Kızlar abartıyor muyum ya ?

Umarım ondandır canm bilemedim sanki tek gitmek işine geliyor gibi hissettim ben
tabiki ondandır, hem eşim rahatsız dicek sonra da eşiyle beraber gidicek ..Bence çok hassassınız , kendi bile gitmek istememiş siz git demişsiniz. Gerçekten boşuna dert ediyorsunuz

tabiki ondandır, hem eşim rahatsız dicek sonra da eşiyle beraber gidicek ..Bence çok hassassınız , kendi bile gitmek istememiş siz git demişsiniz. Gerçekten boşuna dert ediyorsunuz
Haklısın canım olabilir evet gerçekten bu ara cok hassasım..Allah razı olsun sizlerden bakış açımı değistiriyosunuz..

Hep böyle misinizdir? Bence hamilelikten dolayı alınganlık yapıyorsunuz, hep böyleyseniz de yok artııkkkk diyorum. Adam bir de yemek hazırlamış yaa

Evet siZede beraber gidelim mi diye soylemesi gerekliydi bende olsam beklerdim . Ama kendiside isteksiz gittiği için pek önemsememiş belli bulunur çıkar gelirim diye düşünmüş olabilir. Ayrıca yemek hazırlaması çok düşünceli bi davranış herkes yapmaz bence :)

Hep böyle misinizdir? Bence hamilelikten dolayı alınganlık yapıyorsunuz, hep böyleyseniz de yok artııkkkk diyorum. Adam bir de yemek hazırlamış yaa
Yok hep böyle değilim aslında kolay kırılan biri de değilimdir onu kısıtlamam cok fazla halı sahasına gider istediği zaman arkadaşlarına gider elimden geldiğince sosyalliğine müdahale etmem..Ama cidden teklif etmemesi tuhafıma gitti nedendir bilmem kırıldım bekledim..Cidden bunaltıcı mı davrandım diye düşündüm su an.

Hamilelikten sanırım çok umursamayın o da biraz çeksin kahrınızı ne olacak :)

Evet o an üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama söylememesine biraz fazla takıldım galiba.

Hamilelikten sanırım çok umursamayın o da biraz çeksin kahrınızı ne olacak :)
Ama hamile olmasam da beklerdim ben bunu da neyse..Allah razı olsun cevap yazan herkesten bi daha takmayacam sanırım bu tür şeyleri.

Bilmiyorum ilk dönem benim okulumda da oldu tek gitmek aklıma bile gelmedi direkt aradım katılmak ister misin dedim tamam dedi ve beraber gittik.. Belki de ben beklentiyi fazla yüksek tutuyorum..

nezaket kendisi yemeğe gidiyor karısı aç kalmasın diye yemek hazırlamaktır..evde üstüne konuşulmuş yere davet etmek değildir..abes olansa eşinizden davet beklemeniz. gitmek istiyorsanız bende geleyim demek çok zor olmamalı eşiniz o sizin komşu değil ki davet etmedi ben nasıl söyliyim diyesiniz..

Ama hani insan bekler ya askım sen de gel tek kalma falan beraber gidelim sonuçta onun okulu ve ben kimseyi tanımıyorum

Benim görüşüm bu yönde farklı , bu yüzden hiç hayal kırıklığına uğramıyorum.
Bir şeyi istiyorsam karşı taraftan asla beklemem, söylerim.

Size ayrıca alan açılmış bu konuda. Onu gitmeye ikna ederken , " hatta beraber gideriz " denilebilecek bir ortam oluşmuş yani.

Bu arada yemeğinizi hazırlaması da büyük incelik :)

Haklısın canım üstte de dedim normalde bu kadar alıngan bi insan değilim ama bi garip alınganlık yapmışım sayenizde fark ettim.Allah razı olsun..

İşte dedim ya bi beklenti içine girdim nedense teklif bekledim ama yanlış yapmışım fark ettim sayenizde..

Erkekler düz mantik
Ima yaparak anlamasinı saglayamazsın.
Nezaket icabı sorması gerekirdi ama kadınlar icin gecerli bu erkekler anlamaz.
Direk söyleyecektin
beraber gidelim diye

Bence eşiniz yeterince düşünceli, gidip özür dileyin

Biz kadınlar bazen bazı şeyleri fazlaca abartabiliyoruz hele birde hamileysek arkadasım mis gibi eşin var kıymetini bil derim adam zaten gitmek istemiyor hatta sizi bile hasta diyerek yalan söylemiş eee şimdi sizi yemeğe götürse yalanı çıkacak olmayacak belliki bu durumu göze alamamış üstelik birde size yemek hazırlamış burada size yemeğe davet edemediği için kendi hazırlayarak verdiği değeri göstermiş bence özür dileyip bugün de siz bir masa hazırlayın

Siz biraz alınganlık yapmışsınız gibi geldi açıkcası. Sonuçta eşiniz, o düşünemediyse siz söyleyebilirdiniz, birlikte gidelim falan diye. Hem erkeklerden bu kadar ince fikirli olmasını beklememeniz gerek bence :)

Yaw adam mecburiyetten gitmiş saat 9 da gelmiş.

Kızlar Allah hepinizden razı olsun dedikleriniz benim için çok çok önemliydi ve zaten özür de diledim sayenizde gereksiz alınganlık yaptığımı fark ettim..Normalde böyle sacmalamam ama ne bileyim bi garip halim

Bana seni götürmemek için elinden geleni yapmış gibi geldi. Basarmis da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…