Bunu o da söyledi ama canım bana bunu açıklaması gerekmez miydi?Beklemem cok mu abes?Ama sizin hasta olduğunuzu söylemiş, götürse yalancı çıkacaktı. Bence büyütecek bişey yok.
çok şey beklememişsiniz..
nezaketen, yemeğe birlikte gidelim diyebilirdi.
kafada o kadar netleştirmişki yalnız gideceğini, size yemek hazırlamış.
Ama hani insan bekler ya askım sen de gel tek kalma falan beraber gidelim sonuçta onun okulu ve ben kimseyi tanımıyorumGitmen gerekiyor, hatta beraber gidelim " demeniz gerekirdi . Bende eşiniz gibi düşünüyorum, o soylemediyse siz soylemeliydiniz.
Bunu o da söyledi ama canım bana bunu açıklaması gerekmez miydi?Beklemem cok mu abes?
Bilmiyorum ilk dönem benim okulumda da oldu tek gitmek aklıma bile gelmedi direkt aradım katılmak ister misin dedim tamam dedi ve beraber gittik.. Belki de ben beklentiyi fazla yüksek tutuyorum..abes..
Müdür benim de eşimin doğumuna 20 gün var falan deyip baya emr-i vaki yapmış hatta gelmek istemeyen başka bi hocayı arayıp bozuk atmış falan..Araları iyi olduğu için ısrarcı olmadı diye düşünüyorum ama ne bileyim ya hani bunu bile açıklamadı bence garip insan der yani hani keşke gelsen falan ya da beraber gidelim..Dediğim gibi belki d eben beklentiyi yüksek tutuyorumBence eşiniz sizin hasta olduğunuzu söyledikten sonra gitmemeliydi. Kendisini yalancı durumuna düşürmüş. Bir de oraya sizinle gitseydi üstüne tuz biber eklemiş olurdu.
AbesBunu o da söyledi ama canım bana bunu açıklaması gerekmez miydi?Beklemem cok mu abes?
Evet olabilir belki de zaten bunu anlamak için sizlere sordum ama ne bileyim ya açıkçası biraz üzüldüm nedense öyle bi beklentim oluşmuş demek ki..Eşiniz başta sizin hamile ve rahatsız olduğunuzu söylediği için götürmek istememiştir. Gitseydiniz bu sefer yalancı konumuna düşecekti. Abartıyorsunuz
Haklısınız küçük belki ama insan bazen biseyler bekliyo ve olmuyo ya sanırım onun hayal kırıklığı.Abes
Eşiniz zaten mecburiyetten gitmiş.
9 gibi de gelmiş.
Bu kadar küçük şeylere takılmayın
Ne güzel sofra hazırlamış işte size. Bence olumsuzluklara değil de güzel şeylere odaklanın. Çok şanslısınız eşiniz sizi düşünüyor.Evet olabilir belki de zaten bunu anlamak için sizlere sordum ama ne bileyim ya açıkçası biraz üzüldüm nedense öyle bi beklentim oluşmuş demek ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?