurtlama gününden üç gün öncesinde ne gösteriyor peki bu testler .Ben seni testlerimle kolayca aydınlatıyom mı kızbak burda iki çizginin de aynı olduğu ğünlen yumurtlama oluyor..ben bu ay 3 kere yaşadım..o günlerden sonra ertesi gün silikleşiyor onada çatlama diyoruz..biz yumuntlama ğünü ve sonraki 3 gün ğünde 1 kere olmak şartıyla değerlendirceksin..
Polikistik over çok yumurtlamak ama ?( Sağlıksız yumurtlamak ama çok yumurtlamak)4 yumurtlama görmedi canım imkansız zaten 4 olması arkadaşın polikistik overi var hormon bozukluğu lh yüksek çıkıyor hep.
Aynen bende pco varAy çok korktum şuansahiden mi
Hayır tabiki pko Çok yumurtlamak değil yumurtlamak demek bir yumurtanın gebelik olabilecek boyuta gelip çatlaması demektir. Kız çocukları yumurtaları ile doğar büyür sonradan olmaz yumurtalarımız, belli bir rezerv ile doğuyoruz. Sağlıklı kadının her ay bu rezervden bir yumurtası olgunlaşır ve atılır. Pkoda yumurtalar büyümez kistik yapıya dönüşür lh yüksek olduğu için yumurtaya baskı yapar çünkü. Bu durumdada yumurtlama gerçekleşmez.Polikistik over çok yumurtlamak ama ?( Sağlıksız yumurtlamak ama çok yumurtlamak)
Yumurtlama öncesini de şöyle bileceksiniz kasık ağrısı akıntı başlaması..ve ğenelde kadınlar aynı hafta yumuntladoğı için..sen vücudunu tanımalısın..ğöğüslerin hafif şişer ağrır..akıntı yumurtlamadan önce başlar..xeyaz krem gibiYumurtlama gününden üç gün öncesinde ne gösteriyor peki bu testler .
Çünkü oncesinde başlamak üzere ilişkiye girin düşündüğünüz zaman, demişti doktor.
Yok belirtiler bende oluşmuyor işte .Yumurtlama öncesini de şöyle bileceksiniz kasık ağrısı akıntı başlaması..ve ğenelde kadınlar aynı hafta yumuntladoğı için..sen vücudunu tanımalısın..ğöğüslerin hafif şişer ağrır..akıntı yumurtlamadan önce başlar..xeyaz krem gibi
Valla canım 5 gün öncesine kadar erken gebelik testinde çıkılormuş..benim bugün adet ğünüm inanki ğünler ğeçmedi bunaldom daraldom..ve sonuç 40 gün oldu üzücüüü..ama halada adet olmadımKızlar benim son adet tarihim 23 Temmuz, 2 ağustosta pik 4 ağustosta da çatlama gördüm. Bende pko olmasına rağmen bu ay öyle iki üç kere üst üste pik görmedim. Şimdi beklenen adet tarihim 19 Ağustos ama ruhum daralıyor test yapsam çıkmaz biliyorum da en erken ne zaman çıkar sizce?
Başta bende hissetmiyordum 7 ay oldu testleri yapa yapa vücudumu tanıdımYok belirtiler bende oluşmuyor işte .
Pkostan mıdır nedir bende pkosluyum.o saydigin belirtilerim olmadı hic
35-37 günde bir olurumBaşta bende hissetmiyordum 7 ay oldu testleri yapa yapa vücudumu tanıdımo zaman şöyle zöylüyüm kaç günde adet oluyorsun düzenli mi?
O zaman senin yumurtlama 21,23. Günlerde oluyor..o zaman adetin 1.gününden say..18.günü ilişkiye başla..o zaman denk gelir35-37 günde bir olurum
Ay o kadar haklısın ki, belki olmazsın test geç döllenmedir sonra çıkar. Hiç anlamadım bu işten takip etmesem daha mı iyi ne iyice stres oluyoruz sankiValla canım 5 gün öncesine kadar erken gebelik testinde çıkılormuş..benim bugün adet ğünüm inanki ğünler ğeçmedi bunaldom daraldom..ve sonuç 40 gün oldu üzücüüü..ama halada adet olmadım
Ben bu ay şiştim resmen stresten..bu ay gibi hiç olmamıştım..artık adet gözlüyorum..herkes ikinci yumurtlamaya döndü..2 kere adet olan var..valla sabırlı isen lap..ama bicyönren iyi ne zaman yumurtladığını öğreniyorsunAy o kadar haklısın ki, belki olmazsın test geç döllenmedir sonra çıkar. Hiç anlamadım bu işten takip etmesem daha mı iyi ne iyice stres oluyoruz sanki
Gerçekten rahatlamak lazım hepimiz için ama nasılını bilmiyorum bende. Gerçekten kimi insanın döngüsü de kısa, benim 28 gün normalde ama geçen ay 4 gün erken oldum hiç acaba hamile miyim heyecanı bile yaşayamadım. Dediğin gibi bir yönden iyi yumurtlamayı ve adet tarihini biliyorsun bir yönden de iyice strese giriyor insanBen bu ay şiştim resmen stresten..bu ay gibi hiç olmamıştım..artık adet gözlüyorum..herkes ikinci yumurtlamaya döndü..2 kere adet olan var..valla sabırlı isen lap..ama bicyönren iyi ne zaman yumurtladığını öğreniyorsun
Canım bugün doktora gittim nurtopu gibi kistim olmuş 3.5 cm lik ondan adet olamıyorum lh içinde biraz yüksek ama birşey olmaz dedi. Adet söktürmesi için iğne verdi onu vurulacağım ve yasmin verdi kistim için. Hsg çekelim bu ay artık dedi ben istemedim 2 3 ay ara vermek istedimHayır tabiki pko Çok yumurtlamak değil yumurtlamak demek bir yumurtanın gebelik olabilecek boyuta gelip çatlaması demektir. Kız çocukları yumurtaları ile doğar büyür sonradan olmaz yumurtalarımız, belli bir rezerv ile doğuyoruz. Sağlıklı kadının her ay bu rezervden bir yumurtası olgunlaşır ve atılır. Pkoda yumurtalar büyümez kistik yapıya dönüşür lh yüksek olduğu için yumurtaya baskı yapar çünkü. Bu durumdada yumurtlama gerçekleşmez.
Kistin olduğu için sürekli pozitif sonuç veriyor ovulasyon hsg yi çektir bence küçük bir tıkanıklık bile engel gebeliğe bazen kafada soru işareti kalmaması için gerekliCanım bugün doktora gittim nurtopu gibi kistim olmuş 3.5 cm lik ondan adet olamıyorum lh içinde biraz yüksek ama birşey olmaz dedi. Adet söktürmesi için iğne verdi onu vurulacağım ve yasmin verdi kistim için. Hsg çekelim bu ay artık dedi ben istemedim 2 3 ay ara vermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?