Kızlar abartıyor muyum ya ?

Haklısınız küçük belki ama insan bazen biseyler bekliyo ve olmuyo ya sanırım onun hayal kırıklığı.
Önceden sizi bahane edip gitmek istememiş eşiniz.Müdür ısrar edince gitmek zorunda kalmış.Hoşlanmıyacağınızı düşündüğü için teklif etmemiştir
İyi yönünden bakın eve gelip size yemek hazırlamış.Bence bu bile niye götürmedi diye dert etmenizi unutturur.:)

Adam zaten gitmek istememiş

Bir de hamile halinizle peşine sizi takıp yormak istememiş

Üstüne yemek bile yapmış

Biraz sakinleşince konuşun hislerinizi ben dili ile anlatın paylaşımın hoşunuza gideceğini vurgulayın

Ben eskiden eşimi götürürdüm bizim yemeklere o da beni sonra bıraktık

Zira yanında eşin olunca onunla ilgilenmek gerekiyor o Zaman da arkadaşlar ile takılamıyorsun

Yan masada birine selam verip 5 dk kalsan diğeri ot gibi masada kalıyor bir de diğerlerinin eşi vs yoksa tam böyle ortada kalınıyor

Bu nedenle toplu iş yemeklerine ayrık gitmeye başladık bir süre sonra da çocuk oldu mecbur ayrı gidiyoruz biri evde çocuk bakıyor

En azından seni doyurmayı akıl etmiş

Eşin iyi birine benziyor. Sen o "gelir misin" sorusunu beklemekle haklısın ama adam akıl edememiş işte. Büyütecek bir şey yok, canını sıkma :)
Aynen demek istediğim kesinlikle o ''gelmek ister misin'' kısmıydı ..

Kızlar kesinlikle ben illa gelecem gelecem diye tutturan bi insan değilim o kadar sık boğaz etmem bunu da o söylemeden söylemem neden bilmiyorum.. ama asıl demek istediğim şu hani yemek hazırlamayı akıl edecek kadar ince mi bi ''gelmek ister misini'' düşünemeyecek kadar kaba mı anlayamadım doğrusu?

Erkekler çoğu konuda bizim gibi hassas düşünemiyo maalesef daha düzler..art niyetli ya da çok büyütülesi bişey olduğunu düşünmüyorum evet bende aynı nezaketi beklerdim hatta yeri geldiğinde tatlı tatlı laf sokardımama abartılıcak çok kafaya takılıcak bişey diil sadece biz detaylara fazla takılıyoruz

Tabi o da var ama ben daha onun okuldakilerle hiç tanışmadım ki yani belki de bu yüzden bekledim.

Ben pek tatlı sokmadım lafı sanırım..Abarttığımı düşünüyor kendim söyleseymişim

Ben pek tatlı sokmadım lafı sanırım..Abarttığımı düşünüyor kendim söyleseymişim
Bence çok önemsemeyin bu konuyu siz gitmesi gerektiğini söylemişsiniz o da muhtemelen sizin gelme niyetinizin olmadığını düşünüp teklif etmemiş olabilir..zaten çok istekli de gitmemiş gidip geleyim hemen diye düşünmüştür belki

Okuduğum kitapta aynen şöyle diyor : erkeklerden içinizden geçen şeyi yapmasını beklemeyin medyum değiller onlardan direk yapmasını istediği şeyi söyleyin sizin durumda demeniz gereken aşkım yemeğe benide götürür müsün ? Olmalıydı çünkü erkekler bizim kadar detaylı düşünme yeteneğine sahip değil mekanizma düz çalışıyor net söyle ve yapsınlar

Ben sinir oldum ya sürekli bisey istiyosan söyle tavrından sen napıcan o zaman söylediğimi herkes yapar ne anlamı var ki yani ?

e adam müdürüne senin rahatsız olduğunu söylemiş . Seni nasıl götürücekti ki. Sen git diye ısrar etmişsin. Adam da gitmiş. Üzülmemelisin bence

e adam müdürüne senin rahatsız olduğunu söylemiş . Seni nasıl götürücekti ki. Sen git diye ısrar etmişsin. Adam da gitmiş. Üzülmemelisin bence
Gitmesi problem değil tabiki gitsin ama hani ''işte böyle böyle söyledim şimdi gelsen yalan olacak'' falan bile dese tamamdım ben tek kelime etmedi bana dair .. ne bileyim düşüncesizlik bence ya hani burda bi konuda okusam adam odunluk yapmış derdim

Ya bence kötü bi niyeti olduğundan değil aklına gelmemiştir.Adamın kendi bile zoraki gitmiş zaten.Umursamaz bi koca olsa gitmeden sana yemek hazırlamazdı diye düşünüyorum.Evet bende bozulurdum beni çağırmadı diye ama çokta büyütülecek bi şey değil bence ya.

seni götürse yalanı ortaya çıkacağı için demeye gerek görmemiş bence. Ha odunluk nasıl olurdu biliyor musun , böyle gelemeyecek kadar rahatsızlık bahanesi falan söylemeseydi müdürüne , böyle bir yemeğe tabiiki seninle katılması gerekirdi, o zaman söylemeye bile gerek olmazdı

Büyütmedim de söyleyince kendisi biraz büyüttü ondan beklememe taktı ne var kendim söyleseymişim zaten kendisi zor gidiyomus..Sanki ben kendimi zorla davet ettiriyomusum gibi oldu anlayamadı ki derdimi..

Umarım ondandır canm bilemedim sanki tek gitmek işine geliyor gibi hissettim ben

Büyütmedim de söyleyince kendisi biraz büyüttü ondan beklememe taktı ne var kendim söyleseymişim zaten kendisi zor gidiyomus..Sanki ben kendimi zorla davet ettiriyomusum gibi oldu anlayamadı ki derdimi..
Ya ama erkekler böyle ya.Bizim gibi ince düşünemiyolar.Bende bazen erkek arkadaşımla bu tür konulardan tartışıyorum e benden niye bekliyosun ki istiyosan deseydin tarzı şeyler diyo eşin gibi.Erkekler işte.

Ya ama erkekler böyle ya.Bizim gibi ince düşünemiyolar.Bende bazen erkek arkadaşımla bu tür konulardan tartışıyorum e benden niye bekliyosun ki istiyosan deseydin tarzı şeyler diyo eşin gibi.Erkekler işte.
Kimden bekleyelim yaaaaa kimden kimdennnn ..Sanki atomu parçala demişiz ya .. Yemek hazırlamak daha ekstra bi durum bunu nasıl düşündün de gelmek ister misin demek zor geldi bu da bence ayrıca ilginç?? Biraz da işlerine geleni yapıyolar bence..

Adam eşim rahatsız o yüzden gelemem demiş. Sonrasında eşini alıp götürmesi abes olurdu. Onun dışında bir abeslik göremiyorum. Üstelik adam yemek de hazırlamış. Buradaki konuları biraz okuyun görün ne kocalar var.

Haklısın canım ben kötülemedim sadece beklentim abes mi onu sormak istedim sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…