- 20 Mayıs 2022
- 108
- 25
- 13
- 27
- Konu Sahibi Guzelanneleerr
-
Amin inşallah sonucu yaz bekliyorum bakAminn çok sağol canım rabbim gonlundekini nasip etsin sanada bende senin için dua etcem bebeğini sağlıkla kucağına al rabbim tüm bekleyenlerin kucağını doldursun
Sabah sağlık ocağında verdim öğleden sonra çıkar kimse bilmiyor bugün sonuç alacağımı eşim dahil ilaç yazdırmaya gidiyorum dedim gidip verdim umarım sürpriz yapabilirim eşimeAmin inşallah sonucu yaz bekliyorum bak
İnşallah canım acil yakın değilmiydi 1-2 saate çıkıyodu sonuç ay ben bile meraktan ölücemSabah sağlık ocağında verdim öğleden sonra çıkar kimse bilmiyor bugün sonuç alacağımı eşim dahil ilaç yazdırmaya gidiyorum dedim gidip verdim umarım sürpriz yapabilirim eşime
Benim eşim uzman çavuş uzakta görevde dün görüntülü aradım söyledim şok oldu heycanlandı aslında belli etmek istemiyor beklediğimiz bişey değilmiydi zaten dedi ruhsuzİnşallah canım acil yakın değilmiydi 1-2 saate çıkıyodu sonuç ay ben bile meraktan ölücemhadi inşallah güzel haberler duyalım senden
Erkekler öyledir içi içine sigmiyordurBenim eşim uzman çavuş uzakta görevde dün görüntülü aradım söyledim şok oldu heycanlandı aslında belli etmek istemiyor beklediğimiz bişey değilmiydi zaten dedi ruhsuz
Valla bilmiyorum artıkErkekler öyledir içi içine sigmiyordur
Yok ya alamadım yarına kalmış bende eşime söyledim akşam acile gidip yaptircaz bakalım herşeyde vardır bir hayırValla bilmiyorum artıknaptın canım aldınmı sonucu
Anladım canım aynen öyle hayırlısı olsunYok ya alamadım yarına kalmış bende eşime söyledim akşam acile gidip yaptircaz bakalım herşeyde vardır bir hayır
Olmadı canım negatifAnladım canım aynen öyle hayırlısı olsun
Sıkma canını çiçeğim hayırlısı böyleymiş diycem ama kızma bana Allahtan hayırlısını iste dünyanın sonu değilya bi daha denersiniz o zaman tutar Allahın izniyleOlmadı canım negatif
Çok şükür bir oğlum var rabbim olmayan bu duyguyu tatmak isteyen bütün kadınlara nasip etsin inşallahSıkma canını çiçeğim hayırlısı böyleymiş diycem ama kızma bana Allahtan hayırlısını iste dünyanın sonu değilya bi daha denersiniz o zaman tutar Allahın izniyle
Teşekkür ederim hayırlısıyla inşallahÇok şükür bir oğlum var rabbim olmayan bu duyguyu tatmak isteyen bütün kadınlara nasip etsin inşallahsende sağlıcakla al kucağına yavrunu inşaallah canım benim
Gönlünü ferah tut yükselmiştir ben inanıyorumTeşekkür ederim hayırlısıyla inşallahbugün tekrar kan vermeye gidicem asıl test günüm bugün inşallah değerlerim yükselmiştir hayallerim umutlarım boşa çıkmaz
Ne yaptın canımGönlünü ferah tut yükselmiştir ben inanıyorum
Daha gitmedim canım akşam gidicemNe yaptın canım
Tamam canım inşaallah kat kat yükselmiştirDaha gitmedim canım akşam gidicem
İnşallah canım yarım saat oldu vereli bekliyorumTamam canım inşaallah kat kat yükselmiştir
Ya ben seni çok sevdimTamam canım inşaallah kat kat yükselmiştir
294 çıktı çiçeğim 4 gün sonra tekrar kan ver sonuca göre ultrason için gün vericem dediTamam canım inşaallah kat kat yükselmiştir
Hayırlı olsun canım En son kaçtı değerin güzel çıkmıs kat kat yükselsin inşaallah bİz yoldasiz bu yolda herkes olumlu olmak zorunda teşekkür ederim iyi dileklerin için bide nerde oturuyorsun ve nerde yaptın canim294 çıktı çiçeğim 4 gün sonra tekrar kan ver sonuca göre ultrason için gün vericem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?