Kızlar abartıyor muyum ya ?

melyaaa

Kalbinden öpüyorum miniğim..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
727
577
53
Selam kızlar..Hemen konuma geceyim..Biz persembe günü esimin okulunda cuma aksamı için yemek planı oldugunu öğrendik..Esim hic gitmek istemediginden falan bahsetti ben de degisiklik olacagını bu tür etkinlikleri her okulun yaptıgını falan söyledim konu kapandı..
Dün ise esim müdürüne benim hamile oldugumu rahatsız oldugumu ve bu yüzden de kendisinin de katılamayacagını söylemis.(gercek ama bahane degil,ben gitmesini söylemistim kurtulmak icin abartmıs) müdürü de cok ciddi bisey yoksa gelmesi gerektigini falan söyleyip biraz emr-i vaki yapmıs..Esim de müdürünü sevdiginden ısrarcı olmadı..Bana bunları tlfda anlattı gitmesi gerektigini falan söyledim..Okuldaki yakın arkadasları da katılmak istemiyomus mecburiyetten gideceklermis falan..Ben tabi bi yandan da hani askım sen de gelmek ister misin falan bekliyorum ama tık yok neyse..
Okuldan cıktım eve geldim bi baktım esim bana yemek yapmıs sofra hazır.
Ben şok..Kendisi yemege gidecek ben ac kalmayım diye yemek hazırlamıs..O kadar ki kafasında yok beni de götürmek..Neyse bisey demedim laf arasında yakın arkadaslarından birinin esiyle gelecegini falan söyledi..Ses etmedim..Öptü falan gitti bu..
9 gibi geldi esiyle gelen var mıydı dedim iki kişi dedi ki birinin 6 aylık bebegi var..Tutamadım kendimi neden bana da söylemedin bunu söylemni bekledim dedim..Gelmek istiyosam kendim söyleseymisim nerden bilecekmis ne varmıs bunda falan filan saydırdı yattı uyudu.. Kızlar ya cok mu sey bekledim nezakettir ya bu!!

Bi de nasıl geçti dedim sensiz ne kadar güzel olabilir ki diyo koptum zaten Allahım deseydin ya o zaman beraber gidelim diye..

çok şey beklememişsiniz..
nezaketen, yemeğe birlikte gidelim diyebilirdi.
kafada o kadar netleştirmişki yalnız gideceğini, size yemek hazırlamış.

Gitmen gerekiyor, hatta beraber gidelim " demeniz gerekirdi . Bende eşiniz gibi düşünüyorum, o soylemediyse siz soylemeliydiniz.
Ama hani insan bekler ya askım sen de gel tek kalma falan beraber gidelim sonuçta onun okulu ve ben kimseyi tanımıyorum

Bilmiyorum ilk dönem benim okulumda da oldu tek gitmek aklıma bile gelmedi direkt aradım katılmak ister misin dedim tamam dedi ve beraber gittik.. Belki de ben beklentiyi fazla yüksek tutuyorum..

Bence eşiniz sizin hasta olduğunuzu söyledikten sonra gitmemeliydi. Kendisini yalancı durumuna düşürmüş. Bir de oraya sizinle gitseydi üstüne tuz biber eklemiş olurdu.

Eşiniz başta sizin hamile ve rahatsız olduğunuzu söylediği için götürmek istememiştir. Gitseydiniz bu sefer yalancı konumuna düşecekti. Abartıyorsunuz

Bence eşiniz sizin hasta olduğunuzu söyledikten sonra gitmemeliydi. Kendisini yalancı durumuna düşürmüş. Bir de oraya sizinle gitseydi üstüne tuz biber eklemiş olurdu.
Müdür benim de eşimin doğumuna 20 gün var falan deyip baya emr-i vaki yapmış hatta gelmek istemeyen başka bi hocayı arayıp bozuk atmış falan..Araları iyi olduğu için ısrarcı olmadı diye düşünüyorum ama ne bileyim ya hani bunu bile açıklamadı bence garip insan der yani hani keşke gelsen falan ya da beraber gidelim..Dediğim gibi belki d eben beklentiyi yüksek tutuyorum

Eşiniz başta sizin hamile ve rahatsız olduğunuzu söylediği için götürmek istememiştir. Gitseydiniz bu sefer yalancı konumuna düşecekti. Abartıyorsunuz
Evet olabilir belki de zaten bunu anlamak için sizlere sordum ama ne bileyim ya açıkçası biraz üzüldüm nedense öyle bi beklentim oluşmuş demek ki..

Abes
Eşiniz zaten mecburiyetten gitmiş.
9 gibi de gelmiş.
Bu kadar küçük şeylere takılmayın
Haklısınız küçük belki ama insan bazen biseyler bekliyo ve olmuyo ya sanırım onun hayal kırıklığı.

En azından seni doyurmayı akıl etmiş

Eşin iyi birine benziyor. Sen o "gelir misin" sorusunu beklemekle haklısın ama adam akıl edememiş işte. Büyütecek bir şey yok, canını sıkma :)

Eşiniz tamam düşüncesizlik yapmış ama büyütülecek bir şey yok. Erkeklerin bizim kadar ince fikirli olmasını beklemeyin. Gitmek istiyordunuz madem açık açık söyleseydiniz bende geleceğim diye. Karı koca arasında bu tarz konuların rahat dile getirilmesi taraftarıyım. Belki de sizi bahane ederek yemekten erken ayrıldı. Ayrıca eşiniz sizi düşünerek yemek hazırlamış. Ufak tefek konular için birbirinizi yıpratmayın.

Evet olabilir belki de zaten bunu anlamak için sizlere sordum ama ne bileyim ya açıkçası biraz üzüldüm nedense öyle bi beklentim oluşmuş demek ki..
Ne güzel sofra hazırlamış işte size. Bence olumsuzluklara değil de güzel şeylere odaklanın. Çok şanslısınız eşiniz sizi düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…