- Konu Sahibi Yusrackfatma
-
Burda sınır 2.6-24.9 yazıyorOo çok yüksek insülin sınır 2.5 acilen senin ilaç başlaman lazım
Bu arada açlık şekerim 77 insülin 14.11 bunları çarpıp bölünce insülin direnci çıkıyormuş hesapladım 2.6Oo çok yüksek insülin sınır 2.5 acilen senin ilaç başlaman lazım
Ben hesaplanmış halini 12 sandım sen öyle diyince. Yinede sınır üstünde pkodan dolayı muhtemelen doktora belirt muhakkakBu arada açlık şekerim 77 insülin 14.11 bunları çarpıp bölünce insülin direnci çıkıyormuş hesapladım 2.6
Yok canım yanlış yazmışım korktum bende ya. Sağol yinedeBen hesaplanmış halini 12 sandım sen öyle diyince. Yinede sınır üstünde pkodan dolayı muhtemelen doktora belirt muhakkak
Canım yok heralde yumurtlama. Ama şeyi anlamadım benim C çizgisi bile kıpkırmızı çıkmıyor sanki neden öyle acaba sıvı alımına da dikkat ediyorumİnşallah canım benim sen bugünde yap testini at bakarız beraber istersen
Yumurtlama yok canım. Bazen benimde öyle çıkıyor C çizgisi olabilir yaniCanım yok heralde yumurtlama. Ama şeyi anlamadım benim C çizgisi bile kıpkırmızı çıkmıyor sanki neden öyle acaba sıvı alımına da dikkat ediyorum
Tamam canım sağol. Haziranda düşük ve kürtajım oldu. Temmuzda adetim de bi tuhaf geldi düzgün değildi Ağustos adetim ne zaman olacak onu bile bilmiyorum ondan ovülasyonla destekleyeyim dedim inşallah yumurtlama görürüm bu ay.Yumurtlama yok canım. Bazen benimde öyle çıkıyor C çizgisi olabilir yani
İnşallah canım devam et test yapmayaTamam canım sağol. Haziranda düşük ve kürtajım oldu. Temmuzda adetim de bi tuhaf geldi düzgün değildi Ağustos adetim ne zaman olacak onu bile bilmiyorum ondan ovülasyonla destekleyeyim dedim inşallah yumurtlama görürüm bu ay.
Pko olabilir benimde testlerim böyle çıkıyor bende de pko varDün testim cde silikleşti bu pko belirtisi değil değil mi ? Yazılanları okyunca korktum
Alttan ultrason ile bakıldı ve adetlerim düzenli doktor olmadıgını söyledi sadece olabilitesi varmıdır dıye söyledimPko olabilir benimde testlerim böyle çıkıyor bende de pko var
Doktor yok dediyse yokturAlttan ultrason ile bakıldı ve adetlerim düzenli doktor olmadıgını söyledi sadece olabilitesi varmıdır dıye söyledim
O sorun değil canım kontrol çizgisi bazen pembe bazen mor bazen bordo çıkıyor eşitlik önemli evet henüz yok adetin kaçıncı günü bugün bide kürtaj mı olmuştun sanki geçen ay yanlışta hatırlıyor olabilirim kürtaj sonrası adet gördün mü bikereCanım yok heralde yumurtlama. Ama şeyi anlamadım benim C çizgisi bile kıpkırmızı çıkmıyor sanki neden öyle acaba sıvı alımına da dikkat ediyorum
Adet gördüm 1 kez ama şu şekildeydi 3 gün kahverengi lekelenme gibi 1-2 gün az kanama birkaç gün de kahverengi lekelenme oldu yine öyle bitti. Kahverengi lekelenmenin başladığının 13. Günündeyim yani. Yarın doktor randevum var bakalım anlarız yumurtlama olmuş mu. Bu lekelenmenin 9. Gününde hsg çekildim umarım o ara yumurtlamamışımdır da ziyan olmamıştır yumurtamO sorun değil canım kontrol çizgisi bazen pembe bazen mor bazen bordo çıkıyor eşitlik önemli evet henüz yok adetin kaçıncı günü bugün bide kürtaj mı olmuştun sanki geçen ay yanlışta hatırlıyor olabilirim kürtaj sonrası adet gördün mü bikere
Kontrolüm vardı bugün doktor baktı sağda 12 mm yumurta varmış ondan ümitliyim 4-5 günü var çatlamasına gün aşırı değerlendirin dedi. Ben ovü ile takip etmeye devam edicem tabi yine deO sorun değil canım kontrol çizgisi bazen pembe bazen mor bazen bordo çıkıyor eşitlik önemli evet henüz yok adetin kaçıncı günü bugün bide kürtaj mı olmuştun sanki geçen ay yanlışta hatırlıyor olabilirim kürtaj sonrası adet gördün mü bikere
Ovulasyon testi doğru gidiyor ozaman canım 12 mm daha küçük günde 1yada 2 mm kadar büyüyor yumurta 5 güne max bir hafta içinde pik görürsünKontrolüm vardı bugün doktor baktı sağda 12 mm yumurta varmış ondan ümitliyim 4-5 günü var çatlamasına gün aşırı değerlendirin dedi. Ben ovü ile takip etmeye devam edicem tabi yine de
Sende pko var canım yumurtlama çok çok oluyor ama yeterince büyümediği için hamilelik olmuyor bende çok yaşadım bunu diyet yaptım kilo verdim düzeldi, nerden anladın dersen senin çizgiler hep koyu yabi hormonal bir sıkıntın var, bir ebenin günlüğüne yazsana o bu işi biliyorHangisi yumurtlama. .aynı zamanda pkos var..ben şimdi hangisine göre adet olacağım..
O başta testleri yorumlamaz kiSende pko var canım yumurtlama çok çok oluyor ama yeterince büyümediği için hamilelik olmuyor bende çok yaşadım bunu diyet yaptım kilo verdim düzeldi, nerden anladın dersen senin çizgiler hep koyu yabi hormonal bir sıkıntın var, bir ebenin günlüğüne yazsana o bu işi biliyor
Diğerleride kendinden olmayan testleri yorumlamıyor sen de pko var bu yüzden ovulasyon testi senin için zaman kaybı doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırsan daha iyi sonuç alırsınO başta testleri yorumlamaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?