- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 33
- Konu Sahibi Yusrackfatma
-
Yok ya öyle düşünme ben ondan almadığım zamanda en basit soruma bile cevap verdi hakkını yemeyeyim şimdiO başta testleri yorumlamaz ki
İnşallah canım benim sen bugünde yap testini at bakarız beraber istersen
İnşallah duanızı almak bile umut veriyor kızlarİnşallah tutar canımmRukis26
Merhaba canım bugün adet günüm adet olmadım..testte de çıkmadı üzgünüm..ağrım da yok ..moralim bozulduİnşallah tutar canımmRukis26
Hadi inşallah bu ay cok umutluyum yaİnşaallah tutar..net yumurtlama dlmuş
Kaç gün geçti ki yumurtlamadanMerhaba canım bugün adet günüm adet olmadım..testte de çıkmadı üzgünüm..ağrım da yok ..moralim bozuldu
Bende umutluydum..bugün adet tarihim hala olmadım testte de çıkmadı. Moralim bozulduHadi inşallah bu ay cok umutluyum ya
Kaç gün geçti aradan canım folik asit kullanıomsnBende umutluydum..bugün adet tarihim hala olmadım testte de çıkmadı. Moralim bozuldu
Ben yumurtlamanın 17.günü adet olurum sabit olarak muhtemelen 17 ye kadar adetin gelir seninde diye düşünüyorum. Hepimiz aynı şey için dua ediyoruz Allahtan ümit kesilmez inşallah son adetler olsunYumurtlamadan sayarsam 15.gün bugün
Ay çok korktum şuanAy canım inanır mısın ben bu ay 4 kere yumurtladım kafayı yicem ya
Bende bebek dusundugum zaman ovulasyon takibi yapmayı düşünüyorum fakat yumurtlama günü ne çatlama günü ne .renkler ne anlama geliyor .ilişki hangisinde yaşanıyor bunları hiç bilmiyorumHangisi yumurtlama. .aynı zamanda pkos var..ben şimdi hangisine göre adet olacağım..
Kaset test mi yaptnzYumurtlamadan sayarsam 15.gün bugün
Vücut hamileliğe zorlamış kendini resmen :)Ay canım inanır mısın ben bu ay 4 kere yumurtladım kafayı yicem ya
Kaset test yaptım çıkmadoı .normalde çatlamayada sayarak çatlamadan sonra 14.günü adet oluyordum..bugün göğüslerim aşırı şiş ve akıntım var hala olmadı ama kasık ağrım yok..Kaset test mi yaptnz
Ay canım inanır mısın ben bu ay 4 kere yumurtladım kafayı yicem ya
Ben bu ay 1 kere bile yumurtlayamadım. Şuan adetim 1. Günüm. MâşaAllah sana valla.Ay canım inanır mısın ben bu ay 4 kere yumurtladım kafayı yicem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?