Kızlar 5 gün kala kan testi yaptırdım çıkar mı sizce acil

Sabah sağlık ocağında verdim öğleden sonra çıkar kimse bilmiyor bugün sonuç alacağımı eşim dahil ilaç yazdırmaya gidiyorum dedim gidip verdim umarım sürpriz yapabilirim eşime
İnşallah canım acil yakın değilmiydi 1-2 saate çıkıyodu sonuç ay ben bile meraktan ölücem hadi inşallah güzel haberler duyalım senden

İnşallah canım acil yakın değilmiydi 1-2 saate çıkıyodu sonuç ay ben bile meraktan ölücem hadi inşallah güzel haberler duyalım senden
Benim eşim uzman çavuş uzakta görevde dün görüntülü aradım söyledim şok oldu heycanlandı aslında belli etmek istemiyor beklediğimiz bişey değilmiydi zaten dedi ruhsuz

Sıkma canını çiçeğim hayırlısı böyleymiş diycem ama kızma bana Allahtan hayırlısını iste dünyanın sonu değilya bi daha denersiniz o zaman tutar Allahın izniyle
Çok şükür bir oğlum var rabbim olmayan bu duyguyu tatmak isteyen bütün kadınlara nasip etsin inşallah sende sağlıcakla al kucağına yavrunu inşaallah canım benim

Çok şükür bir oğlum var rabbim olmayan bu duyguyu tatmak isteyen bütün kadınlara nasip etsin inşallah sende sağlıcakla al kucağına yavrunu inşaallah canım benim
Teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah bugün tekrar kan vermeye gidicem asıl test günüm bugün inşallah değerlerim yükselmiştir hayallerim umutlarım boşa çıkmaz

294 çıktı çiçeğim 4 gün sonra tekrar kan ver sonuca göre ultrason için gün vericem dedi
Hayırlı olsun canım En son kaçtı değerin güzel çıkmıs kat kat yükselsin inşaallah bİz yoldasiz bu yolda herkes olumlu olmak zorunda teşekkür ederim iyi dileklerin için bide nerde oturuyorsun ve nerde yaptın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…